reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2009

Witam i ja dołaczam do was kolezanki termin mam na 12 czerwca a wiec to juz 19 tc, co najgorsze za mna i za wami pewnie tez. pozdrawiam ciepło wszystkie letnie mamusie:-))

reklama
dzien dobry chyba sie wyspałam a mój wspaniały mąż nawet starsze dzieci do szkoly wysłał kochany chłopina :D

Witam wszystkie nowe mamusie

Wtam Nowe i Stare mamuski :D
Ja dzisiaj pada na twarz. CIeka i zimna noc za mna. Nie moglam usnac do 1 w nocy i budzilam sie co 2 goz jak nie na siusiu to z jakiegos innego nie wiadomego mi powodu. Jak zadzwonil zegarek o 7 to nie mialam pojecia co sie dzieje i gdzie jestem. Po za tym wszystko wieczorem mnmie bolalo od pasa o kolan a plecy tez juz aja o sobie znac- mysle ze wkrotce przyjzie pora zeby porozawiac z szefowa i skrucic sobie dzien pracy chociaz o pol godz- ktore zawsze moge odjac od przerwy.

Ja znów miałam cięzką noc wierciłam się chyba do wpół do 3.Za to rano tak mi się dobrze spało,że nie poszłam na zajęcia.Ide tylko na jedne ćwiczenia o 16-bo muszę zdobyć zaliczenie.

Kluseczko ja mam tak samo od 15 czuje sie jakbym pole marchewki przeorała plecy bola chodzic sie nie da myslalam nawet o jakims zelu przeciwbolowym ale najpierw zapytam lekarza jak dojade :) Tak sie zyc nie da kurcze to chyba kara ja kazda ciaze znosilam rewelacyjnie a teraz wszystkie objawy swiata ...

Dominika zdradz tajemnice jakiego kremu na rozstepy uzywasz chyba czas pomyślec bo zaczeły mi wychodzic po poprzedniej ciazy :(

Ja po poprzedniej ciazy to jeszcze mam stare i chyba jestm zdania, ze jak maja wyjsc to i tak wyjda. Zamowilam jakis nowy krem na rozstepy z Avonu dla ciezarowek. Zobaczymy jak pomoze. ;-)

reklama
Witam :-)

Ale sie napisalyscie :szok:

Taka mam dzis ochote isc na spacerek, ale musimy sie kisic w domu, bo czekamy na fachowca od pieca gazowego. Woda z tego pieca nam kapie i musi sprawdzic co sie dzieje.

Dziewczyny jakc zesto chodzicie do lekarza i jak czesto macie USG :confused:

andzia111 teraz dopiero zauwazylam, ze pochodzisz z Sosnowca :-) To moje okolice, bo ja mieszkalam w Wojkowicach tych kolo Bedzina :-) Moja sasiadka jakby nie bylo :tak::-)

Agatko jak dzis sie czujesz :confused:
Lepiej :confused:

Cypisia pisze:
lekarz powiedział, że ten test potrójny - między 16 a 18 tygodniem, na który idę za ok. 1,5 tygodnia, to pobranie krwi wraz z usg genetycznym 3D, pozwalające wykryć wady rozwojowe u płodu oraz np. zespół Downa. Czy mówicie o tych samych badaniach:confused:Bo ja za nie będę musiała zapłacić ok. 400PLN
Ja mialam takie badanie z Sandra w ciazy i nic za nie nie placilam.

Teraz jak sie pytalam o badania to stwierdzili, z ejezeli nie bylo Zespolu Downa w rodzinie i jezeli matka jst przed 43 rokiem zycia to nie robia takich badan. Zla jestem jak nie wiem bo nic mi tu nie robia jak bylam ostatnioo 3 grudnia to kolejna wizyta 21 stycznia. Ponc teraz ma byc dokladniejsze USG niz wczesniej. Zobaczymy, czy rzeczywiscie takie bedzie.

Dziewczyny co do badan to jakie badania juz mialyscie robione i jakie badania macie zamiar robic :confused:

Aga 2009 wspolczuje Ci tego co przezywalas z corcia w ciazy. Dobrze, ze wszystko dobrze sie skonczylo ize masz zdrowiutka Corcie.
Sama nie wiem teraz co jest lepsze robic badania, czy nie.

Tricolor wspolczuje strasznie straty synka. Nawet nie wyobrazam sobie co musialas czuc. Zycze Ci aby tym razem wszystko bylo w porzadkui dzidzia urodzila sie zdrowiutka.

Milego dnia

Do góry