reklama
Paulunia8713
Fanka BB :)
Mikoto ja zjadłam już 7 bułeczek i dalej jestem głodna. Mężuś już herbatkę zrobił i czyta małej bajki na dobranoc a ja lecę do kuchni po te kanapeczki:-) Ja marzę o swoim ogródku ale jak narazie w świeże warzywa, owoce zaopatrujemy się u rodziców i teściów(oprócz zimy;-)) Maciusiowi się chyba pomysł z kanapeczkami spodobał bo kopie tak, że mało mi dziury w brzuchu nie zrobił
Sara no cena zaporowa, u nas w warzywniakach dobre pomidory max.13 zł. Lubię kupować w Lidlu: kiściowe, rzymskie i koktajlowe - jeszcze nie trafiłam na takie, które nie byłyby pyszne Ja uwielbiam wszystko co z warzywami jak najmniej przetworzonymi, sałaty przeróżnego rodzaju na wszelakie sposoby - mój mąż też bardzo lubie, więc się sałatkujemy bardzo często:-)
Paulunia leć i rób te kanapki;-) Ja właśnie schrupałam marchewkę A ogródek ma moja mama i babcia- także zwsze mamy świeże i sprawdzone
Paulunia leć i rób te kanapki;-) Ja właśnie schrupałam marchewkę A ogródek ma moja mama i babcia- także zwsze mamy świeże i sprawdzone
Ostatnia edycja:
madzia128
Oj dziewczyny - chyba skuszę się na kanapeczki, oj tak
Korba32
Natis, Kurcze dopiero czytam---szybko dawaj znać , na pewno będzie wszystko ok!!!!!!!!!!!
Palin , Mam nadzieję , że ten ból CI przejdzie , ja też niestety mam częsty problem z "ogonkiem" kroka nie mogę postawić, paskudny ból
Dmuchawiec, Ty kochana zły humorek,niedobrze---uśmiechnij się do nas i się nie smutaj już więcej
Glukoza nie jest taka zła , po prostu przesłodzona lemoniadka z cytrynką Wyniki dobre --więc OK
Kochane nie ma szans żebym Was dzisiaj nadrobiła Życzę wszystkim zdrówka i dobrego humorku;-)
A ja zjadłam FRYTKI
NATIS CZEKAM!!!!!!!!!!!! Daj proszę znać , że wszystko jest OK
Palin , Mam nadzieję , że ten ból CI przejdzie , ja też niestety mam częsty problem z "ogonkiem" kroka nie mogę postawić, paskudny ból
Dmuchawiec, Ty kochana zły humorek,niedobrze---uśmiechnij się do nas i się nie smutaj już więcej
Glukoza nie jest taka zła , po prostu przesłodzona lemoniadka z cytrynką Wyniki dobre --więc OK
Kochane nie ma szans żebym Was dzisiaj nadrobiła Życzę wszystkim zdrówka i dobrego humorku;-)
A ja zjadłam FRYTKI
NATIS CZEKAM!!!!!!!!!!!! Daj proszę znać , że wszystko jest OK
mama wikusi2010
Dziewczyny mocno się zastanawiam czy nie napisać do Natis smsa... strasznie się o nią martwię....
madzia128
mama wikusi2010 też o tym myślałam, ale bałam się. daj znać, jak się tylko czegoś dowiesz!
mama wikusi2010
Jak coś będę wiedziała to wam napiszę.
reklama
Korba32
Jak coś będę wiedziała to wam napiszę.
Czekamy, ja chciałam napisać, ale się okazało , że nie mam nic na koncie:-( Daj znać kochana jak będziesz miała jakieś info od Natis