reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

nie wiem czy wy tez tak macie ale niektore suwaczki mi sie nie wyswietlaja tylko napis: op_stop(); ;op_start(); o co chodzi????

reklama
Gosiu,
przyłączam sie do trzymania kciuków!

Dorotko
jak wiesz wszystko oki. :tak:

Niestety czasu wystarcza mi na tyle żeby Was czytać w miare na bieząco, a i to nie wszystkie wątki. Bardzo chciałabym zabrać się już za przygotowania pokoiku naszego szkraba a tu ciągle jakieś przeszkody. Brak czasu na usunięcie graciarni to największy. Poza tym moje szczęście zgadza się na zakup ubranek i innych rekwizytów dopiero jak będą mebelki. A co do mebelków nie możemy się dogadać. :-(

Ja mysle, ze te wszystkie nieujawnione to dziewczynki;) Moja dzidzia tez... bo popatrzcie, ile tu juz pewnych chlopakow...A gini jak nie widza teraz siusiaka to dla pewnosci mowia, ze nie mozna okreslic:-) Ale to tylko moje podejrzenie..zobaczymy czy sie sprawdzi:-) Moze zrobic mala statystyke..tj tc -przewidziana plec-czy sie sprawdzilo?:-)

Faktycznie przydałyby się jakieś babeczki, bo wojna nas czeka po takim przyroście panów :-D:-D:-D.

Gośka to mój dzidzior cięższy o całe 20g (też miałam dokładnie w 21tyg usg) :laugh2:

Asylan nie wiem o co chodzi z tymi suwaczkami, raczej nie spotkałam się z czymś takim.

A ja się pochwalę, bo dziś odebrałam zaproszenia ślubne a wieczorem M. jedzie po obrączki do jubilera.

A oto gwóźdź do naszej trumny hihihi :-D

reklama
Do góry