reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Szopka-dziekuje ale jeszcze tle przed nami ze jakos nie moge przestac myslec.Postaram sie wziac w garsc

reklama
Wiesz co Szopka, już dzisiaj mi lepiej:tak::-) Wczoraj sprzedałam go na pół dnia mojej mamie (która akurat miała wolne, bo normalnie to babcia pracująca jest), posprzątałam sobie w domku, założyłam nowe firaneczki w sypialni, ugotowałam obiad i po prostu miałam "wolne" od mojego smyka. I jak wrócił od dziadków (cały dzień na dworku, a paznokcie czorne jakby z dziadkiem cały ogródek przekopał) to padł ok 20.30 i spał grzecznie do 7 rano. I ja się wyspałam i jest ok;-)
I mąż sobie dzisiaj wziął wolne, taka piękna pogoda, to pewnie go na spacer wyciągniemy z Wojciem.

Witam słoneczni
Spindralam na da da bo Livia szkudzi w chacie a sprzatanko-kiedy????????????????????/:szok:

Mam pytanie - co bezpiecznego dla dziecka można zastosować przeciw owadom? (na skórę dziecka) Często chodzimy teraz wieczorami po dworze i coś już Czarka zdążyło uchlać w policzek.:baffled:

przyjaciółka poleciła mi taka bransoletke na owady z Mothercare. Kupiłam ją jak lecieliśmy na urlop w listopadzie i afrykańskie komary skutecznie odstraszała:-)

no myślałam, że mnie cholera weźmie dzisiaj rano! próbowałam wysłać posła, ale za każdym razem jak go już napisałam, nie mogłam go wysłać :angry: żyłka pulsowała mi jak jasna cholera :angry: tylko czerwcówki tutejsze nie śmigały, inne stronki ładowały się, mogłam posty wysłać :angry::angry::angry: a czerwcówkoland ni chu chu :angry:

dzisiejszy dzień pracy - oj nudny i internetowy ;-) kierownika (mój bezpośredni) nie było od 12, szef szef (czyli kierwonik całej bazy) siedział zamknięty w swoim gabinecie, grupa terenowa pojechała na pomiary, sekretarka (sierpniówka ;-)) pracowała ze 2 godziny i polazła do domku :-D i siedzieliśmy generalnie tylko w czwórkę :-D i czekaliśmy na dane z Krakowa, których oczywiście nie dostaliśmy, a bez nich nie możemy zabrać się za robotę :rolleyes2: tak więc same rozumiecie, że należało przepszeperać neta ;-) ku rozpaczy męża znalazłam sobie aparat, który chcę kupić :-D biedny ten mój mąż ze mną ;-)

aaaa, wczoraj okazało się, że będę mogła wziąć urlop :-D bo wiecie, mi jedynie 2 dni przysługują, bo to przecież pierwsza praca. Ale sekretara mi mówiła, że po umowie w lipcu dostanę pełen urlop awansem :-D czyli będę mogła gdzieś z mężulkiem i Antonkiem wyjechać :-D :-D :-D czad!

JOLA na mnie mówili (i niektórzy nadal mówią) Nicia ;-)

ELMALUSZEK będzie git :tak: buziole dla Amelci :tak:

ISZATR mówisz i masz ;-) zapraszam do galerii ;-)

GOSIU witaj, witaj! przesyłam pozdrowionka z Sulechowa :tak:

Gingeros fajnie że dostaniesz urlop! :tak: I "chyba" praca też nie najgorsza ;-):-D

elmaluszku kciukasy wciąż zaciśnięte :tak:

agik cieszę się, że już lepiej - takie przesilenia związane z przedawkowaniem Naszych Słodkich Maleństw ;-) chyba każdemu się trafiają :tak:

A ja odkrywam uroki życia - bo leki wciąż na mnie działają i to coraz skuteczniej, jestem szczęśliwa :-D Natomiast dopadają mnie różne lęki związane z tym, co będzie zimą, jednak to pewnie typowy objaw ciąży ;-) (poprzednio jakoś mnie ominął, jak pozostałe...)

Albo jest szczęsliwy na urlopie wychowawczym :-D
oj taaaaaaaaaaaak:-D
gingeros jak ty posła chciałaś nam tu przysłać to dobrze, że nie poszedł (bo to forum mamowo-dzieciowe, nie polityczne):-p;-):-p
agik fajnie, że już lepiej:tak: jak spacerek?
elmaluszek kciuki zaciśnięte
Esiu ja chyba coś przespałam:sorry2: o co chodzi z lekami i zimą?

reklama
GINEROSKU DZIEKUJE BARDZO:-D
Livia rozkoszna robi furore zaczepia wszystkich zachwyca sie kwiatkami pieskami kotkami i wszystkim dookoła nie ma czasu nawet marudzic,a wieczorkiem cycus i pada,no i rano paszczak i dalej łazenie -jak ja ja kocham:tak::tak::tak::-)

Do góry