reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Mikoto ja zjadłam już 7 bułeczek i dalej jestem głodna. Mężuś już herbatkę zrobił i czyta małej bajki na dobranoc a ja lecę do kuchni po te kanapeczki:-) Ja marzę o swoim ogródku ale jak narazie w świeże warzywa, owoce zaopatrujemy się u rodziców i teściów(oprócz zimy;-)) Maciusiowi się chyba pomysł z kanapeczkami spodobał bo kopie tak, że mało mi dziury w brzuchu nie zrobił:-D

Sara no cena zaporowa, u nas w warzywniakach dobre pomidory max.13 zł. Lubię kupować w Lidlu: kiściowe, rzymskie i koktajlowe - jeszcze nie trafiłam na takie, które nie byłyby pyszne :tak:Ja uwielbiam wszystko co z warzywami jak najmniej przetworzonymi, sałaty przeróżnego rodzaju na wszelakie sposoby - mój mąż też bardzo lubie, więc się sałatkujemy bardzo często:-)

Paulunia leć i rób te kanapki;-) Ja właśnie schrupałam marchewkę:sorry2: A ogródek ma moja mama i babcia- także zwsze mamy świeże i sprawdzone

Ostatnia edycja:
Natis, Kurcze dopiero czytam---szybko dawaj znać , na pewno będzie wszystko ok!!!!!!!!!!!

Palin , Mam nadzieję , że ten ból CI przejdzie , ja też niestety mam częsty problem z "ogonkiem" kroka nie mogę postawić, paskudny ból
:no:

Dmuchawiec, Ty kochana zły humorek,niedobrze---uśmiechnij się do nas i się nie smutaj już więcej
:tak:

Glukoza nie jest taka zła , po prostu przesłodzona lemoniadka z cytrynką :tak: Wyniki dobre --więc OK

Kochane nie ma szans żebym Was dzisiaj nadrobiła :szok: Życzę wszystkim zdrówka i dobrego humorku;-)

A ja zjadłam FRYTKI:no:

NATIS CZEKAM!!!!!!!!!!!! Daj proszę znać , że wszystko jest OK

reklama
Do góry