reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

U ma wielkie pakownie...lece w niedziele do Polski,maz zostaje w Angli :)
Boje sie barzdzo po ostatnich doswiadczeniach z rozryczana Amelia w samolocie.
Tym razem dam jej konska dawke tych kropelek na uspokojenie,moze ja zmuli:baffled:
Mam wyrzuty sumenia ze musze ja traktowac tym swinstwem ale lepsze chyba to niz histeryczny ryk przez 2 godziny:-(

Trzymajcie kciuki prosze...
Wracam za dwa tygodne ale dostep do neta bede miala wiec bede Was podgladac:-pbo niestety (albo stety:-D)jestem uzalezniona od BB:zawstydzona/y:

Amelce tez sie udziela to uzaleznienie bo caly czas mowi bb,bb,bb:-)smieszniscie:-D

Pozdrawiamy :*

reklama
To ja za ciebie Olla trzymam kciuki bo niecaly miesiac temu tez przezylam 2 godziny krzyku z moja Amelką.Amelki chyba maja to do siebie ze placza w samolotach:)Tez sama bylam i ledwo dalam rade.:-)

Dziekuje Elmaluszek:tak:
Wiesz...bardzo sie boje tego lotu:-(Jak lecialam z mezem to niepotrafilismy sobie rady dac z nia,a teraz sama musze temu podolac:no:
Czarno to widze...

Hehe wiem cos o tym.Moja Amelka do polski zawsze leci grzecznie spokojnie i sie bawi.Jak wracamy to juz jest tak przez dzidkow rozpuszczona jak dziadowski bicz ze tylko ryczy i ryczy.Ostatnio nawet jakis pan ja wzial na chwile na kolana zeby sie uspokoila.Ale nie dalo rady.Myslalam ze mnie pasazerowie ubiją.Ja tam juz bez Bartka sie nie wybiore.Ale trzymam kciuki za wasza spokojna pordoz.

A co do podrozy to dzisiaj tez nas czeka 4 godziny jazdy.Ale o to sie nie martwie bo murmelia uwielbia jezdzic samochodem.Chociaz ząbki ida to kto wie (wypluc odpukac)Jedziemy w odwiedziny do znajomych i do mojego brata.:tak:
W koncu od-dziczeje troche jak pojde miedzy ludzi.Chociaz weekend w miescie.Mam nadzieje ze troche po mnie strsow splynie i w koncu wyluzuje:baffled:

A nas czeka "łykend" na wsi.. Wreszcie się gdzieś ruszymy z domu po tych wyszstkich chorowaniach i odwiedzę mojego najnowszego siostrzeńca - właśnie się pakujemy :-):-):-)

Olla kciuki będziemy zaciskać coby Ameli zniosła dzielnie podróż i mamy w drodze nie wykończyła.

Elmaluszek miłego wyluzowywania!

Blanes
współczuję nocnej akcji, mam nadzieję że znajdziesz niebawem trochę czasu na sen i wpoczynek.

Esia czy dobrze kojarzę - wyjeżdżacie w święta na narty? Dokąd się wybieracie?

Trzymam kciuki za wszystkie udane podróże.
Wszystkim maluszkom życzę powrotu do zdrowia a solenizantom zaległe sto lat.:tak::tak::tak::tak:

A ja nic tylko se w łeb palnąć. Promotor mnie tak urządził, że miałam dzisiaj jeden dzień, żeby mu na jutro napisać całkiem nową część rozdziału, bo tamto co wypociłam, to nie o to mu chodziło i dupa...nie dał mi wpisu:wściekła/y: Więc siedzę dzisiaj cały dzień i móźdżę, a Wojtek jak na złość bardzo mało mi spał w ciagu dnia to troche tak se było z tym pisaniem:baffled:
Za to teraz zasnął, i mam nadzieję, że do rana pociągnie:sorry2:

A za to mąż mój ma dzisiaj spotkanie klasowe z podstawówki:dry::wściekła/y:
To wszystko przez Naszą Klasę;-)
Buziaczki dla Was wszystkich i miłego wieczorku. :-):tak:

Olla trzymam kciuki, żeby Amelka przespała całą podróż :tak:

elmaluszek wyluzuj głowę - baw się dobrze! :-)

szopka buziaki dla nowosiostrzeńca! ;-) Moja bratanica ma już miesiąc i straaasznie już duża :-D
Esia czy dobrze kojarzę - wyjeżdżacie w święta na narty? Dokąd się wybieracie?
Jedziemy do Bukowiny Tatrzańskiej (taka sentymentalna miejscówka, ta sama od 24 lat :-)) ale na narty to się jakoś specjalnie nie nastawiamy :-( Niemniej, gdyby się dało, to z radością poszusuję :-)

agik oby Ci się dobrze pisało - trzymam kciuki! :tak:

reklama
dorotka no nareszcie!!! Już się zaczynałyśmy martwić!!! :-)

Esiu dzieki bardzio za te slowa,milo cos takiego poczytac:tak::tak::tak:
ostatnio nie mam za duzo czasu na bb,praca a potem caly czas poswiecam julciakowi i moge smialo stwierdzic tak jak Blanes odnosnie snu,ze wiecej czau mialam przy 2 tyg julce niz teraz:szok:

Dzagud - filmik slodki - hehehe slicznie sle te calusy...A fryz ma Madzia pierwsza klasa ;-) hehehe

:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:slodziak maly z niej:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ZALEGŁE ŻYCZONKA DLA
TOMUSIA, KAJETANKA I WOJTUSIA
h025.gif

ORAZ DLA

WIKTORKA MICHALINKI STASIA I SZYMONKA
h010.gif

i od nas tez zalegle:-):-):-):-):-):-)

buziaki dla wszystkich Was razem i kazdej z osobna:tak::tak::tak:
mam nadzieje ze sie jakos poprawie:-)

na dodatek mam humor do bani:wściekła/y:

buziaki:tak::tak::tak:

Do góry