reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

reklama
Powitanko misiaczki :-) u nas dzionek gorrrrący... wykorzystaliśmy to i byliśmy z Julinką na dworku :-D a teraz jesteśmy w domku, mala trochę grandzi i bawi się w łóżeczku. Mój A wkurzony, bo go naciskają w firmie... taka presja to koszmar... przerąbane... a jak ja sobie pomyślę ze do tej cholernej roboty mam wrócić, to dostaję normalnie dreszczy... ale nie mam wyjścia, macierzyński i do pracy... a niech to ten kryzys, niech go jasna cholera weźmie!!!!!
Agatko, oby z malutką było wszystko ok, życzymy jej szybkiego powrotu do zdrówka!!!!!
Kalina i Agatka, udanych badań!!! oby było wszystko ok!!!!!
Tacjanko, kochana, ona tylko na to czeka, abym się zabrała i poszła... ale nie dam jej tej satysfakcji, a nawet gdyby, do domu nie mam na razie powrotu, aby tam zamieszkać... jakoś muszę zdzierżyć drakulę, może mnie nie pogryzie tymi sztucznymi zębami w nocy :-D:-D:-D Śpię dosyć czyjnie, mój fart hehehehe
A co do L4, u mnie raczej nie będzie problemu... nie wiem jak to jest z tymi 2 tygodniami, bo z Julinką ostatnie 3 mce byłam pod pieczą ZUSU. A teraz... jak braknie parę dni do porodu to gin wystawia na tę parę dni... a macierzyński dostajesz w dniu porodu. Przynajmniej tak jest u mnie.
Tricolor i Chocoblok, takie fotki to przegięcie! wiadomo, ciąza to stan błogosławiony, ale bez przesady! szaleństwo!
Goniap2, a mam to inne wyjście?! muszę sobie jakoś dać radę z tymi debilami, w tej sytuacji nie uznaję powiedzenia: jeśli wlazłeś między wrony, to kracz jak one!!!! nie pozwolę sobie wejść na głowę, za nic w świecie!!!
Maleństwo, to jak masz chwilkę wytchnienia między zjazdem a zjazdem, to się nie przemęczaj i odpocznij! naładowane akumulatorki lepiej działają :-D

Hej brzuchatki :*
Przez weekend mialam troche do zrobienie ostatnie zakupy itp, pozniej maly problem z internetem, mam nadzieje ze jutro jak sie wezme od rana to nadrobie chociaz czesc postow. Bylam dzis rano na pobraniu krwi i tak mnie po min zcielo ze jak wrocilam to nie wiem kiedy usnelam na dobre 3 godziny. Co do Brity to sama uzywam juz dluzszy czas i jestem zadowolona wiec ze spokojnym sumieniem PolecaM. Wczoraj wieczorem dopadly mnie domysly na temat porodu czy sobie poradze jak bedzie i kiedy sie zacznie to juz chyba ten klimat sie powoli wlacza i pewnie zostanie do porodu. 4 maja mam wiyzte u lekarza mam nadzieje ze wszystko bedzie OK.
Spokojnej nocki :**

Poczytalam dzis bo nie moge usnac i powiem wam ze jestem w szoku jezeli chodzi o nasza klase !!!!!! Jak tak mozna normalnie bleeeeee.... naprawde strach zdjecia wsatawic. Biedne dzieci ktorych zdjecia tak wykorzystano. Grrr... powybijac takich idiotow!!!!!!!!!
Teraz juz ide spac o ile moje malenstwo mi da bo sie rozbrykalo nie wiem co tam robi w tym brzusiu ;P
Dobranoc :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja dzos dostalam takiego powera ze szok lozeczko nawet zlozylam sama :) teraz czekam az moje wojsko wroci sobie do zamku i mecze sie ze skurczami do tego zgaga buu a tu nic nie moge wziasc przed ta okropna glukoza ;(

A mi prawie przed meta suwaczek padł :baffled: Nowy sobie spreparowalam i jest ok :-D

Malarze skonczyli robotę, teraz nasza kolej czyli sprzatania cd, oraz skręcanie mebelków. Dzisiaj komoda z przewijakiem poszla na warsztat i juz stoi złożona. Kolejna szafa i lożeczko potem tylko przeniesiemy kanape do pokoiku malego i gotowe. Fotki zrobie i wstawie gdzie trza :tak::-D

Spadam spać bo malzonek już mnie do porzadku pzrywołuje srogim wzrokiem ;-):-D

Spokojnej nocy laseczki :-)

Pierwsza...
...ale kompletnie nieprzytomna z niewyspania :baffled:

Moja bezsenność zaczyna mnie irytować, na dodatek wyłazi mi na gębie :baffled:

Agatka, a ja postanowiłam, że jeśli w czwartek lekarka mi powie, że mam cc za 4-5 tygodni, to nie powtarzam glukozy :-D

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :-)

za oknami słoneczko więc zapowiada się kolejny piękny i ciepły dzień :tak:. Ja wczoraj miałam nadmiar energii i urządziłam prasowanie rzeczy dla Córci. W sumie poza ubrankami i wózkiem mam wszystko poprane i poprasowane. A dzisiaj w planach zakupy w Ikea a konkretnie pudełka na zabawki (mam już dwie duże reklamówki).:-)

Jutro wizyta u gina i już dzisiaj stresik się pojawił.

Miłego dzionka Dziewczyny !!! :-)

Dzień Dobry Bardzo :))))))
MADZIUMBA - apropo prania i prasowania, to ja mam taaaakiego jakiegoś "leniucha".
Mam nadzieję chyba ze im później sie za to zabiorę to później się niunia urodzi :))))
Ale postanowiłam że jak wrócę z "majóweczki" to się tym zajmę :)))

witam na podium :)

ja nie moge podkskoczyc Kalina bo jeszcze mi cofnie zdgode na porod domowy wiesz wystarczy ze cos wymysli i dupa zeby bylo smieszniej to tutaj glukozy nie robia standartowo w badaniach ;( Jestem nieprzytomna polozylam sie przez 1

reklama
Do góry