po obejrzeniu "Zmierzchu" czułam się świetnie
Płaski, z beznadziejnymi dialogami, genialny produkt dla nastolatek
I te MINY
Ale naprawdę wspaniale było poczuć się znowu jak za czasów "Dirty Dancing" ;-)
Super to ujęłaś!!! sama nie potrafiłabym lepiej
ja za pierwszym razem zmierzch obejrzałam dwa razy- sama płyta obróciła hehehe
Kochane moje , wasze kciukasy cuda czynią, gdyż bilirubina spała niemal o połowę , więc jakby tematu nie było.
Niestety TSH nadal powyżej 4,0 na co nasza endokrynolog, ze dzieci powyżej 4 doby muszą mieć poniżej 4,0. więc w poniedziałek wizyta i zobaczymy, mam też wynik ft4 ale nie potrafię go zinterpretować i już sobie odpuszczam , zostawię sprawę fachowcom
toska suuper, tylko nie obnoś się z tym za bardzo żeby sobie odpoczać porządnie przed kwietniem, wiem co mówię: śpij ile wlezie na zapas kochana
:-)
Dzagud nosz diabli nadali wam infekcję! ty tu byś chciała samotnie w domu chorowita odetchnąć, książkę poczytać a tu taki siuprajs, że tyranie cię na chorobowym czeka- no mam nadzieje że się uda to wszystko wyciszyć, a ty następnym razem bądź bardziej precyzyjna przy formułowaniu życzeń
;-)
iza nieodmiennie zazdroszczę i natchnij nas chociaż fotami gorących stron plzzzzz, ja to marze choćby i o solarium, wiecie czy karmiące mogą?
jakoś nigdy nie chodziłam i się nie znam
jola ty na bieżąco jesteś- jak jest z naszą dietą ? my ja jakoś możemy rozszerzać czy reżim jest do końca karmienia? bo ja bym sobie tak pojadła.... ojojoj jak ja bym pojadła...