reklama
A
agik25
Gość
Dziewczyny, u mnie w sumie jakby z boku patrzyć to wszystko jest ok.
Tylko, że ja już siły nie mam i cierpliwości do M i do wszystkiego.
Bardzo Was przepraszam, ale opowiem Wam wszystko dokładnie jak się spotkamy ok? Bo za dużo do pisania...
Ale z Wojtkiem wszystko super, dzisiaj promotor mi powiedział, że już naprawde jakieś lekkie poprawki do pracy i obrona we wrześniu.
I kolejny problem bo nie mam kiedy się pouczyć do obrony a materiału od groma
Spadam, bo mnie jeszcze plecy tak nawalają że siedzieć nie mogę
Tylko, że ja już siły nie mam i cierpliwości do M i do wszystkiego.
Bardzo Was przepraszam, ale opowiem Wam wszystko dokładnie jak się spotkamy ok? Bo za dużo do pisania...
Ale z Wojtkiem wszystko super, dzisiaj promotor mi powiedział, że już naprawde jakieś lekkie poprawki do pracy i obrona we wrześniu.
I kolejny problem bo nie mam kiedy się pouczyć do obrony a materiału od groma
Spadam, bo mnie jeszcze plecy tak nawalają że siedzieć nie mogę
Agik, przesyłam Ci dużo sił i cierpliwości. Buziaczki Kochana. :-*
Jolcia, a Tobie rybek podesłać???? Tylko pewnie by się z lekka ześmiardły po drodze....
A wiesz, że ten mój złośliwy typ już jak wracaliśmy to chciał żeby do Ciebie dzwonić, ale stwierdził że nie będzie kobiety w stanie odmiennym denerwować. Zresztą chyba miał do Ciebie sentyment, bo ciągle do Ciebie mówił per "dzieciaku", zauważyłaś????
Jolcia, a Tobie rybek podesłać???? Tylko pewnie by się z lekka ześmiardły po drodze....
A wiesz, że ten mój złośliwy typ już jak wracaliśmy to chciał żeby do Ciebie dzwonić, ale stwierdził że nie będzie kobiety w stanie odmiennym denerwować. Zresztą chyba miał do Ciebie sentyment, bo ciągle do Ciebie mówił per "dzieciaku", zauważyłaś????
jolka111
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
Dzagud nie zauważyłam al ja teraz ciemna jestem
A przez te rybki to coś czuję, że czeka nas jednodniowy wypad nad morze
Agik nie smutaj tak to już jest raz lepiej raz gorzej ;-)
Esia to ja nie będę mówić co robi Maks jak coś nie po jego myśli
A przez te rybki to coś czuję, że czeka nas jednodniowy wypad nad morze
Agik nie smutaj tak to już jest raz lepiej raz gorzej ;-)
Esia to ja nie będę mówić co robi Maks jak coś nie po jego myśli
Nie no, to nie wtedy - tak wersaluje jak mu proponuję np. picie lub coś do jedzenia ;-) Gdy chcę namówić na zmianę pieluchy, pozbieranie zabawek albo koniec walenia autem o podłogę, to reakcja jest znacznie mniej cywilizowanaEsia to ja nie będę mówić co robi Maks jak coś nie po jego myśli
Olla
Melowa mamusia:)
Potwierdzam,Piotrus wysoce rozwineta ma znajomosc dobrego zachowania i sprawnie uzywa wszystkich zwrotow grzecznosciowych,pieknie je wykorzystuje do realizowania swych celow hihiSwietnie to brzmi u takiego szkraba))
Amelka tylko mowi przepraszam jak pierdnie hehehe
Mowi: ''ooooo!!!Puta put,pipisiam'' DD
Tlumacze ze pupa purt,przepraszam
Amelka tylko mowi przepraszam jak pierdnie hehehe
Mowi: ''ooooo!!!Puta put,pipisiam'' DD
Tlumacze ze pupa purt,przepraszam
reklama