reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

Isia grtuluje Synusia :-)

ale fajnie ze na forum sa dziewczyny z okolicy ;) ;-)

ludzie, kiedy ten weekend, w sobotę ide na badanie tej glukozy ale tym razem 50 po śniadaniu , bo 75 nie zniosłam, ciekawe co tym razem, jak to któraś napisała pól kg cukru rozupszczone w wodze, brrrr:baffled:

o i nie tylko mi ten suwaczek wcielo :confused:

ps. chyba uzaleznilam sie od forum, bo zagladam co trochę co tu slychac,

m.linijka.i.200.jpg
[/url]

reklama
ludzie, kiedy ten weekend, w sobotę ide na badanie tej glukozy ale tym razem 50 po śniadaniu , bo 75 nie zniosłam, ciekawe co tym razem, jak to któraś napisała pól kg cukru rozupszczone w wodze, brrrr:baffled:

o i nie tylko mi ten suwaczek wcielo :confused:

m.linijka.i.200.jpg
[/url]

mnie glukoza smakowała mogłabym wypić jeszcze raz:tak:

Mój suwaczek też szlag trafił:baffled:

Myslalam o takim prezencie ale doszlam do wniosku ze lepiej kupic to na Dzien Dziadka :-D Dalej sie glowie...moze cos jeszcze wymysle:-)

Hej Mamuski!
Ja juz po usg i chcialam sie Wam pochwalic ,ze bedzie chlopiec(Michael)
dzidzia jest zdrowa i bardzo aktywna wiec jestem bardzo szczesliwa!!!
Pozdrawiam Cieplutko!!!
Gratuluje synka i ciesze sie ze wszytsko z Maluszkiem w porzadku:-D

Witam wszystkie czerwcowe mamy :)

Wiem, że dość późno się odzywam :zawstydzona/y: ale mam nadzieję, że przyjmiecie mnie jeszcze do swojego grona :-) Jeśli wszystko dobrze pójdzie to 15 czerwca przyjdzie na świat nasza córeczka Ola :-D:-D:-D Forum czytam od jakiegoś czasu więc jestem na bieżąco z większością tematów :-)

pozdrawiam serdecznie i życzę miłego wieczoru

Witaj i gratulacje z powodu coreczki:-)

Mi ta pogoda tez strasznie dokucza, ledwo umylam samochod na myjni i deszcz zaczal padac:wściekła/y: Poza tym w ogole mam jakiegos nerwa...chyba musze isc na zakupy zeby sobie humor poprawic ;-) Dobrze ze juz jutro piatek.
Zmykam spac bo jakas padnieta jestem....kolorowych snów czerwcoweczki

Witajcie

z tego co widzę, to każdy jakiś dzisiaj śnięty :baffled:

dopiero teraz zauważyłam , ze Inja i Monika M jesteście z Lublina :-),matko w tej ciąży to jakaś zrobiłam sie taka spowolniona w myśleniu i orientacji , nie mówiąc o utracie pamieci :-D

pozwole sobie na odrobinę prywaty , i zapytam gdzie bedziecie rodzily? ja przeprowadzilam sie z Lublina do Świdnika , ale chyba bede rodzic na Staszica (z tego szpit. jest moj lekarz , chociaz chodze do Lux Medu )

m.linijka.i.200.jpg
[/url]

Tacjana no to pocieszę Cię, też nie zauważyłam, że Świdnik :sorry2:. To rzut beretem;-):-D przecież. A ty do jakiego lekarza ze Staszica chodzisz? jeśli można zapytać...
Ja najprawdopodobniej też będę rodzić na Staszica. Chodzę do prof. Jakiela. Na Staszica rodziłam córkę i byłam zadowolona. Pozdrawiam cieplutko
Tacjana ja będę rodziła albo na Staszica albo na Lubartowskiej. Teraz będę chodziła prywatnie do gin która na Lubartowskiej też pracuje, więc sama do końca nie wiem :-D
Monika a do kogo jeśli można wiedzieć?
Pozdrawiam
Dobrej nocki wszystkim życzę!!!

Ostatnia edycja:
Tacjana no to pocieszę Cię, też nie zauważyłam, że Świdnik :sorry2:. To rzut beretem;-):-D przecież. A ty do jakiego lekarza ze Staszica chodzisz? jeśli można zapytać...

ja chodzę do LuxMedu do dr.Swatowskiego jestem bardzo zadowolona

matko ja juz mysle tylko tym, ze jutro to badanie z ta glukoza , brrr:crazy:

a tak wogóle to Witajcie i milego dnia, a mnie pad śnieg jakby miały jakieś święta być :-)

m.linijka.i.200.jpg
[/URL]

moni_ju ja również mam ochotę na coś słodkiego, czasami jak mam niski cukier to sobie pozwalam na chwilkę słabości i jakieś ciasteczko podjadam, byle nie czekoladę, bo czekolada długo się rozkłada i w długim czasie może być podwyższony cukier. Czy musisz mierzyć sobie cukier glukometrem?

reklama
Hej dziewczyny u mnie pochmurno i zaczęła mi zgaga dokuczać ciekawe czy to prawda że dzidzi włoski rosną.A co do glukozy mam ja zrobić 28tyg czy to nie za pózno.pozdrawiam;-)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry