Isis, współczuję szwagierki. Dobrze, że powiedziałaś NIE. Czasem pożyczką można więcej szkód narobić niż pożytku... Olej ją i tyle. Jest dorosła i każdy śpi jak sobie pościele...
Palin, mam nadzieję, że nastrój się Tobie poprawił. Tak to z facetami jest, że ustalasz jedno a oni robią drugie.
Asiula ale Ci się robota pali ! Ja tylko dziś połowę zrobiłam tego co chciałam
Czuję się i tak wykończona i chcę już do łóżka !
Natis, mam nadzieję, że humorek Ci się poprawił już. Uśmiechnij się
Ja też czasem na dzień dobry S robię awantury, wymyślam mu ale on nic. Po jakimś czasie dzwoni i się pyta czy już wróciłam do siebie
też sienie obraża i wytrzymuje
Sara, cieszę się, że już noc na swoim !! Zapamiętaj tylko sen ! Teraz to już będzie się cieszyć i cieszyć mimo, że zanim się odnajdziesz minie trochę czasu.
Gratki zawczasu na 29 tc !!
Kinusia, Teri, też mój synek ma zielony w pokoju i też sam wybrał aczkolwiek dwie niebieskie też - bo to jego dwa ulubione kolory
A ja zieloną mam kuchnie i dobrze się w niej czuję.
Kari, kiedy Ty naładujesz akumulatory by zajmować się i drugim maleństwem !!
Umyłam okna w salonie, nasmarowałam kanapę, wypucowałam kredens, wykąpałam kwiatki i jestem totalnie na maxa wykończona.
Poszłam jeszcze z młodym do dentysty - dojść nie mogłam tak strasznie mnie brzuch bolał. Szłam jak ślimak i co chwilę musiałam przystawać.
Młody u dentysty miał jednak wyrwane tego mleczaka i dobrze, że poszłam bo by sam nie wypadł a stały by urósł krzywo. Popłakał się niestety ale był bohatersko dzielny mimo wszystko !!!Znów z niego jestem dumna. W nagrodę dostał oczywiście zabawki a od dentysty przykaz by dziś jadł dużo lodów
I tak na obiad dostał puchar lodów a na deser obiad
I udało się zrobić dzień dniem szczęśliwym
Też bym po tym obiadku coś dobrego przekąsiła. Jak byłam w sklepie to sobie pomyślałam, że to Wielki Tydzień i trzeba sobie odmówić słodyczy ale teraz czuję że nie dam rady .....
Idę się położyć.