Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Hejo o jest Minutka jak tam jadłaś truskawki kurde drzemałam z małą po południu i taki mi się piękny sen śnił że nie chcoałam się obudzić.... ale niestety śni się na odwrót więc :-( buuuuu
No jestem jestem juz sie zastanawialam dlaczego Ciebie nie ma
Jadlam truskawy mniam mniam
A Ty??
A mi tez sie snia ladne rzeczy, fajne i mile ostatnio... to mowisz ze bedzie na odwrot???????
jestem, tylko nie miałam jak się odezwać, bo Julinka coś marudna... a po południu spałyśmy dosyć długo to dobrze jak jadłaś u mnie końcówka poszła rano... najgorsze, że jutro wszystko pozamykane :-(
a śniło mi się że się drakula wyprowadziła ale to tylko piękny sen... a koło mnie bolesna rzeczywistość... czyli intrygująca baba za ścianą :-(
ale cóż takie marzenia sprawily że trochę byłam szczęśliwsza...
Kabaretko, u mnie nie ma malin, są czereśnie za 3.50 kg i truskawy 3 zł za kg... malin nie widziałam... fasolka za 8 zł kilo
Tez bym zjadla maliny :-) ale jeszcze nie ma chyba.
Kurde Ewcia chyba oszaleje zapomnialam ze jutro zamkniete i nie mam zapsau truskawek o cholercia upssssssss....................
A moze masz prorocze sny?
kabaretko- moja droga kiedy moj A w Warszawie w pracy !!!
No nic mam lody truskawkowe wrazie awarii
Hehe prorocze sny, chyba te czarne
Kabaretko. powaga po 3.50!!! ja tam nie lubię ale mój A opierdzielił kilo naraz...
mam nadzieję że coś oprócz stacji benzynowych będzoe otwarte bo oszaleję ;-)
No ja tez mam nadzieje ze cos bedzie otwarte bo mnie zawsze po czasie apetyty nachodza
hehe, skąd my to znamy u schyłku ciąży, to byśmy normalnie wszystko pożarły co jest na świecie ja to dziś jadłam na potęgę na przepaść... jakby mi miało braknąć
a nic nie mow dzis to ja tez przesadzam, smieja sie lodowke drzwiami do sciany na noc odwroca :-d co inaczej nic na jutro juz nie zostanie
Ja tam liczę że coś otworzą :-) na szczęście jakieś skromne zapasiki mam ale lody za mną chodzą... może mnie nie skręci do rana... raczej po procesji jak w ogóle coś otworzą...
No ciekawe pewnie zabki beda otwarte
tylko cholera truskawek w zabce nie widzialam
Ooooo żabcie są faktycznie!! może truskawek nie mają ale lodziki owszem
No zawsze lepsze cos niz nic
itd..
itd...
Dziewczyny - przywoluje Was do porzadku. Nie moze tak byc ze forum jest opanowane glownie przez 2 osoby i truskawkowy temat. Potem jakikolwiek inny post ginie w tlumie. Takie dyskusje z powodzeniem mozna prowadzic na priv czy tez GG.
Dajcie szanse innym sie wypowiedziec. ok??