reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

witam

ja dzis cos rozleniwiona jestem nic mi dzis sie nie chce.zauwazylam ze od wczoraj zaczynam puchnac ledwo obraczke z palca sciagnelam a i usta jakies mi wielkie sie zrobily nie wspominajac o piersiach ktore ciaza mi do dolu:zawstydzona/y:
a wogole to mnie nosi cos nerw w niedziele idziemy na komunie a ja w nic sie nie mieszcze tzn miescic moze i sie mieszcze ale w cycach dopiac nie moge,a nie ma sensu zebym cos kupowala bo co z tym zrobie.mowie ze pojde jak sierota w dresach.:wściekła/y:
wlasnie zaczelo padac u mnie.

reklama
kurcze dziewczyny moze cos w powietrzu nad irlandia wisi ...
hej spokojnie nie rozdawajcie infekcji ...

Gosiu, Kluseczko, łudzę się, że się jeszcze przekręci... chociaż mam tak potworne bóle że nie wiem ... ale do tego 4 czerwca to ja normalnie zgłupieję!!!! oszaleję z niepokoju... boże jak ja się boję tej cholernej cesarki... aż mnie trzęsie na samą myśl... płakać mi się chce!!!!!!!!!!!:angry::angry::angry::angry::angry:
Kami, powodzenia u lekarki! oby było dobrze!!!
Wszystkim chorowitkom życzę szybkiego powrotu do zdrówka!!!!!
Madziumba, jeszcze raz gratuluję, nie ma to jak widzieć szczęśliwe mamusie :-D
Ewunia nie denerwuj sie licz na to ze sie przekreci, ale i przygotuj sie psychicznie na dwie opcje, ja tak wlasnie robie najwazniejsze by sie wydostala bezpiecznie! My tu panika ze cesarka a niektore kobitki sporo kase za to placa by tylko uniknac bolu rodzenia i dac sie pociac. Spokojnie Ewcia tak czy tak bedzie dobrze :-)

hej spokojnie nie rozdawajcie infekcji ...

Ewunia nie denerwuj sie licz na to ze sie przekreci, ale i przygotuj sie psychicznie na dwie opcje, ja tak wlasnie robie najwazniejsze by sie wydostala bezpiecznie! My tu panika ze cesarka a niektore kobitki sporo kase za to placa by tylko uniknac bolu rodzenia i dac sie pociac. Spokojnie Ewcia tak czy tak bedzie dobrze :-)
Ja też tak myślę - musisz się kochanie pozytywnie nastawić. U mnie też nie wiadomo jak to będzie, ale powiem Wam szczerze, ze co ma być to będzie - nie ja pierwsza i nie ostatnia ;-);-);-)

A tak wogóle to dzień dobry

Rzadko mam czas porozmawiać z Wami tak na bieżąco ... i szkoda:zawstydzona/y:

Pozdrawiam
cieplutko

A i tak przy okazji przypominam ze o sexie w ciazy piszemy na odpowiednim watku . ok??

Kasieńko jak my takie wyposzczone to sie powstrzymać niemożemy;-);-);-)

naskrobałyście tyle że czytałam i czytałam ale miałam dziś zakupkowy dzień wiec czasu niemiałam tu zaglądać a potem odwiedziła mnie moja siostrzyczka i tak jakoś zleciało.
A propo kolejek to stoje dziś na targu cierpliwie czekam na swoją kolej a tu wciskają sie 2 staruszki , sprzedawca je zrąbał ze tu pani wciąży stoi cierpliwie a emerytki juz by chciały do cholery! jedna gada ze one też kiedyś były wciąży( normalnie masakra z tymi babami)

Ostatnia edycja:
Kochane moje weekend sie zbliza ja pewnie malo bede pisala bo moj A bedzie marudzil wiec do uslyszonka w niedziele :-) oczywiscie jak znajde chwile to zajrze na pewno :-)
Ewunia- trzymaj sie kochana ja nawet nie wiem jak moja dzidzia lezy ile wazy kompletnie nic :-(

andzia- mnie emerytka w autobusie ostatnio wyzwala ze nie wychowana jestem bo powinnam jej miejsca ustopic :-D (to co ze sie poprostu uparla na to miejscie bo bylo pol autobusu wolnego ale to bylo blisko drzwi )

Ostatnia edycja:
Kasieńko jak my takie wyposzczone to sie powstrzymać niemożemy;-);-);-)

kto posci ten posci, ja tam wczoraj na kolacje mialam "miesko" :-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D

mi sie ostatnio tez dostalo od emerytowanej rowerzystki, ze jej na sciezke weszlam :-p a akurat z autobusu wysiadlam no i prosto na sciezke praktycznie.

Ale za to jakis czas temu na przystanku jedna babcia taka jak tylko mnie zobaczyla, od razu sie podniosla proszac mnie, bym usiadla na jej miejscu. Az sie wzruszylam :-D

CZEŚĆ DZIEWCZYNY.
Ja chcę powiedzieć,że od kiedy jestem w ciąży to już 3 razy byłam przeziębiona!!
Leczyłam się trochę domowymi sposobami, a trochę syropkami- piłam PRAWOŚLAZOWY i antybiotykiem BIOPAROX to do wdychania taki spray.
A jak ostatnio byłam chora w 34 tyg ciąży to wzięłam na gorączkę jedną tabletkę Paracetamolu.

cześć... u mnie nerwowa atmosfera. Drakula znów pokazuje pazury!!! ja mam takie nerwy rozhuśtane i awantura wisi w powietrzu!!!! a mam takie cholerne silne bóle, że boję się czy nie zaczyna mi się akcja porodowa, siedzę jak na szpilkach i modlę się aby się to nie wzmogło...
Minutka, mnie to nawet baba w warzywniaku ukarała, bo dała mi dziś kwaśne truskawki i Adam musiał je zjeść!!! niech to szlag!!!!!!!
Gosia, modlę się i łudzę w duchu że się przekręci... może się przekręci, jak nie urodze do tej pory... módlcie sie aby przeszło mi do rana... a w życiu nie dałabym się pokroić!!! tak się boję tego ewentualnego zabiegu ze szok po prostu...

Poki co wezmę 2 nospy i poczekam...

a mam takie cholerne silne bóle, że boję się czy nie zaczyna mi się akcja porodowa, siedzę jak na szpilkach i modlę się aby się to nie wzmogło...
Poki co wezmę 2 nospy i poczekam...

Ewcia spokojnie to napewno z nerwów brzuszek cie rozbolał, uspokój sie i nie mysl o Drakuli najlepiej to połóz sie w swoim pokoiku i nie słuchaj nikogo bo naprawde wylądujesz na porodówce.Trzymam kciuki ze wszystko sie uspokoi.Jakby co to daj nam znac a my trzymamy mocno kciukacy!!!!!

reklama
Hej hej hello,

Nareszcie weekend:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D i chwala Panu za to:tak::tak: jutro spie do kiedy bede chciala a potem bedziemy wic gniazdko- hehe kolyska zakupiona. Taszczylismy ja przez pol miasta- tzn j taszczyl ja sie wloklam za nim.

Kasiab425- ty nie narzekaj ze Ci piersi puchna i usta bo w Hollywood placa za to gruba kase a my mamy to za darmo. NO ale wiem co czujesz.

Ewa- glowa do gory i wez sie w garsc:cool2: lekarze wiedza co robia a pierwsza cesarka byla w tysiac osiemstet ktoryms tam roku wiec od temtego czasu juz wiedza wszystko;-) Musimy byc wdzieczne ze teraz istnieje cos takiego jak USG i mozemy sie przygotowac do cesarki a lekarze sa w stanie okreslic kiedy jest ona bardziej bezpieczna dla dzidzi i dla nas. CO do tesciowej to olej- ja tez mialam dzisiaj zly dzien bo mnie klijent w pracy tak wk....urzyl ze przylozylam piescia w stol, kolega sie zlitowal przejal telefon i koles dostal opier papier - no nie za mnie ale za bzdury jakie gadal a mi zajelo chwile zanim sie uspokoilam ale ulzylo;-) Kochana masz do wyboru albo sie przejmowac tesciowa - ktora tylko pewnie jak wiekszosc bredzi ze starosci i szarpac sobie nerwy albo olac to i zajac sie soba i swoja rodzina. Tesciowa sie juz nie zmieni bo za pozno a jedyny sposob na takich ludzi to udawac ze sie ich slucha przytakiwac a i tak robic swoje;-) Alez sie rozpisalam.

Do góry