reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Esia, cytować? A co to cytowanie, jak to zrobić?
g035.gif
g035.gif
g035.gif

reklama
Dziekujemy za życzonka....
Alunia niestety zamiast swiętować najpierw dostałą 3 szczepionki na raz:szok:(a sie kobita zastanawala czy 4 nie wkuwac ale powiedialam ze wole przyjsc next time) a teraz dostała bidulinka gorączki
:-:)-:)-(
tak mi jej szkoda... bardzo sie meczy bo od rana do 20 nie spala wcale tera spi ale co chwile sie przebudza z placzem;:hmm:

szopka, jak Czaruś?

Czarek
trochę pokasłuje, bylismy u lekarza - ma zaczerwienione gardło, ale gorączki nie ma i nie wymiotował już więcej. Trochę mnie wystraszył - już miałam wizję że to pewnie jakiś rotawirus przyplątał się po basenie.
U nas dziś od świtu (7 rano) do późnego wieczora rozlegało się kłucie, wiercenie i inne tego typu hałasy - sąsiedzi rozpoczęli remont, a że łączą dwa mieszkania w jedno to od hałasu głowa puchnie i jeszcze akurat musieli z tym wyskoczyć teraz kiedy Czaro się pochorował. :wściekła/y::wściekła/y:

Wszystkiego najlepszego dla Ali i Zosi

Wszystkiego najlepszego dla perelki Zosi i perelki Alusi :-)

Szopka- lacze sie z Toba w bolu, u mnie to samo od kilku dni sasiad nad nami remontuje chalupe i wierci, stuka, puka...przy mojej wscibskiej Ali kazde pukniecie powoduje otwarcie oczek, glowa na wszystkie strony ...
A ja zostalam wlasnie slomiana wdowa :-( malz wyjechal i wroci dopiero 1 marca:-(

Biedactwo... A co takiego tym razem szczepiliście?

Błonnica tężec krztusiec
IPV poliomyelitis-nie wiem co to
i ACT HIB
(takimi skrutami mam w ksazeczce wpisane)

Teraz Ala śpi... u mnie na łóżku... ale nie mam serducha jej przenosic.
mąż juz wyniosl sie na dzisiejszą noc do 2giego pokoju zeby miala miejsce...

spi na brzuszku z dupką do góry...i puszcza pierdzioszki
tak na dotyk zdaje mi sie ze gorączka spada ale nie bede jej teraz mierzyć żeby nie zbudzić Kropeczki.Ide jej pilnować... do jutra!!

reklama
A my wczoraj nie obchodziłyśmy 'miesięcznicy' bo Zosia chora. Nawet nie zaglądałam na BB bo cały czas czytałam o bniegunkach i odwodnieniu organizmu :-(

Dziękujemy za życzenia

Do góry