reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Kachasek - zazdroszczę - to jeszcze przede mną. Ja mam na razie fotelik i też, jak Jolka, jestem zadowolona że przynajmniej jeden wybór mniej. Też teraz jestem na etapie łóżeczka. Ale ja już wybrałam - będzie biała Laura z Drewexu. Tylko szukam teraz najtaniej. Jak na razie znalazłam takie miejsce na necie (jakaś hurtownia w Poznaniu). No i allegro pod tym względem jest czaderskie. Ale koło nas jest jeszcze hurtownia w Zabrzu - gdyby tam były przystępne ceny to wolę na miejscu - nie trzeba za transport płacić.

A teraz pytanie z innej paczki. Dostałam od jednej z Was czerwoną kartkę za tabelkę z czerwcówkami. :-( Mogę sobie wyobrazić jak to wyglądało. Te ikonki od kartek są w tym miejscu gdzie w każdym innym forum znajduje się ikonka od prywatnej wiadomości. Tylko teraz pytanie co z tym zrobić. Bo jak każda będzie mi wystawiać taką laurkę to już niedługo mnie nie wpuszczą na forum :szok:

reklama
hmmm:( no nieciekawa to informacja; możemy jakieś sprostowanie napisać? i do kogo?
jak ciebie nie wpuszczą to dramat będzie na forum....
ja bym wytłumaczyła tylko powiedzcie komu, czy to automatycznie działa?

Sorga, już się zdążyłam wywiedzieć. Jak mi nie wystawicie kolejnych :)-D) to po dziesięciu dniach wygaśnie :tak:

Nie bardzo rozumiem o co chodzi z tą kartką???:zawstydzona/y:
Efilo gdzie wypatrzyłaś to łóżeczko, bo a też prawie na nie już jestem zdecydowana :-)
Na allegro komplet z szufladą i materacem kosztował 349zł ale jakoś ostatnio nie widziałam tej opcji :-(

Kochasek super! Nam wózek też dał dużo radości - nawet planowaliśmy wyjść z nim, ale jakoś tak głupio jakby ktoś zajrzał :zawstydzona/y:

Jolka strasznie jestem ciekawa miny Twojego szefa :-)

Sorga :-D :-D :-D

Efilo nie mam pojęcia...:eek: Może zwróć się do moderatora :confused:
A łóżeczko wybrałaś z jakiego drewna? Tak z ciekawości pytam - bo większość jest z sosny (jak widać, też jestem na tym etapie ;-) ).

łóżeczko i fotelik też mamy już od miesiąca- dostaliśmy od znajomej, która nie wiedziała, co z tym zrobić :-D więc trochę wydatków odpadło :)
kasa zaoszczędzona:tak:, ale zostanie wpakowana w naszą brykę :sick: no cóż świat byłby zbyt piękny, żeby wszystko się układało, tak jak powinno...

Czesc babeczki,
ja w tym tygodniu smigam na glukoze - przy pierwszej ciazy wypilam bez cytryny - zakladam ze i tym razem sie uda:-) .

A teraz ni z gruchy ni z pietruchy zamieszcze swoja fotke ze slubu:-)

ania_slub.jpg

reklama
My tez mamy lozeczko z Drewexu z szuflada na dole. Nadal sie nie rozlecialo :-) - a juz 1,5 roku uzytkujemy:-) . Jasiowi sprawimy inne loze:-) .

Do góry