reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Witam ;-)

Mi storczyki się nie trzymają, a uwielbiam te kwiatuszki :laugh2:

Jeśli chodzi o sprzątanie za pomocą octu :crazy: to nie dała bym rady, tak nienawidzę tego zapachu, że nawet czajnika z kamienia nim nie wyczyszczę :cool:

Kończę robić obiadek ( kurczaczek po chińsku , z trzy kolorowym ryżem ) głodna jestem ostatnio jak wilk , nie wiem co się dzieje:szok:

U nas znowu prószy śnieg :wściekła/y: A jutro w przedszkolu moja córcia będzie topiła marzannę --tylko jak ją utopią:szok:

Zuzia jutro tez topi Marzanne z zerówka :) ja jej powiedziałam dzis, ze jak dzieci tej zimy nie pogonia to ja już nie wiem kto.. Więc ona sobie to bardzo do serca wzięła, jak znam swoją corcie to jak będzie trzeba to i przerembel wytnie ;) a Marzannie nie odpuści :D

reklama
Dzień dobry dziewczyny.
Jesteście kochane, dziękuję Wam :*
Nie będę nawet opowiadać o tej zołzie bo szkoda nerwów, najgorsze jest to że jak się rozkleiłam to zaczęłam beczeć o wszystko i złapałam doła. Dobrze że M. był przy mnie...

Mam problem z dentystą. Ułamał albo wykruszył mi się kawałek ósemki i nie wiem czy iść z tym teraz czy po porodzie. To jest taki malutki kawałeczek ale nic mnie nie boli i w sumie prawie mi to nie przeszkadza a boje się dentysty okropnie :baffled:
Nie wiem co mam zrobić...

Współczuje Wam zgagi. Ja odkąd jestem w ciąży mam ją po kwaśnym a nigdy mi się to nie zdarzało i zawsze lubiłam wszystko bardzo kwaśne. Mąż śmieje się że córcia nie lubi kwaśnego :-p

Miłego dnia ;-)

Czoł (gi) em :-)

Kingusia - przełam lęk i idź do dentysty teraz. Lepiej nie czekać aż się coś tam bardziej nadzieje, albo zacznie boleć. Też nie przepadam za wizytami u takiego lekarza (najbardziej mi ten zapach przeszkadza), ale wolę pójść zanim zacznie boleć, czy wda się zakażenie. Zdecydowanie krócej trwa wizyta, leczenie i nawet można się potem uśmiechnąć do dentysty i siebie, ze już po wszystkim...

Trzeba dziś z domu wyjść, a najchętniej siedziałabym w ciepłym pokoju. Samo zrobienie zakupów narasta do wielkości wielkiej wyprawy - doprowadzić się do stanu nieodstraszającego ludzi, poszukać jakiegoś bankomatu (bo w najbliższej okolicy nie ma, a w sklepach za małe zakupy preferują gotówkę), zrobić zakupy... YYYYYYYYY:baffled:

Witam i ja z kawką:)
Kingusia, Palin ma rację. Lepiej od razu jak nie boli ząb. Zaklejenie odpadku nie będzie bolesne a jak już będzie zrobione to będziesz miała święty spokój :)

Palin, z zakupami ostatnio mam to samo ale to wszystko przez śnieg. Noga mnie boli w pachwinie i trudno mi się chodzi po tych byle jak odśnieżonych chodnikach. Mam braki do tego stopnia, że młodemu dziś do szkoły za miast kanapki - bo chleba nie ma, zrobiłam naleśnika :zawstydzona/y::zawstydzona/y: S poszedł do pracy bez niczego :( Zaraz muszę się zmobilizować i iść bo ja to też nie mam co jeść ...

Witam się z kawką;-)

No u nas jak na razie zimy ciąg dalszy, nie pada jeszcze śnieg ale jest na minusie. Ciekawa jestem jak utopię tą marzannę w przedszkolu :-D

AnusiaKanusia, Bardzo liczymy na Twoją córeczkę, że zrobi porządek z tą marzanną i od jutra będzie słoneczko :-)

Robaczek, Jak się czujesz, jak brzuszek ?

Natis, Jak się czujesz? Jesteś zrobiona na bóstwo :tak::tak::tak: Może jakieś foteczki ?:rofl2:

Ja dzisiaj postanowiłam --KONIEC TEGO , na 9.30 idę zafarbować włosy, ścinam tak jak dawniej, zrobię brewki...mam nadzieję , że lepiej się poczuję , nie lubię chodzić do fryzjera mam nadzieję że wysiedzę bo to pewnie ponad 2 godzinki potrwa:tak:

Kingusia, Mam ten sam problem, muszę iść do dentysty i zbieram się już od 6 miesięcy chyba, jest to mój najgorszy lekarz. Zawsze sobie znajdą wymówkę.... już obiecałam sobie , że pójdę, ale teraz sobie mówię, że może po porodzie, przy normalnym znieczuleniu ... :happy: Mnie też nic nie boli , ale wiem że muszę zrobić , pewnie gdyby bolało szybciej by nas zdopingowało do działania:-) I już nie denerwuj się tą zołzą, wiem że łatwo powiedzieć ale spróbuj ją olać, bo nerwy teraz nie są Ci potrzebne

MamaWikusi, Jaki czadowy torcik , piękny :-):-):-) Jeszcze raz Wszystkiego naj dla córeczki:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Mama Wikusi - moc buziaków dla Twojej Wikusi ************

Robaczek - racja. Ten śnieg psuje całą radość "spaceru"... U mnie jedzonko zawsze musi być (na wypadek, jakby w nocy naszło na amciu), ale skończyło się wszystko słodkie, a Aro ma takie ubytki cukru, że szwęda się od szafki do szafki i musi coś znaleźć. On ma więcej zachcianek niż ja :szok:

Mikołaj od rana się ciągle przeciąga. Cieszy mnie to, ale czy on nie powinien więcej spać?

Palin, U mnie za to słodkiego pod dostatkiem , moja Julka codziennie coś kupuje słodkiego i to zazwyczaj tak leży i leży.. Ja to mam ciśnienie na pączki, drożdżówki, ciasta , a takie rzeczy jak czekolada mogą nie istnieć . A Mikołaj szaleje chłopak nie chce mu się spać :-) My to jesteśmy dziwne :baffled: Nie kopie denerwujemy się, za dużo kopie też się denerwujemy czy aby nie za mało śpi:-D Oj my głupole:-)

Robaczek, Natychmiast proszę iść po chlebek dla Hubercika, bo jeśli nie pójdziesz , to ja zaraz się zbieram do fryzjera i mogę wyjść wcześniej kupić Ci chlebek i podrzucić , co Ty na to?:tak:

reklama
Cześć Kobietki!

Noc fa-tal-na! http://***************/senatn/images/Zeta%201/m27.gif Od 21.30 męczyłam się ze zgagą
divers2249.gif
o 1 włączyłam telwizor
tiiiwiiiji9.gif
i wcale mi do smiechu nie było, jak po godzinie oglądania wcale nie chciało mi się spać http://***************/liviatn/images/Minka%20conf/wallbash.gif W końcu po 2 zasnęłam, ale od 7 zaczęłam się budzić - czuję się jakby mnie ktos obuchem w łeb walnął
Invision-Board-France-171.gif
Invision-Board-France-512.gif

Kingusia nawet sobie głowy nie zawracaj głupimi komentarzami
deprim2.gif
A do dentysty radzę to samo co Korba i Palindromea - lepiej iść - ja też musze się wybrać, bo mam zęba zaczętego i trzeba go skończyć http://***************/senatn/images/V%20Slider/LSwait.gif

anusiakanusia niech Zuzia odpowiednio przytopi pannę Marzannę, bo jak to nie poskutkuje przyjściem wiosny, to chyba trzeba będzie jakieś modły odprawić
priest.gif
worship.gif

Palindromea, Robaczek
a nie macie możliwości zrobienia zakupów przez Internet?
wstydek1.gif
Ja tylko czekam,aż Tesco aktywuje tę usługę na naszym terenie
klopot1.gif

mamawikusi Sto lat, sto lat! Zdrówka i samych radosnych dni dla córeczki!
feta2.gif
Ale narobiłaś smaka tymi zdjęciami!
sliniak_2.gif

Korba masz rację, zrób cos dla siebie, należy Ci się chwila relaksu
zen.gif
chocby i u fryzjera
zalotnis.gif

Do góry