reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Dziewczyny, ja też życzę Wam wszystkiego NAJ..., a najbardziej lekkiego porodu i zdrowych, cudnych dzieciaczków.

I podpinam się do Twojej wypowiedzi na temat noszenia brzucha Asylan - a już myślałam, że to tylko mi jest tak źle :)
Tak podziwiałam przyszłe mamy czerwcowe, że cieszą się tymi wszystkimi objawami, że miałam coraz większe wyrzuty sumienia.
Żałuję tylko, że nie byłam z Wami od początku, bo czuję się troszkę obco i tak jakoś jakbym wdzierała się z brudnymi buciorami do was.

Monika poczytasz, pogadasz i poczujesz się tu jak u siebie! :-)

Dostałam dziś piękne fioletowe tulipany :laugh2: Nie przyszłoby mi do głowy, by z 20 wybrać akurat ten kolor ;-) ale od tego mam Małża, by mi oczy otwierał na nowe możliwości :-D

Monika to brudne buciory zostaw za drzwiami i właź - damy ci kapcie, żebyś się poczuła jak u siebie:-)
Sorga nareszcie wypoczęłaś :tak: ja za to od dwóch dni (nocy) spać nie mogę, jak juz mi się zachce spać, to przy okazji zachce mi się do kibelka i znów echo, potem imprezka w brzuszku...
dziewczyny, powoli pada mi skleroza na mózg:baffled: jak tylko coś zrobię, za chwilę muszę sprawdzić, czy to zrobiłam, nie mówiąc już o ty, że jak coś schowam, to po chwili nie wiem gdzie:errr:

Mam jeszcze pol godzinki wiec zycze Wam kobitki zdrowka,lekkiego porodu,zdrowych dzieciatek,przespanych nocy,szybkiego powrotu do formy,usmiechu,kilka chwil tylko na swoje przyjemnosci no i spelnienia tych najskrytszych marzen...:-):-):-):-):-):-)

Dziewczynki duze i te malutkie! wszystkiego NAJ...

Jestem wyrodna i wczoraj nie zlozylam Wam Zyczonek...ale ...WLASNIE _ ZAPOMNIALAM!!!

hehehe

Jak Moj dopiero kwiatuszka mi darnal- slicznutka roze zolciutka w doniczce (hehehe praktyczny facet)to mi sie przypomnialo!

Sorga -dobrze ze jestes z nami! Brakowalo Cie tutaj troszku ;-)

a jak spedzilyscie DZIEN KOBIET?????

reklama
Dzięki Kachasek, zostawię je za drzwiami - już zaczynam się rozkręcać. Fajne z Was dziewuchy.
Hm, ja też mam problemy ze spaniem w nocy - potem muszę odsypiać rano. Ale doszłam do wniosku, że to przez tą naszą zimo-wiosnę, bo z tego co pamiętam w pierszej ciąży spałam jak mops i nic niebyło w stanie mnie zbudzić.

Do góry