Królowa fal witaj, pamiętam cię ze staraczek. Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!
Ja Ciebie też pamiętam kochana! Pozdrówka!
Ja dzisiaj dzwonie ok 8.00 do gina i trzymajcie kciuki, żeby mnie przyjął za tydzień.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Królowa fal witaj, pamiętam cię ze staraczek. Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!
Cześć DziewczynyCzytając wasze wiadomości zaczynam się martwić
ja czuję się dobrze miałam leciutkie mdłości ale nic wiecej i oprócz bolących piersi i dużej senności nie mam żadnych dolegliwości
a wizyta dopiero 22.10
chyba zwariuje przez ten tydzień
![]()
fioletowa a co masz z kręgosłupem ?? że masz wskazania do cc
Niech ktoś mi powie czy lekarz wystawia jakieś zaświadczenie do pracy o tym że się jest się w ciązy czy same l4 bo wiem że inaczej jest wystawiane PROSZĘ O ODPOWIEDZI PLISSSSSS
misianka przyłączam się do pytania bo też chciałabym iść na l4 i jestem ciekawa jak to wygląda i czy na pierwszej wizycie bez problemu mi wypisze![]()
misianka,martuchaa - wydaje mi się, że L4 wypisuje od razu, jak tylko stwierdzi ciążę. Do tego można troszkę "podkolorować" objawy i spoko. O zaświadczeniu nie słyszałam, bardziej jak pracodawca zostaje oficjalnie powiadomiony przez ciężarną o swoim stanie to musi dostosować się do przepisów chroniących ciężarne.