Jeśli przy tatuażach jesteśmy to szczerze mówiąc nie podobają mi się, choć nie twierdzę, że wasze są brzydkie. Każdy ma prawo robić ze swoim ciałem to co mu się podoba. Jestem też przeciwna kolczykowaniu całego ciała. Mam dziurki tylko w uszach i tak zostanie.
reklama
też muszę wybrać się do ikei po łóżeczko i materacyk i kilka innych drobiazgów....tylko ja raczej w tygodniu pojadę bo raz byłam w niedzielę i obiecałam sobie że nigdy więcej ...takie były tłumy jakby za darmo coś rozdawali:---(Witam, Dziewczynki!
U nas niby śnieg, ale słońce jakoś tak już inaczej świeci, jakby wiosenniej :-)
Dziś wreszcie zmobilizowałam się do lekkich porządków - mam nadzieję, że teraz już uda mi się regularnie zrobić coś dla naszego gniazdka!
Jednym z elementów mojego porządkowania było odłożenie za małych ubrań na osobną półkę i... pękłam i się poryczałam!! Za to wyciągnęłam kilka letnich sukienek, które super sprawdzą się jako ciążowe tuniki, więc jestem zadowolona. Czuję się, jak po zakupach
Za chwilę jedziemy z moim A. do Ikei, bo - z uwagi na kryzys - postanowiłam rozważyć kupno tańszego łóżeczka (moje wymarzone wraz z akcesoriami to wydatek rzędu nawet tysiaka )
Myślę, że wszystkie powinnyśmy pójść w ślady Sabin i koniecznie pisać na forum o wszystkich szybkich porodach i innych pozytywnych rzeczach - może ta wiosna szybciej nadejdzie
Faktycznie cichutko w ten weekend:-) A ja skusilam sie jednak na spacer i dobrze zrobilam, bo od razu jakos sie rozbudzilam. A teraz snieg nawala jak nie wiem co i jak patrze przez okno to nic mi sie nie chce i jutro zowu odsniezanie auta z rana mnie czeka - niech ta zima sie juz skonczy. Obiadek zjadlam i czekam ze Maz zadzwoni....Obejrzalam przez ten weekend Mala Moskwe - polecam, ...Benjamina Buttona - polecam i To nie tak jak myslisz kotku - zenada a wrecz zmarnowane ponad 1.5 godziny:-) No i dzien zleci nie wiadomo kiedy...milego popoludnia
Carmi
Czerwcowa mama 2009
Jeśli przy tatuażach jesteśmy to szczerze mówiąc nie podobają mi się, choć nie twierdzę, że wasze są brzydkie. Każdy ma prawo robić ze swoim ciałem to co mu się podoba. Jestem też przeciwna kolczykowaniu całego ciała. Mam dziurki tylko w uszach i tak zostanie.
jestem tego samego zdania.
Zachwycam sie tatuazami u innych, ale mnie sama nie ciagnie, bo jak wiadomo, kobieta zmienna jest, i to co wydaje mi sie ladne, ciekawe, za kilka lat moze zaczac irytowac. Jeszcze pare lat temu zakladalam glany nawet na wypad na plaze w upaly a teraz na sama mysl mi sie slabe nogi robia i geba usmiecha
co do tatuazy, moja znajoma zrobila sobie wielkiego smoka po pijaku i do teraz sie go wstydzi, bo bardziej przypomina on konika morskiego
KluseczkaS
Czerwcowa mama 2009
Hej dziewczynki,
A ja dzisiaj tez sama w domku i strasznie nudno. Mezus znalazl nowa prace ale niestety za podstawowa stawke i 6 dni w tyg -no ale coz trzeba bedzie jakos przetrwac ten kryzys
Nika77 - a Tobie sie Benjamin Button nie podobal? Na mnie moze nie wywarl ogrmonego wrazenia ale podobal mi sie i bez zawachania bym go polecila.
Agatko- gratuluje mieszkanka. Najtrudniej jest zaczac potem jakos to idzie a swiadomosc ze nalezy do was na pewno podnosi na duchu.
Dziewczynki- ktore poznaly plec malenstw- GRATUULUJE!
A ja dzisiaj tez sama w domku i strasznie nudno. Mezus znalazl nowa prace ale niestety za podstawowa stawke i 6 dni w tyg -no ale coz trzeba bedzie jakos przetrwac ten kryzys
Nika77 - a Tobie sie Benjamin Button nie podobal? Na mnie moze nie wywarl ogrmonego wrazenia ale podobal mi sie i bez zawachania bym go polecila.
Agatko- gratuluje mieszkanka. Najtrudniej jest zaczac potem jakos to idzie a swiadomosc ze nalezy do was na pewno podnosi na duchu.
Dziewczynki- ktore poznaly plec malenstw- GRATUULUJE!
nocanka
Mama Klaudii
My tą niedzielę spędzamy na leniwie - byliśmy z wizytą u Teściów ( ok 60 km w jedną stronę ) ale tam zima na całego, pięknie po prostu, zima na wsi zawsze mi się podobała, wracając wstąpiliśmy do hodowli rybek i zakupiliśmy wędzone pstrągi na kolacje a teraz zmykamy poleniuchować sobie przed telewizorkiem..... Tymczasem.
KluseczkaS
Czerwcowa mama 2009
Kluseczko...napisalam ze Benjamina Buttona polecam (nawet bardzo)...cos zle przeczytalas Zenada i marnotrastwo czasu odnosilo sie do filmu "To nie tak jak myslisz kotku"
Upsi- przepraszam;-) Zeczywiscie cos nie tak przeczytalam.
reklama
margarytka
Czerwcowa mama 2009
A ja sie właśnie trochę zmartwiłam, bo obiecałam rodzicom pomoc w opiece nad ich psem w marcu przez 2 tygodnie. Wyjezdzaja i nie moga go zabrac. A opieka nad psem polega na zabraniu go do siebie. I wszystko piekie, ale... nie mozna go zostawic samego w domu bo wyje. Do tego ma 14 lat i jest lekko ślepy. Ale bardzo kochany. A my zaczynamy 16 marca szkole rodzenia!!!!! I co ja poczne ze zwierzem???
Chyba bede musiala zadzwonic jutro i postarac sie zapisac na jakis inny termin - jesli w ogole bedzie jakis wolny.
Rozmawialam tez z kolezanka, ktora rodzi w maju i powiedziala mi, ze jesli chce miec połozna w szpitalu to powinnam juz dawno temu zagadac, bo teraz to juz pewnie zadna nie bedzie miala terminu. Kurka, czyzby az tak??
Niedziela jakos mnie dołuje. Na szczescie jestem nadal na zwolnieniu, aczkolwiek kolejny tydzien spedzony w domu samej (maz pracuje) jakos mi sie nie usmiecha...
Chyba bede musiala zadzwonic jutro i postarac sie zapisac na jakis inny termin - jesli w ogole bedzie jakis wolny.
Rozmawialam tez z kolezanka, ktora rodzi w maju i powiedziala mi, ze jesli chce miec połozna w szpitalu to powinnam juz dawno temu zagadac, bo teraz to juz pewnie zadna nie bedzie miala terminu. Kurka, czyzby az tak??
Niedziela jakos mnie dołuje. Na szczescie jestem nadal na zwolnieniu, aczkolwiek kolejny tydzien spedzony w domu samej (maz pracuje) jakos mi sie nie usmiecha...