reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Czesc Kumpelki

Ja dzis tak pozno bo caly domek szorowalam od rana... normalnie obija mi juz...jutro jedziemy na krojenie i moze o tej samej porze jutro bede tulic moje kochane malenstwo ooooo azzzzz mi ciarki przechodza i lezka kreci sie w oku. Jestem na maxa nerwowa...oby dzisiejszy dzien zlecial szybko i by udalo sie zasnac w nocy.
Moj mezus pierwsze slowa ktore dzis do mnie rano powiedzial to to ze sie denerwuje, ze mnie kocha i ze napewno damy sobie rade...jeszcze dobrze oka nie otworzylam a tu takie wyznania...ahhh
tak juz sie nastawilismy na to ze jutro bedziemy miec malutka przy sobie ze jak nam zrobi psikusa na ostatni dzien i sie przekreci to chyba zwariuje!!!
Magni- ty kochana badz silna my tu mocno trzymamy kciuki za Was...bedzie dobrze!!!
Milkada- z tym twoim terminem to nawet dobrze... ja bym sie cieszyla jakby mi przesuneli na blizszy :)

Ewcia- ty to masz pomysly na jedzonko...niezla kombinacja....
Dorotka- ja ju zagladalam na zdjecia...ahhh jak ci zazdroszcze masz juz swoja krolewne kolo sieibie...jeszcze raz ogromne gratulacje!!!

Blumetka- ojjj nie zycze ci tego indukowania... moze zlap sie za jakies Ewciowe sposoby...

reklama
Goniap Ty sie tam nie denerwuj, zobaczysz wszystko bedzie OK:-).
Moze krojenia to nie zazdroszcze ale jutro o tej porze pewnie mala bedzie cyca ssala... Zycze tego z calego serca. Powodzenia!;-):-)

Goniap trzymaj sie tam i jak bys miala chwile zwatpienia pomysl ze twoja kruszynka zaraz z toba bedzie.

Anavel a gdzie mozna kupic herbatke z lisci malin? Bo to chyba nie po prostu malinowa?

Kabaretka niestety nie moge Ci poradzic gdzie kupic te ziola bo nie mieszkam w Polsce, ale to musza byc liscie malin a nie poprostu herbatka malinowa. My tez zwiedzilismy nie jedna apteke zanim je znalezlismy. Pije ostatnio regularnie ale czy to pomaga....to nie wiem. Jestem juz w 42 tyg. ciazy:tak:.

goniap- trzymaj sie kochana :-) juz jutro bedziesz miala swoj skabr po drugiej stronie brzuszka :-)

Kurde tak mi sie nudzilo ze nawet zrobilam mamie paznokcie i kurde juz tez bym chciala miec zrobione przez 3 lata non stop mialam a teraz musialam zdjac i strasznie mi brakuje, smieja sie ze mnie ze jak urodze to poprosze zeby mi zel do szpitala przyniesli i ze bede zakaladac juz w szpitalu heheheh

A takie ma mamcia :-)
P6101109.jpg

I u stop tez ma takie :-)

A ja na pocieszenie chyba sobie zmienie u stop :tak: o ile dam rade bo skarpetek nie moge zalozyc a co dopiero paznokcie :eek: ale nic czego sie nie robi zeby sobie humor poprawic :-D

Witam,
Ja dzisiaj byłam na badaniach USG + gin. Mała waży prawie 3800 ale jest zdrowa, żadnych oznak, że coś jej jest w związku z moją cukrzycą ciążową...
No i w poniedziałek jadę na oddział, lekarz powiedział, że w przyszłym tygodniu rodzimy !!!!!!!!!!!!!
Jestem podekscytowana i trochę wystraszona, że to już tak blisko :-) no i oczywiście czy z małą będzie wszystko dobrze, trzymajcie kciuki moje drogie mamuśki czerwcowe już od teraz, mimo, że dopiero w przyszłym tygodniu idziemy "się rodzić" ;-) ;-) ;-)
Pozdrawiam...

reklama
Do góry