reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Dziewczyny, u mnie w sumie jakby z boku patrzyć to wszystko jest ok.
Tylko, że ja już siły nie mam i cierpliwości do M i do wszystkiego.
Bardzo Was przepraszam, ale opowiem Wam wszystko dokładnie jak się spotkamy ok? Bo za dużo do pisania...
Ale z Wojtkiem wszystko super, dzisiaj promotor mi powiedział, że już naprawde jakieś lekkie poprawki do pracy i obrona we wrześniu.
I kolejny problem bo nie mam kiedy się pouczyć do obrony a materiału od groma:szok::szok::szok::szok:
Spadam, bo mnie jeszcze plecy tak nawalają że siedzieć nie mogę:angry:

Agiczku smutasku moj...wygadasz sie i bedzie Ci lepiej,wypijem do tego i bedzie...Ci duuuzo lepiej :* a plecki obolale wymasujim :D i bedzie blogostan:p

Agik, przesyłam Ci dużo sił i cierpliwości. Buziaczki Kochana. :-*
Jolcia, a Tobie rybek podesłać???? Tylko pewnie by się z lekka ześmiardły po drodze....
A wiesz, że ten mój złośliwy typ już jak wracaliśmy to chciał żeby do Ciebie dzwonić, ale stwierdził że nie będzie kobiety w stanie odmiennym denerwować. Zresztą chyba miał do Ciebie sentyment, bo ciągle do Ciebie mówił per "dzieciaku", zauważyłaś????:-D

Dzagud,smaka mi narobilas,wstreciuchu!!!
Jak dla mnie to najlepsza to maslana czy ajkos tak,brzuszki z lososia za tluste jak dla mnie ale slone jak trza czyli jak cholera:)))

Dzagud nie zauważyłam :zawstydzona/y: al ja teraz ciemna jestem :-D
A przez te rybki to coś czuję, że czeka nas jednodniowy wypad nad morze :-p

Agik nie smutaj tak to już jest raz lepiej raz gorzej ;-)

Esia to ja nie będę mówić co robi Maks jak coś nie po jego myśli :zawstydzona/y:

Esia to ja nie będę mówić co robi Maks jak coś nie po jego myśli :zawstydzona/y:
Nie no, to nie wtedy - tak wersaluje jak mu proponuję np. picie lub coś do jedzenia ;-) Gdy chcę namówić na zmianę pieluchy, pozbieranie zabawek albo koniec walenia autem o podłogę, to reakcja jest znacznie mniej cywilizowana :-D

Potwierdzam,Piotrus wysoce rozwineta ma znajomosc dobrego zachowania i sprawnie uzywa wszystkich zwrotow grzecznosciowych,pieknie je wykorzystuje do realizowania swych celow hihi:)Swietnie to brzmi u takiego szkraba:)))

Amelka tylko mowi przepraszam jak pierdnie hehehe:)
Mowi: ''ooooo!!!Puta put,pipisiam'' :DDD
Tlumacze ze pupa purt,przepraszam :p

reklama
hehehehe :D no ja juz sie do snu ukladam aTy mi takie hardcorowe sytuacje przypominasz:DDDDDDDDDD

Opowiemy dziewczynom na zywca bo napisac sie nie da,to trza z cala akustyka zademonstrowac :p

Do góry