reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

reklama
Ja nie wiem do kiedy bym chciala :p ale wiem ze okazje mamy fajnie dzien matki dzien dziecka dzien ojaca :-)

dobra ja ide spac :*
spijcie dobrze kochaniutkie :-)

Ostatnia edycja:
i właśnie w międzyczasie moje urodzinki 9 :-D bo 18 termin zakazany bo Julka ma 1 urodziny a nie chcę być wtedy w szpitalu...

Witam

U nas weekend byl przepiekny dlatego tez caly czas bylismy na dworku :tak: spacery, place zabaw i odwiedziny u znajomych :-)

W sobote robilismy mala imprezke i usmialam sie za wszystkie czasy :tak:
Sandrusia ze swoim rowiesnikiem tak dawali popisy taneczne przy Vivie ze sikalismy po nogach :-D:-D:-D

Wczoraj tak gorqaco bylo, ze po godzince do domu uciekalam bo lalo sie ze mnie z tego zaru ;-)

Dzis pieknej pogody ciag dalszy :tak::-) oby tak b ylo juz caly czas :-) dzis mielismy bardzo intensywny dzien, po snaidanku pojechalismy do urzedow pozglaszac z emaz juz pracuje :-) ale to fajna sprawa takie wiadomosci ogladszac heehh :-D potem wybralismy sie na male zakupy, po powrocie ja pichcilam obaidek, a maz z cora rysowali kreda na podjezdzie przed domem :tak:;-)Zaraz po obiadku maz nas podwiozl do poloznej, a sam pojechal do pracki. i jak wyszlysmy o 14.30 to wrocilysmy po 18 :-D Dzis mam druga lekcje ze szkoly rodzenia no i nie poszlam bo nie dam rady tak mi si enie chce. Odpoczywam a za chweile kolace robie i klade mala zabke spac :tak:

Od piatku taki mnie katar zlapal ze ciagle mam zatkany nos :baffled: i nie da sie wysmarkac. Chyba z zatok wszytsko zlazi bo kilka dni wczesniej glowa mnie pobolewala. Najgorsze ze ja bez kropli do nosa zyc nie umiem podczas kataru a nie wolno mi teraz go brac :baffled: Musze sie jakos przemeczyc ;-)

A ja wpadłam napisać Dobranoc :-)
Pół godziny temu skończyłam pranie rzeczy Maluszka :-) Padam!
Ale za to mam popraną pościel, kocyki, ochraniacze na szczebelki itp. oraz wszystkie ciuszki w rozmiarze 56 i 62 :-D

no ja juz sobie coreczke wysnilam. :-D:-D:-D taka madra, ze po porodzie od razu mowic potrafila (np. mnie informowala, z ktorej piersi mleko lepiej leci :-D:-D:-D:-D:-D), a z polozna ja z szafy sciagac musialysmy, bo juz raczkowala, i to na wysokosciach :-D:-D:-D

ja to zawsze durne sny mialam... :sorry2:

we snie jednak caly porod zostal "wykasowany" z mojej pamieci. Bylo przed i zaraz potem juz po i nikt z lekarzy nawet nei chcial mi powiedziec jak przebiegl....znak jakis? moze na bezbolesny porod? :-p:-D:-D:-D

Mnie się często śni mój poród i ogólnie ta cała akcja z rozpoczęciem posiadania dziecka :-D
Raz mi się śni podobnie, jak Tobie, czyli tuż przed i zaraz potem. A innym razem sam poród i nawet jak mnie jakaś baba szyje :-D
Zdarzyło mi się również urodzić córeczkę, murzynkę. Wylazła ze mnie od razu z uczesanymi kitkami :-D

Mojego jak cos zaboli to od razuniu jeden tekst....DAJ MI TABLETKE!!!!

niewazne jaka byleby tabletka była a przechodzi jak reką odjoł

Mój nie mówi "daj mi tabletke", mój mówi "daj mi KETONAL!" :-D i to od razu 1000mg sobie życzy. A dolega mu wtedy np. zwykły kac :-D

No dobra, lecę doczytać inne wątki i spadam spać, bo kręgosłupa nie czuję :-)

reklama
Nie wierze jestem pierwsza :))

No kobietki widze ze wczoraj jakas impreza byla tutaj humorki wyborne przyznac sie co piłyście? i to bezemnie świntuszki nie ładnie tak :)

A ja mialam noc skurczową do trego stopnia ze jak mnie budziły to piersza mysl śniły mi sie czy sobie wmawiam ale niestety bolało troszke wiec chyba byly prawdziwe ;( Moj naszczescie zdaje sobie sprawe z wielkosci bólu porodowego moze dlatego ze moj próg bólowy jest bardzo wysoki i wie ze jak mnie zaczyna bolec to juz nie jest dobrze a wiecie ze lekarze porównuja poród do maratonu podobno porównywalny wysiłek ...To ja teraz zmykam co sobie bede pisala monologi sama Czas szykowac wampiry do szkoly ;)

Do góry