reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Ehhh ja tez zmeczona dzisiaj na maxa...zmykam zaraz spac bo rano trzeba wstac, ide do kosciola rano a potem do rodzicow na sniadanko :-) Zrobilam pasztet wg przepisu Inji i wyszedl pycha...chociaz nie wiem czy nie powinien byc bardziej scisly...no ale jak na pierwszy raz to chyba nie jest zle, zobaczymy jak jutro posmakuje reszcie:-D Salatka tez zrobiona,tak wiec tylko sie goscic:-)
Spokojnej nocy Mamuski i pogodnych swiat....bez zgagi jak to trafnie zauwazyla Emili:-)

reklama
Witam wieczorkiem:laugh2:
U mnie też już prawie wszystko gotowe, jeszcze tylko pozmywać gary po przygotowaniach i można spokojnie kłaść się spać. A jutro śniadanko, Kościółek i leniwe Święta - oj przyda się odpoczynek mojemu biednemu, zbolałemu krzyżowi:tak:

Do po Świętach Dziewuszki - odpoczywajcie w rodzinnej atmosferze, dokarmiajcie Maluszki i dogadzajcie sobie, jak możecie:-D

Niewierze ze tylko ja od rana buszuje po forum :)

KOCHANE wszystkiego co najlepsze moze zajaczek,baranek i cala reszta gromady przyniesc spokojego i szybkiego porodu :) Spełnienia marzen pracy tym które szukaja lub ich połówki spokoju i odpoczynku :)))

a moj brat w drodze na lotnisko hurrrraaaa nareszcie doczekalam sie :)

KOCHANE wszystkiego co najlepsze moze zajaczek,baranek i cala reszta gromady przyniesc spokojego i szybkiego porodu :) Spełnienia marzen pracy tym które szukaja lub ich połówki spokoju i odpoczynku :)))

Witaj Agatko:-) a już myślałam że jestem sama kochane brzuchatki, Niechaj Wielkanocne życzenia pełne nadziei i miłości przyniosą sercu radość w te święta i w przyszłości. Życzę Wielkanocy jak bajka i smacznego jajka, tęczowych pisanek i dyngusa cały ranek, słońca wiosennego i uśmiechu promiennego!

dokarmiajcie dzieci, życzę Wam, abyśmy urodziły szybko i sprawnie i żeby było łatwo szybko i przyjemnie :-) ja tylko na chwilkę uciekam już całuję Was mocno!!! miłego swiątecznego dzioneczka wam życzę z zachmurzonych Kielc

Nu Agatka, to widze ze Swieta rzeczywiscie wesole :) Fajnie :)

I Wszystkim brzuchatkom Wesolych i zdrowych Swiat Wielkiejnocy zycze. PAaaa

Maleńki Baranek ma złociste różki
Pilnuje pisanek na trawce z rzeżuszki
A gdy nikt nie patrzy, chorągiewką buja
I cichutko beczy - WESOŁEGO ALLELUJA!

Wszystkim kochanym Czerwcóweczkom życzę wszystkiego, co najlepsze, spełnienia wszelkich marzeń, tych wielkich i tych malutkich, oraz szybkiego, bezbolesnego i radosnego powitania nowego Cudu w rodzinie :happy::happy::happy:

Ale tu dzisiaj puchy:-D Ja wrocilam niedawno od rodzicow...jestem przejedzona i zmeczona siedzeniem za stolem:-) Dobrze ze slonko wyszlo to poszlysmy z mama i siostra na krotki spacerek (fotka na odpowiednim watku:-))
Inja pasztet zrobil furrore:-D Polowa rodziny zada przepisu...hihi.
Milego wieczorku Mamuski i jeszcze raz wesolych Swiat :-) ja ide polezakowac:-)

Dzieńdoberek

ja w domku spędzam dzisiejszy dzień w gronie znajomych, dlatego zajrzałam na forum. Wczoraj byliśmy u rodzinki mojej i było bardzo wesoło i świątecznie:-)

Życzę Wam mokrego Dyngusa, odpoczynku i relaksu :-).

reklama
Dołączam :-D Termin na początek czerwca :laugh2:

Witaj wsrod nas i rozgosc sie:-)

I jeszcze tylko pytanko mam: jak dołączyć paski ?? (chyba pytanko standardowe)

Zajrzyj na watek https://www.babyboom.pl/forum/czerw...-zrobic-suwaczek-wkleic-zdjecie-avatar-22526/..... tam wszystko jest ladnie opisane:-)

A ja juz po sniadanku, zastanawiam sie co zrobic, pogoda jest super, slonko swieci na maxa, chyba n jakis spacerek tzreba wyjsc.....oby mnie tylko nikt nie oblal:-D A moje dziecko szaleje od wczoraj jak nigdy.....brzuch mi podskakuje i przyjmuje co rusz to inny wyglad...hihi. Ale ja to uwielbiam, przynajmniej wiem ze wszystko jest ok:-D
No to milego dnia Kochane i duuuuuuzo sloneczka Wam zycze:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry