reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Hello

TAU-TO mnie zaskoczylas z tym wlascicielem mieszkania:eek: Moze dinozaury jeszcxze nie wyginely:-DSORKI. Moze mu powiedzcie ze slub nie dlugo tylko na razie czekacie na rozwiazanie. W kazdym badz razie powodzenia- zdrowasiek Ci obiecac nie moge ale kciuki bede trzymac.:tak:

CO do porodu rodzinnego to ja powiedzialm mezowi ze chcialabym zeby byl przed - zeby mi plecki masowal a potem jak bedzie sobie zyczyl. Tez nie jestem za tym zeby ich zmuszac. Wiele razem przeszlismy i widzielismy sie w roznych sytuacjach ale to chyba troche tez kwestia patrzenia na to jak bliska osoba ''cierpi''- to piekna chwila ale nie oszukujmy sie ze bedzie zawsze szybko i bezbolesnie. Co do ich wrazliwosci to maja chyba gorzej niz my poniewaz czesto dusza w sobie uczucia co odbija sie na ich zdrowiu plus jeszcze kwestia indywidualna jak kazdy z nich znosi stres. Ja w kazdym badz razie nie bede naciskac wszystko wyjdzie w praniu.

reklama
Ja w kazdym badz razie nie bede naciskac wszystko wyjdzie w praniu.

Kluseczka zgadzam się z Tobą nie należy naciskać.
Jak pytam mojego męża czy będzie z mną to odpowiada że "on jest za tradycją a tradycja nakazuje pić jak dziecko na świat przychodzi";-):-D:-D:-D.

Tau bardzo mi przykro, że nic z mieszkanka nie wyszło ale to oznacza że czeka na Was lepsze pod każdym względem :tak:. Także wcale się nie zdziwię jak napiszesz za tydzień, że się przeprowadzasz.

Kluseczka zgadzam się z Tobą nie należy naciskać.
Jak pytam mojego męża czy będzie z mną to odpowiada że "on jest za tradycją a tradycja nakazuje pić jak dziecko na świat przychodzi";-):-D:-D:-D.

Alez mnie tym rozbawilas dobre:-D:-D:-D:-D

TAU- nie dziwie wam sie. No my tez pewnie mielibysmy problemy bo mamy tylko cywilny.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kochane ja nikogo nie namawiam do rodzenia samej czy z mezem napisałam jak ja to odczułam i moj M kazdy jest inny ale podwazanie wiezi emocjonalnej jest troche nie na miejscu .... zrobilo mi sie przykro rodzilam z i bez fakt ze z był prawie 14 lat temu wiec tez inaczej sie do tego podchodzilo teraz nie mam zamiaru zmuszac niechce to nie nic na sile ... ja powiedzialam co mialam powiedziec w tym temacie

a teraz przedstawiam wam nową domowniczke jeszcze bez imienia :)

a teraz przedstawiam wam nową domowniczke jeszcze bez imienia :)

Agatko, nie chciałam Ci robić przykrości swoją wypowiedzią, co człowiek to opinia ;-), pewne jest, że nie można ich zmuszać bo to byłoby bez sensu.
A psina słodka, ale będziecie mieli zabawę (i obowiązki :-D), aż Wam zazdroszczę. Dzieci to chyba powariowały ze szczęścia?

to labrador skrzyzowany z owczarkiem coli ma 11 tyg jest słodziutka dzieciaki kloca sie z kim bedzie spała tzn kto bedzie spał w kuchni w spiworze :)

Agata, ja mam taką samą czarnulkę, tylko jest starsza, też ma takie białe skarpetki. Jest przekochana, miała być rasowa ale cos troszke chyba tatusiowie sie pomylili i wyszła czarnula-nowa rasa.Szkoda ze nie umiem wstawiac zdjec bo mam jeszcze sliczne fotki jej szczeniaków.

reklama
Agatko psinka śliczniutka , mordeczke ma uroczą taką wsam raz do tulenia.

Widze że dyskusja na temat porodów wrze a ja wam powiem że niechce mież męża przy sobie w tym momęcie a tak wogóle to mam nadzieje ze będzie wtedy w delegacji a ja dam mu znać dopiero jak mały będzie na świecie.

Do góry