reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Ja czytam Was zawsze, ale popisuję bardzo rzadko. Chociaż wolałabym być planetą niż meteorytem:-) Ale to sie okaże w przyszłości.

Powiem Wam że ja to bardzo chciałabym mieć już drugiego dzidziusia. Podoba mi sie bycie mamą i do pracy mi się nie tęskni. Tylko mój m twierdzi że zwieje do Australi....
Tak więc robić teściki dziewczyny, bym mogła sobie pozazdrościć... Esiu dla brzusia całuski przytulaki.​

Aha, Gusiu, ja nie mam pojęcia. Wstawiałam suwaczek pół roku temu też z jakimiś przebojami, bo nic nie wychodziło. A teraz to już nie pamietam:no:

Dziewczyny mi sie cos okropnego porobilo z komputerem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nie moge wejsc wogole na dzieci urodzone w czerwcu2007 bo mi sie zamiast naszych wątkow zdjecie Olli wyswietla to ktore ona ma w podpisie:szok:.
Olla-uciekaj z mojego komputera:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bo nie moge wejsc na zaden inny wątek.
Ratunku jak wykasowwac Olle co by zobaczyc co nowego na naszych wątkach:-(
Jak ktoras wie to piszcie pomocy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Juz resetowalam wylogowywalam sie i nic.Dalej Olla

reklama
O moj boshe!!!!
Co zlego to nie ja...ale smiiac mi sie chce z tego hehehehe
juz wykasuje to zdjecie i zobaczymy.daj zna c Elmaluszku czy bedzie oki!?

Do góry