reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2009

czesc kochane ja juz w domu znow wypompowana na maxa lece robic cos jesc potem nadrobie nie pisac za duzo bo z tego co zerknełam sporo mam do nadrobienia :D

reklama
Czesc dziewczyny

A ja dzisiaj dostalam jakegos palera i wysprzatalam caly dom,lacznie z przegladnienciem ciuszkow po Viki i tych ktorych juz kupilam dla malenstwa,uzbieralo sie tego dosyc sporo...Ale teraz juz jestem wypompowna,dobre ze mala poszla spac to mam troszke czasu dla siebie..

My tez chcemy koncem wrzesnia jak sie malensto uodzi leciec do polski troszke sie boje jak z takim maenstwem tyle godzin w samolocie mam nadzieje ze bedzie okay

Kasiu
gratulacje corci,ja moze dowiem sie jutro albo i nie

A ja jestem mega wypompowana, ciesze sie, ze w koncu weekend. Gardlo mnie boli, a nie wiem nawet kiedy znow sie zaziebilam, bo ubieram sie cieplo i nie stoje w przeciagach, wiec zero pojecia.:baffled:

Beatko z takim malenstwem leci sie spokojniej niz ze starszakiem, bo te sie wierca i odpinaja z pasow:tak:, choc musze powiedziec, ze moj maly lecial ze mna pierwszy raz do Polski majac troche ponad rok i lot byl przyjemny, zabralam mu mase ksiazeczek i byl zajety cala godzinke:tak:

Kasiu, gratuluję córeczki!

Tau, moi znajomi wzięli chyba właśnie taką ok. 3 miesięczną córeczkę w ubiegłym roku do Egiptu - jedyny problem mieli z tym, że rezerwowali wycieczkę nie będąc pewnymi płci :tak: No i pamiętaj, że trzeba się zorganizować z paszportem dla maluszka :-)

U nas w tym letnim okresie na paszport czeka się około miesiąca! Tzn. jak już się wystoi w kolejce dojście do okienka. W ubiegłym roku trzeba było przyjechać z godzinę przed otwarciem urzędu, żeby mieć szanse zmieścić się w godzinach przyjęć - taka kolejka była. Myślę, że w Krakowie będzie podobnie, niestety :-(

Witam ;-)

Cos dzis internetu rano nie mialam tzn tylko gg mi dzialalo :dry:
Ale na dobre mi to wyszlo bo przynjamniej cala chatke posprzatalam, a tak to bym sie zasiedziala pewnie i potem by mi sie nie chcialo ;-)

Zaliczylysmy dzis fajny dlugi spacerek :-)

Cos mi sie wydaje, ze brzuszek troszke mi urusl bo przeszkadza troszke, a wczesnie nie przeszkadzal w takiej samej pozycji ;-)Musze sie dzis powazyc i pomierzyc ;-):-)

Tricolor jak robisz suroweczke z pory :confused::confused:
Uwielbiam pore :tak::-)

Agatko jak tam na rozmowie o zasilek :confused:
Moj maz idzie we wtorek.

Cypisia pisze:
Bo tam podaje 2 różne informacje. Jedna jest o wieku ciąży a druga o wieku płodu.
Pewnie spojrzałaś na ten drugi :confused:
A mozliwe :sorry2:

ell pisze:
A ja chciałam się z Wami podzielić nowiną z ostatniej wizyty u lekarza..moja dzidzia ma siusiaka i oby tak już zostało:biggrin2::biggrin2:
Gratuluje Synusia :tak::-)

tricolor pisze:
A jak tam u Was z pasami bezpieczeństwa w aucie ? Zapinacie ? Ja jak jadę z przodu to zawsze, ale z tyłu nigdy, jakoś tak z przyzwyczajenia.
Ja dokladnie tak samo.

KasiaIrlandka pisze:
ja dzis uslyszalam fundamentalne - jest cipeczka :D :D :D:biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:teraz juz trzymam kciuki za Was

Moje gratulacje :tak:

reklama
Meva - ja zamierzam ochrzcić Filipka w Irlandii. W połowie sierpnia zamierzam leciećdo kraju i nie chciałabym "ryzykować". Staram się "dmuchać na zimne".:sorry2:Kasiu- GRATULUJE CÓRUNI!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry