reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

reklama
No nie jestem juz wstanie odebrac Ci tego zasłuzonego pierwszego wpisu ;-):-D Mogę jedynie jutro z kurami wstac i szybko odpalic kompa, ale jutro to pewnie zadna tak naprawde nie będzie miała czasu żeby tu zajrzeć więc obojetnie o której bym nie zajrzała to i tak pierwsza będę ;-):-)

Na kolejne dni chetnie oddam tytuł :)
Kurcze,ale mój mały syneczek dziś bryka. Ciekawe o co mu chodzi? Skąd on ma tyle siły?- jak mamusia jak emerytka się czuje.

a ja nie wiem, która jestem, ale na nogach to chyba pierwsza :-D nawet już się zrobiłam trochę śpiąca :-D:-D:-D

dopiero dziś się wzięłam (za pomocą męża) za świąteczne porządki, chociaż pogoda mało motywująca - jest raczej chłodno, a słoneczko chyba nadal śpi :-(

my nie mamy w tym roku szykowanka świątecznego, bo spędzamy Wielkanoc w plenerze, poza miastem. to pomysł mamy, której ani ja, ani moja młodsza siostra nie mogłybyśmy pomóc - obie jesteśmy w ciąży :-D tak więc zdajemy się na profesjonalną organizację fachowców, a ja tylko dla każdego upiekę ciasto w zajączkowym prezencie. no oczywiście dzieciaki dostaną "normalne" upominki :happy::happy:

życzę Wam udanych przygotowań i milusiego dnia :tak:

Witam!
No , od razu widać , że Święta:-) ! Normalnie to byście namazały już ze 3 strony, a tu posucha dzisiaj!
My w tym roku bojkotujemy święta:tak: Nic nie przygotowujemy, bo prawdopodobnie będziemy oboje w pracy, więc bez sensu. Mój brat poleciał do Polski ( cwaniaczek;-)), inni znajomi albo pracują , albo mają plany, więc uznaliśmy, że w tym roku Świąt nie ma! Na przyszłe ( w grudniu ) mamy zamiar wszyscy ( w trójkę ) polecieć do Pl, to sobie odbijemy:-)
Ale tak czy siak, dla was dziewczynki serdeczne życzenia świąteczne, dużo zdrówka, jak najmniej dolegliwości;-), dobrego humoru, ślicznej pogody , no i pyszności na stole. Wesołych Świąt!

Witam sie i ja :-)

U nas juz prawie przygotowania do swiat sie skonczyly zostala tylko salatka jarzynowa, ktora wlasne robi malzonek :-)

Wczoraj wymalowalysmy zcorcia jaja, dzis gotowalam jeszcze kilka w cebulce i rano przygotowalysmy piekny koszyczek :-) Pierwszy raz w tym roku byly swiecone koszyczki w naszym miescie. Bylismy, posiwecilismy, corcia dumnie niosla koszyczek i piekni emodlila sie w kosciolku :tak::-) Pogoda bardzo ladna, sloneczna wiec plac zabaw, rower i spacerek zaliczony :-D

Buziam kochane i do po swietach ;-)

Witam was mamunie widzę że zabiegane i zapracowane.:tak::tak::tak:Ja już zrobiłam sałatki serniczek itd.ale jestem zmęczona.;-)już zaczynam święta nic nie dotknę..Życzę wszystkim mamą wesołego jaja mokrego dyngusa i świąt bez ZGAGI:no::no:

[B pisze:
emili78[/B];3495802]Witam was mamunie widzę że zabiegane i zapracowane.:tak::tak::tak:Ja już zrobiłam sałatki serniczek itd.ale jestem zmęczona.;-)już zaczynam święta nic nie dotknę..:no::no:

Emili 78 ha ha myśl, która przyszła mi do głowy po skończeniu zabawy w kuchni była następująca: "jestem zrąbana jak koń po wyścigu":-D.
Od tego momentu nie ruszyłam palcem. Jest jak jest. Jest dobrze.

Kalina bawcie się dobrze w tym plenerze:tak::-)

Pozdrawiam ciepło wszystkie mamuśki i jeszcze raz WESOŁEGO ALLELUJA!!!!!!!!!!!!

ø°`¤ø,,¸¸¸,,ø¤°..||
╲+.WESOŁEGO....||
╱+.ALLELUJA.!!!..||
°ø°`¤ø,,¸¸,,ø¤°`..||
_______________//__.._..,.
______________//.__.'…..…_)
_____________//<_,)'…..-"a\
____________//.../'...(……..\
____._.-----..,-'………….(`"--^
____//…………………….|
___(|………`;……..……..|
_____\…..;.----/_\……,/........(_)
______)…//…/____|…|\…\..(_)@(_)
______\…\\…\____|…|/…/.....(_).\|/
_______\…\\…\___|…|\../`,\\|//,`\|/
\\\|///`" `"\\|//,`,`,_\\|///`,\|/,`,
......\\\|///.....\\|//..\|/..(_).\\|//
|//.WESOŁYCH.\\|//...(_)@(_),`,\\|//
\\||//...\.ŚWIĄT!!..\......(_)//..\||/
...\\\|///,``,`,\\|//.|.\|/`,`,\\|//

Z okazji Świąt Wielkanocnych:
miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr,
zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze.
Pracy, która pomaga żyć.
Uśmiechów bliskich i nieznajomych, które pozwalają lżej oddychać
i szczęścia, które niejednokrotnie ocala nam życie.
Zdrowych ,spokojnych
Świąt Wielkanocnych dla Wszystkich Mamusiek

reklama
Witam przedswiatecznie wszystkie mamusie ;-)

Nie było mnie tu ani wczoraj dzis zajrzałam z ciekawosci ale widac przygotowania pełna parą!!!

Ja wczoraj byłam we Wrocławiu na lotnisku po mojego braciszka, niespodziewanie miałam wczoraj gosci wieczorkiem.Ulatałam sie po sklepach z moim S ze miałam dosc potem zaczełam cos tam szykowac.Wieczorem goscie plus braciszek zrobiła sie niezła imprezke.....rano wstałam wykonczona, a najwiecej roboty było przedemna ale dałam rade.Co prawda juz mam dosc ale co tam. A jutro swiateczne sniadanko u nas zaprosiłam sobie rodziców , brata mojego dziadzia z kuzynka i bedziemy swietowac.Mam troszke dosc tych przygotowan bo czlowiek jakis taki naprawde jak emeryt ani za bardzo sprawny ani niewiem....teraz jak siadłam to czuje jak mam dosc i jak brzuch mnie zdeka pobolewa napewno sie przepracowałam.Wiec zmykam sie wykapac i spac bo musze wczesniej wstac bo rodzinka zejdzie sie na 10- ta wiec musze wszystko przygotwac.

Życze wam wszystkim kochane wesołych i spokojnych rodzinnych świat.Buziaki:-)))

Do góry