reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Witam brzuchtakii :))
Ja juz po wizycie :) wszystko jest OK :) wyniki tez mam calkiem dobre za 2 tyg nastepna wizyta :)
Dzis pogoda u mnie nie za ciekawa ale nawet nie jest mi szkoda bo od 15 mam klientki na pazurki wiec i tak nie wyjde nigdzie.
Tricolor- powodzenia na wizycie :)
Ewunia22- widze ze nie ja sama mam ogromny problem z tesciowa :( tez jej nie odpuszcza a nawet widziec jej nie chce juz w zyciu nigdy.
Zycze udanego po poludnia ;) Ja mykam na obiad a pozniej praca hihi.. :) Napisze na dobranoc :)
Pozdrawiam :*

reklama
Ewunia, Minutka dzieki :-)

Minutka gratuluje dobrych wiesci od gina.

Własnie wrócilam ze spacerku z psem. W lesie jest całe pole konwalii, ale jeszcze nie kwitna. Jak to wszystko zakwitnie juz sobie wyobrazam ten roznoszacy sie zapach :tak::-) Doczekac sie nie moge bo uwielbiam te kwiatki :-)

Hej dziewczynki,

U nas dzisiaj tez pogoda nie najlepsza na dodatek chyba sie troche przeziebilam bo bola mnie uszy i meczy kaszel. Wczoraj kaweczka z dziewczynami a potem grill u znajomych a dzisiaj u nas swieto i caly dzien bede leniuchowac.

Tricolor- powodzenia na wizycie i zazdroszcze Ci tych spacerow po lesie ech...
Ewunia- tesciowa najlepiej ignorowac
Minutka - oby zawsze takie wiesci przynosily dziewuchy:tak:Fajnie ze wszystko ok
Sylwia- super z tym jeziorkiem

Minutka, super, że są dobre wieści :-) A teściowej nie odpuszczam i nie myślę odpuszczać, i póki co moja metoda daje radę, bo ojciec=teść, mieknie :-) a twarda jestem... za duzo złego usłyszałam od nich... ja też jakbym mogła to bym jej gęby na oczy nie oglądała ale póki co jestem skazana na mieszkanie z nią... ale zaczynam podejmować pewne kroki, które sprawią że może trochę problemów zniknie ( wtajemniczone wiedzą o co mi chodzi...)... nie stresuj się kochana :-D
Tricolor zamieść jakiś piekny bukiecik na BB :-D lesne konwalie są boskie :-)

Hej dziewczynki...
ja tylko tak szybciutko wpadlam sie przywitac...ogolnie sie rozchorowalam i cala zasmarkana jestem...nie mam na na nic sily...spadam nadrobie zaleglosci pozniej.trzymajcie sie milutko

czesc brzuchatki

u mnie pogoda dzis taka sobie ale nawet dobrze ze juz tak nie grzeje bo ostatnio te sloneczko mi dawalo popalic.
jutro mam wizyte i jestem tej mysli ze wszystko bedzie dobrze i nie uslysze znow slowa szpital brrr.
no i w koncu wybralam sie na zakupy z czego jestem dumna normalnie bo juz ostatnio to mnie jakas deprecha chyba lapala przez to ze jeszcze nic nie mam w razie czego.a teraz jestem spokojniejsza.ale ceny rzeczy dla maluszkow to mnie momentami przerazaly zagladalam tylko w portfel i liczylam czy mi nie zabraknie kasy.
od paru dni meczy mnie katar a raczej woda z nosa i sie zastanawiam czy ja sie przeziebilam czy to przez ta okropna topole ktora mam za oknem.bo w zasadzie od kad zaczelo latac to cos,to mi z nosa leci.jeszcze sie okaze ze jakas alergie na stare lata lapie.
pozdrawiam

Witam wszystkie Dwupaki!;-)
Ja sobie dziś pospałam, bo mam wolne. W sobotę dotarła do mnie przesyłka z PL ze wszystkim chyba co potrzebuję ( 50 kilo:szok: ) , min. z wózkiem. I mogę powiedzieć, że mam już wszystko. Wczoraj powalczyliśmy z wózkiem ( to nie jest takie proste jakby się mogło wydawać, zwłaszcza dla kogoś kto pierwszy raz w życiu ma wózek w ręce:no: ), ale daliśmy radę. Poprałam też pieluchy, kocyki, prześcieradła i inne rzeczy które przyszły , no i dziś prasowanie :baffled::baffled::baffled::baffled: Bleeeee! Ale to chyba na raty :-).

Minutka - gratuluję dobrych wieści. Więcej takich poproszę :tak::tak::tak::tak:
A tym , co dopiero idą się badać , życzę powodzenia.
Miłego dzionka!

Witam sie i ja :-)

Nie mam jakos weny na pisanie ale czytam was na bierząco.
U nas tez pogoda popsuła sie zachmurane ale póki co nie pada, ale byłam na zakupach i jest dosc chłodno a wczoraj taki upał był ...a dzis taka zmiana.
Nic mi sie nie chce dziewczynki jakiegos lenia okropnego mam.
Mi to sie wydaje ze praktycznie kazdy dzien jest taki sam, nudze sie okropnie ale robic tez mi sie nic nie chce i jak tu dogodzic ciezarnej kobiecie no jak > Mój S tez juz niewie ...cóż trudno jeszcze trosze wszyscy musza z nami marudami wytrzymac.

Miłego dnia dziewuszki :-)

reklama
Ewunia22- ja mam to szczescie ze mieszkamy u moich rodzicow, bo z moja tesciowa nie wytrzymuje 5 minut i z gory zastrzeglam ze nie chce jej widziec u mnie w domu nawet jak dzidzia przyjdzie na swiat, zreszta ona i tak z tego powodu jest bardzo zasmucona i niezadowolona.
Paznokcie przelozone na 16 wiec mam jeszcze godzinke luzu :)))))))

annya- ja jeszcze wozka nie mam ale obawiam sie ze to nie bedzie proste bo tez nigdy tego nie robilismy :) lozeczko stoi 2 dzien wiec nadzieja ze jest dobrze skrecone :)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry