E
efilo
Gość
Kachasek - zazdroszczę - to jeszcze przede mną. Ja mam na razie fotelik i też, jak Jolka, jestem zadowolona że przynajmniej jeden wybór mniej. Też teraz jestem na etapie łóżeczka. Ale ja już wybrałam - będzie biała Laura z Drewexu. Tylko szukam teraz najtaniej. Jak na razie znalazłam takie miejsce na necie (jakaś hurtownia w Poznaniu). No i allegro pod tym względem jest czaderskie. Ale koło nas jest jeszcze hurtownia w Zabrzu - gdyby tam były przystępne ceny to wolę na miejscu - nie trzeba za transport płacić.
A teraz pytanie z innej paczki. Dostałam od jednej z Was czerwoną kartkę za tabelkę z czerwcówkami. :-( Mogę sobie wyobrazić jak to wyglądało. Te ikonki od kartek są w tym miejscu gdzie w każdym innym forum znajduje się ikonka od prywatnej wiadomości. Tylko teraz pytanie co z tym zrobić. Bo jak każda będzie mi wystawiać taką laurkę to już niedługo mnie nie wpuszczą na forum
A teraz pytanie z innej paczki. Dostałam od jednej z Was czerwoną kartkę za tabelkę z czerwcówkami. :-( Mogę sobie wyobrazić jak to wyglądało. Te ikonki od kartek są w tym miejscu gdzie w każdym innym forum znajduje się ikonka od prywatnej wiadomości. Tylko teraz pytanie co z tym zrobić. Bo jak każda będzie mi wystawiać taką laurkę to już niedługo mnie nie wpuszczą na forum