reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2009

reklama
nika77 - no to macie dzis wazny dzien

Oj wazny wazny...a ile do nadrobienia...hihi....obym tylko rodzic nie zaczela:-D

Pół roku to szmat czasu , no i wkońcu zobaczy twój piękny brzucholek :-):-):-)

Oj tak....zdecydowanie za dlugo, tyle fajnych chwil stracil....no ale taka praca. Ciekawie co powie o tym brzucholku, jak widzial na zdjeciach to sie zachwycal...zobaczymy co na zywo powie:-D

Nika, upojnego wieczoru i nocy Wam wiec zycze ;-):-)

bo sni mi sie po nocach porod w domu albo gdzies w dziwnych miejscech bo przegapilam objawy

no ja juz sobie coreczke wysnilam. :-D:-D:-D taka madra, ze po porodzie od razu mowic potrafila (np. mnie informowala, z ktorej piersi mleko lepiej leci :-D:-D:-D:-D:-D), a z polozna ja z szafy sciagac musialysmy, bo juz raczkowala, i to na wysokosciach :-D:-D:-D

ja to zawsze durne sny mialam... :sorry2:

we snie jednak caly porod zostal "wykasowany" z mojej pamieci. Bylo przed i zaraz potem juz po i nikt z lekarzy nawet nei chcial mi powiedziec jak przebiegl....znak jakis? moze na bezbolesny porod? :-p:-D:-D:-D

Oj carmi oby to byl zwiastun lekkiego porodu :-) ja tez mam dziwne sny :-D ostatnioo mi sie snilo ze dzidzia jak sie urodzila siegala mi do bioder <szok> normalnie :-D

Nika, upojnego wieczoru i nocy Wam wiec zycze ;-):-)

no ja juz sobie coreczke wysnilam. :-D:-D:-D taka madra, ze po porodzie od razu mowic potrafila (np. mnie informowala, z ktorej piersi mleko lepiej leci :-D:-D:-D:-D:-D), a z polozna ja z szafy sciagac musialysmy, bo juz raczkowala, i to na wysokosciach :-D:-D:-D

ja to zawsze durne sny mialam... :sorry2:

we snie jednak caly porod zostal "wykasowany" z mojej pamieci. Bylo przed i zaraz potem juz po i nikt z lekarzy nawet nei chcial mi powiedziec jak przebiegl....znak jakis? moze na bezbolesny porod? :-p:-D:-D:-D

;-):-)
Hehe ale sie usmialam z tego Twojego snu:-D Ale taki to chyba urok ciazy ze glupoty sie snia...tez tak mam

carmi a moze nieśnił ci sie poród bo był taki okropny że wolałas o nim niepamiętać:-p:-p:-p:-p:-p( ale zemnie wredna pinda :sorry2::sorry2::sorry2:)
Mi tam jakoś nieśni sie mały , ciąża i poród - szkoda,

Ale taki to chyba urok ciazy ze glupoty sie snia...tez tak mam

oj nie wiem, ja odkad pamietam, durnowate sny mialam, pamietam do tej pory sen z dziecinstwa, jak mnie diably na karuzeli do siebie do studzienki porwaly :-D:-D:-D

w ciazy jakos w sumie nawet mi przeszlo, chyba dopiero pierwszy sen ciazowy to byl

carmi a moze nieśnił ci sie poród bo był taki okropny że wolałas o nim niepamiętać:-p:-p:-p:-p:-p( ale zemnie wredna pinda :sorry2::sorry2::sorry2:)

oj Andzia, bo ja to msciwa byc potrafie i jeszcze Ciebie przed Twoim porodem nastraszyc zdarze :evil::-p

reklama
Do góry