reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

dziekuje dziewczynki:-)

Izka z samego centrum,daj znac jak bedziesz w radomiu,mozebysmy sie jakos zobaczyly,zapraszam:-)

reklama
no, jutro półmetek a ja........... zaczynam się rozrastać! muszę chyba zacząć uważać na to, co jem i ile jem,bo może być lipa potem..... no ale lepiej w tą stronę, niż tak jak miałam na początku,że tyle kg zjechałam i ledwo przez to żyłam :-) tak się pocieszam :baffled:

niuni nie przejmuj się, ja jem wszystko na co mam apetyt i tyle ile chcę, a narazie mam tylko 2kg na plusie. Ale ja się nie martwię, bo podobnie miałam w poprzedniej ciąży.
A tak wogóle, to hurtowo objadam się grejfrutami, jak nie zjem przynajmniej jednego dziennie, to chodzę nieszczęśliwa :-) ( i poprzednio też tak było)
Aż mój mąż zaczął się chyba obawiać, że będzie chłopiec :zawstydzona/y:
Co prawda nic nie mówi, ale widzę że porównuje poprzenią ciążę z aktualną:zawstydzona/y:
Chociaż tym razem nie wyjadłam wszystkich ogórków z piwnicy (ostatnio najpiwerw wszystkie wyjadłam, a było tego sporo, a dopiero potem połapałam się że jestem w ciąży :-D )

Dorotka
wielkie gratki!!!

Wracając jeszcze do łóżeczek na allegro - ten gościu co to sprzedaje to nie gościu tylko sklep internetowy. Niestety w sklepie, mimo że dostępne wszystkie konfiguracje, ceny już nieatrakcyjne. Na allegro taniej o 20 zł od najtańszej oferty w necie. Ale myślę że to facet wystawia jako reklamę, żeby zaciągnąć do sklepu. Jeśli komuś pasuje to co on wystawia myślę że warto wykorzystać okazje.

Jolka no to niezły masz feeling na grapefruity :-) Tylko uważaj na szkliwo - niszczą je jak cholera i potem może być problem...

reklama
Jolka111-grejfruty poprawiaja tez trawienie i obnizaja poziom cukru we krwi wiec moze dlatego nie tyjesz za duzo:-) ja zaczynam sie bac bo niedlugo zaczne 6 miesiac a wygladam jak balon i przytylam 7 kg. Wiec jesli w sumie mam przytyc jakies 11 kg to zostalo mi jeszcze tylko 4kg :szok: a tyle to ja jestem w stanie przybrac nawet w jeden miesiac :baffled: :eek:

Do góry