reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

hej kobietki

robaczek słodziutki ten toj synys

mama wiki ja mam tak samo czuje sie jak słon a mały jest bardzo ruchliwy pawciu był spokojniejszy

natis daj znac co i jak

miłęgo wieczorka zycze wam kochane
ide pozmywac i troche z synkiem sie pobawic:-):-)

reklama
NATIS daj znać szybciutko co i jak
kroba jak Tequilka? Przyszły meble?
dmuchawiec tulę mocno!!

Widzę, że tydzień glukozowy. Zazdroszczę, że możecie we dwie chodzić. Zawsze to raźniej. Ja idę we czwartek.
Zgaga mnie męczy po słonym i kwaśnym i to BARDZO na szczęście mleko pomaga.

Bez sił dzisiaj jestem....

Paulunia - byliśmy na Wodociągowej. No i skończyło się antybiotykiem :no: Wrócił z pracy to wyglądał jak śmierć na urlopie. już i kaszel się przypałętał. Teraz żeby tylko nie przeszło na mnie.

A ja leżę i wyję. Kość ogonowa że boli to mało powiedziane. Ruszyć się nie mogę w ogóle. Nie wiecie, gdzie można się jej pozbyć - w trybie natychmiastowym?:-:)-:)-(

Palin to chyba od tego dzisiejszego siedzenia. Współczuje bólu :(
Dużo zdrówka dla męża:tak:

Natis odezwij się kochana bo się martwie

Druga partia bułeczek w piekarniku. Poczekam aż troszkę przestygną i do dzieła:-D

Wróciłam, relacja w odpowiednim wątku ;-)

Natis mam nadzieję że wszystko ok i wrócisz do domku.

Palin współczuje takiego okropnego bólu :-(

Dmuchawiec cieszę się że humorek troche lepszy :tak:

misianka gratuluje własnego „m” i urządzenia po swojemu bo to przeciez cieszy:-D

Smile4u z Omegą nie pomogę, biorę tylko Prenatal Classic

mikoto zazdroszczę systematyczności. to coś co próbuję w sobie wyrobić już kilkanaście lat, zawsze jak posprzątam, to potem przez 1-2 dni robię wszystko na bieżąco, potem mi się już nie chce i stos rzeczy rośnie i przeklinam na siebie, że znów popełniam te same błędy/
Madzia ja mam własnie to samo...

sa_raa ja też wybieram się w czwartek na glukoze, wiec myslami możemy być razem:-)

natis czekam na dobre wieści

Mam nadzieję, że ta cisza u Natis wynika tylko z tego, że nie ma jak nam przekazać, że wszystko oki...

Paulunia - po części na pewno boli od tej posiadówki (jak dłużej siedzę to zawsze potem jet problem z "ogonkiem"), ale potem dużo chodziłam, po powrocie do domu leżałam - powinno przejść. A tu lipa :-( Chyba zaraz legnę sobie w wannie wygrzać, może przejdzie, choć trochę... :-(

Palin z tą kąpielą to nie taki zły pomysł tylko żeby woda za gorąca nie była. Oby pomogło a jak nie to spróbuj zasnąć a jutro już na pewno będzie lepiej :tak:

Najadłam się i brzuch mi pęka. Chyba na dzisiaj koniec choć jeszcze kanapeczki z pomidorkiem za mną chodzą:-D

reklama
Paulunia ja na kolację dwie kanapki z samym pomidorem zjadłam:-) Też mam smaka na pomidory. W ogóle to juz tęsknię za wiosną, sałatą, szczypiorkiem - takimi z własnego ogródka. Chociaż teraz i tak już łatwiej trafić na dobrego pomidora i ogórka:tak:

Natis czekamy na wieści...

Do góry