reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

reklama
nika77 - no to macie dzis wazny dzien

Oj wazny wazny...a ile do nadrobienia...hihi....obym tylko rodzic nie zaczela:-D

Pół roku to szmat czasu , no i wkońcu zobaczy twój piękny brzucholek :-):-):-)

Oj tak....zdecydowanie za dlugo, tyle fajnych chwil stracil....no ale taka praca. Ciekawie co powie o tym brzucholku, jak widzial na zdjeciach to sie zachwycal...zobaczymy co na zywo powie:-D

Nika, upojnego wieczoru i nocy Wam wiec zycze ;-):-)

bo sni mi sie po nocach porod w domu albo gdzies w dziwnych miejscech bo przegapilam objawy

no ja juz sobie coreczke wysnilam. :-D:-D:-D taka madra, ze po porodzie od razu mowic potrafila (np. mnie informowala, z ktorej piersi mleko lepiej leci :-D:-D:-D:-D:-D), a z polozna ja z szafy sciagac musialysmy, bo juz raczkowala, i to na wysokosciach :-D:-D:-D

ja to zawsze durne sny mialam... :sorry2:

we snie jednak caly porod zostal "wykasowany" z mojej pamieci. Bylo przed i zaraz potem juz po i nikt z lekarzy nawet nei chcial mi powiedziec jak przebiegl....znak jakis? moze na bezbolesny porod? :-p:-D:-D:-D

Oj carmi oby to byl zwiastun lekkiego porodu :-) ja tez mam dziwne sny :-D ostatnioo mi sie snilo ze dzidzia jak sie urodzila siegala mi do bioder <szok> normalnie :-D

Nika, upojnego wieczoru i nocy Wam wiec zycze ;-):-)

no ja juz sobie coreczke wysnilam. :-D:-D:-D taka madra, ze po porodzie od razu mowic potrafila (np. mnie informowala, z ktorej piersi mleko lepiej leci :-D:-D:-D:-D:-D), a z polozna ja z szafy sciagac musialysmy, bo juz raczkowala, i to na wysokosciach :-D:-D:-D

ja to zawsze durne sny mialam... :sorry2:

we snie jednak caly porod zostal "wykasowany" z mojej pamieci. Bylo przed i zaraz potem juz po i nikt z lekarzy nawet nei chcial mi powiedziec jak przebiegl....znak jakis? moze na bezbolesny porod? :-p:-D:-D:-D

;-):-)
Hehe ale sie usmialam z tego Twojego snu:-D Ale taki to chyba urok ciazy ze glupoty sie snia...tez tak mam

carmi a moze nieśnił ci sie poród bo był taki okropny że wolałas o nim niepamiętać:-p:-p:-p:-p:-p( ale zemnie wredna pinda :sorry2::sorry2::sorry2:)
Mi tam jakoś nieśni sie mały , ciąża i poród - szkoda,

Ale taki to chyba urok ciazy ze glupoty sie snia...tez tak mam

oj nie wiem, ja odkad pamietam, durnowate sny mialam, pamietam do tej pory sen z dziecinstwa, jak mnie diably na karuzeli do siebie do studzienki porwaly :-D:-D:-D

w ciazy jakos w sumie nawet mi przeszlo, chyba dopiero pierwszy sen ciazowy to byl

carmi a moze nieśnił ci sie poród bo był taki okropny że wolałas o nim niepamiętać:-p:-p:-p:-p:-p( ale zemnie wredna pinda :sorry2::sorry2::sorry2:)

oj Andzia, bo ja to msciwa byc potrafie i jeszcze Ciebie przed Twoim porodem nastraszyc zdarze :evil::-p

reklama
Do góry