reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Witam się ;-)

Byłam dziś na glukozie bleeeeeeee ale jakoś przezyłam (trzy ukłucia w żyłę + jedno z palucha), jutro wyniki, na czczo po zmierzeniu glukometrem miałam 83 poziom cukru, to chyba ok ...

Moja kolezanka wczoraj urodziła przez cc synka, 3700g i 52cm i 10pkt - śliczny, mały klusek ;-) Po południu do niej jadę ...

Ide Was nadrobić chociaż troszkę, bo mi aż wstyd, że zacofana jestem :zawstydzona/y:

reklama
paulunia hratuluję 5.rocznicy
uscisk2.gif

mamawikusi
- to nieźle musiałaś się dzisiaj nabiegać: kantor, bank
pedzi_dogaja.gif
Szykujecie wielką imprezę rodzinną? http://***************/liviatn/images/Minka%20misc/gathering.gifCo dobrego w menu?
kuchcik.gif

Korba, Ewelina
- jeżeli zerówka obowiązkowa, to nie ma co odpuszczać, musicie się przemęczyć. Moja kuzynka z własnej winy spowodowała, że jej dziecko nie chce chodzić do przedszkola- tyle, że u nich wynika to z tego, iż matce nie chce się wstwać codziennie, nie chce się zrobić śniadaia do szkoły ani gotować obiadów, jak dziecko wracałoby z przedszkola, także to w ogóle inna bajka
deprim2.gif

madzia gratuluję 8.rocznicy ślubu
uscisk1.gif
Stroczyk, powiadasz
kwiateg1.gif
Ja ostatnio tez kupiłam, takiego mnijeszego, ale już przekwitł http://***************/liviatn/images/Minka%20conf/wallbash.gif i co ja mam teraz uczynić, by znów cieszył oko
mysli_2.gif

kari odpuść trochę z tym sprzątaniem Kobieto!
vieux-smiley.gif
Dość, że jesteś niewyspana, to do tego będziesz wykończona i umęczona!

smile dziękuję Kochana za tonę słońca! Właśnie zaświeciło i cieszy jak nigdy http://***************/liviatn/images/V%20Natur/55.gif Umyłaś w końcu to okno?

Robaczku u nas też większe porządki przejmuje mążhttp://***************/liviatn/images/Minka%20happy/whistling.gif

Isis najważniejsze, że glukoza już za Tobą
zabawa.gif

Pochwalę się
IMAG0245.jpg
Umyłam podłogę - w ramach rozrywek przed kolejnym popołudniowym szlifowaniem ściany :rofl2: A teraz czas wyjść z domu - najpierw zakupy a potem krótki spacerek z Mateuszem. Opróżniłam łazienkę z wszystkich gratów i dziś MUSZĘ mieć pomalowany sufit, żeby jutro wkroczyć tam z octem i ją na błysk wypucować :-)

Załączniki

• IMAG0245.jpg
    IMAG0245.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 38
Dziewczyny nie przemęczać się z tym sprzątaniem:no:

Dziekuje za wszystkie miłe słowa. My właśnie z Julunią zrobiłyśmy muffinki. Obiadzik też już w połowie przygotowany ale do 16 mam jeszcze czas więc wszystko na spokojnie:)

Madzia, prześliczny ten storczyk. Uwielbiam storczyki !

Mikotko, aby storczyk ponownie zakwitł musisz go tylko podlewać i kochać :) No oczywiście musi stać w nasłonecznionym miejscu ale nie bezpośrednio w słońcu. Wypuści albo nową łodygę albo puści pędy ze starej o ile nie uschnie. Storczyki potrzebują dużo miłości i czułości, trzeba je oglądać i się zachwycać - przynajmniej na moje to działa :)

Isis
, GRATULACJE dla koleżanki ! Jeszcze trochę i na nas przyjdzie czas :)

Isis gratuluję koleżance :) Dobrze że glukoze masz już za sobą :)
Mikoto będzie nas około 13 osób, później ma dojść jeszcze koleżanka z synkiem.
A menu... Będzie torcik, 3rodzaje cista, jakies paluszki ciasteczka kawa herbata jakiś soczek może owoc i tyle :) Robimy to bardziej w formie podwieczorku (godzina 17:00)
Madziu powiedz mi Ocet tak dobrze czyści łazienkę? Chodzi mi o wanne zlew itp...? Nie znam tego patentu a chętnie bym skorzystała :)
U nas dzisiaj ogórkowa na obiad :) Właśnie się kończy, odkurzę i zjemy :)

madzia storczyk imponujących rozmiarów
Invision-Board-France-14.gif
- to chyba z tych największych

Robaczku
dziękuję za instrukcję. Ja podlewam go raz na tydzień - wystraczy?
mysli_2.gif

mamawikusi
jak podwieczorek to rozumiem te słodkości
sliniak_1.gif
W sumie nie do mnie pytanie, ale napiszę, bo sprawdziłam - ocet rozrobiony z wodą pięknie czyści kabinę prysznicową i baterie, ale dla mnie smród do niewytrzymania
mort-de-chaud-987712.gif
mdlejepf8.gif
Ja używam chemii z W5 do kupienia w Lidlu - do czyszczenia Antykamień (ok.5zł) jeszcze mnie nie zawiódł
0059.gif

Mikotko, wystarczy. Storczyki lubię trochę "posiedzieć" w wodzie, ja po paru godzinach czasem dopiero na drugi dzień wodę wylewam. Zaczynają mi już po zimie wypuszczać pędy a jeden to już ma nawet dwa kwiatki :)

Robaczku, a w jakiej doniczce Twoje siedzą? W takich szklanych, bo ja swojego razem z palstikową doniczką włożyłam w ceramiczną. W takim razie lecę umoczyć go
tralala.gif

reklama
Do góry