reklama
elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Jolu-kciuki zacisniete.A co to za konkurs???
elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Jolka-cos czuje ze niedlugo napiszesz ze byl w pierwszej trojce;-)Ja tam wierze w JackaOn taki zdolny chlopiec
A mnie chyba chorobsko rozbiera,w kosciach lamie i cos glowa zaczyna ćmicAmelka oglada mini mini a ja sie nie moge ogarnac
A mnie chyba chorobsko rozbiera,w kosciach lamie i cos glowa zaczyna ćmicAmelka oglada mini mini a ja sie nie moge ogarnac
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Jolka gratki dla Jacka ale musisz byc dumna ;-).
Dzagud dla Weroniki tez gratki i też pewnie pękasz z dumy? ;-) Co do kota to nieźle mój tez mi 2 razy wyskoczył ale z 4 piętra nie z 10.
Elmaluszku zdrówka życze :-).
Dzagud dla Weroniki tez gratki i też pewnie pękasz z dumy? ;-) Co do kota to nieźle mój tez mi 2 razy wyskoczył ale z 4 piętra nie z 10.
Elmaluszku zdrówka życze :-).
aniajw
mama Natusi
Dzagud gratulacje dla Weroniki za taniec.
A kicia twarda bestia, i niczego sie nie nauczyła skoro dalej próbuje kombinować ze skakaniem przez okno.
Blanes ja tez nie stosuje żadnych nagród i kar, jak narazie nie mam potrzeby. CZasami jak nie słucha to powiem że "pójdziesz na fotel za karę siedzieć" i to skutkuje jak na razie nie musiałam wprowadzić w życie, tylko słownie. Podobnie jak u Dzagud Natalia posprząta jak jej powiem czasem z ociąganiem i biadoleniem, żeby jej pomóc, ale posprząta.
Jolu gratki, to zdolniacha Jacek.
Elmaluszku zdrowia duuuużo.
A ja siedzę i sie smarkam, w sobotę cos mnie przewiało i mam katarzysko.
A kicia twarda bestia, i niczego sie nie nauczyła skoro dalej próbuje kombinować ze skakaniem przez okno.
Blanes ja tez nie stosuje żadnych nagród i kar, jak narazie nie mam potrzeby. CZasami jak nie słucha to powiem że "pójdziesz na fotel za karę siedzieć" i to skutkuje jak na razie nie musiałam wprowadzić w życie, tylko słownie. Podobnie jak u Dzagud Natalia posprząta jak jej powiem czasem z ociąganiem i biadoleniem, żeby jej pomóc, ale posprząta.
Jolu gratki, to zdolniacha Jacek.
Elmaluszku zdrowia duuuużo.
A ja siedzę i sie smarkam, w sobotę cos mnie przewiało i mam katarzysko.
Ostatnia edycja:
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Elmaluszek nie daj sie chorobie!!! Zdrowka:-)
Jolka gratuluje tak zdolnego syna :-)
Aniaw dla Ciebiue tez zdrowka
Jolka gratuluje tak zdolnego syna :-)
Aniaw dla Ciebiue tez zdrowka
reklama