reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Sie robi szefowe:tak:
To się nazywa właściwe podejście!
k025.gif

Esiu - ja tez kiedys mialam sasiada tranwestyte - po klace schodowej w Tutu rozowym biegal. :-D:-D:-D
Mam nadzieję, że do tego nie dojdzie ;-) Póki co tylko stuk obcasów słychać zza ściany, a kobiety tam niet ;-)
No i czekam na fotki
s040.gif

Miłego dnia (choć właśnie się zachmurzyło...)

reklama
Wszystkiego najlepszego dla Wojtusia i Krzysia!:-)
Oj, przydałby się bez wątpienia - my już żyjemy wizją wyjazdu na Święta :tak: Postanowiliśmy olać dziwną rodzinę Małża i skoro oni nas olewają, to nie zamierzamy znosić "oczekiwań" okołoświątecznych i spadamy stąd! :-) Nie mogę się doczekać...

Zdecydowanie zasłużył na ostrzegawczy strzał w tył głowy !
Esia świetne wyjście:tak:, my też w tym roku sami spędzimy świętna, zostajemy w Niemczech.
Strzał w tył głowy super:-D.

elmaluszek ja tam nie wnikam, co te pstrągi wyprawiają
o045.gif

A z dołów wyskakuj, bo wilka dostaniesz!
o075.gif

Ależ się zoologicznie zrobiło
g035.gif
Wilk rewelacyjny:-D:-D:-D.

Dzagud fajny filmik, Ty piszesz ze Magda ma mało włosków, ja tam widzę fajną czuprynkę na głowie:tak:.
A Dorotka jak duch pojawia sie i znika, znika....:-)
Anni fajne gify ten z klawiaturą najlepszy:-D.

My nadal zakatarzone, ja dzis nawet bardziej, ale ważne że noc minęła spokojnie:tak:. Ja tez zyczę miłego dzionka:-).

Hej Mamunki, Blanes zza grobu do was tu pisze :-D. Od razu przepraszam, że się niepokoiłyście. Mam dużo pracy sypiam po 3-4 godziny na dobę w porywach do 5 (znacznie lepiej sypiałam z dwutygodniowym Maksem, który budził się co 2 godziny, niż teraz kiedy przesypia całe nocki ;-)). Jestem zywczajne wyeksploatowana, nie mam siły na nic, ale czytam Małych odkrywców i wątki o karmieniu. Na czerwcówkoland nie zaglądałam dlatego też nic nie wiedziałam, że się niepokoicie (kochane moje :tak:).
U Maksa dobre i złe wieści. Testy alergologiczne wykazłay, że nie jest alergikiem (lekka alergia na orzeszki ziemnie) a ma nietolerancję pokarmową. Dalej będzie prowadzony przez alergologa, dalej nutramigen (fuj!), dalej zupa z maksymalnie trzech-czterech składników. Jedynie dziecko wyrwało to że może zajadać chrupki kukurydziane co skrzętnie wykorzystuje :-D. Złe wiadomości to takie, że złapał trzy dni temu wiursa, wymiotuje i ma biegunkę. Dwa dni temu musiałam drałować z pracy o 12 w nocy, żeby go zawieść do szpitala, bo tak nas skierowała dyspozytorka z pogotowia. Natomiast w szpitalu popukali się w głowę, bo dziecko w dobrym stanie i nieodwodnione, odesłali nas do domu uffff. Fajnie, że w dobrym stanie natomiast Matka się zamieniła w zombie po ,bagatela, 60 km wycieczce w środku nocy :baffled:.

A teraz idę paść na twarz, przespać się chwilkę, bo później do lekarza z małym i oczywiście do pracy na 22.

Ze swojej strony obiecuję poprawę i chociaż jednego posta zaznaczającego obecność. Jakby się okazało, że się znów jakoś dłlużej nie odzywam, to poproszę dwa razy w rynnę i raz w parapet :tak:. A i jakby było jakieś zadanie do moderatora, to piszcie na pm.

Blanes, dobrze że się odezwałaś, bo już wszystkie tu zachodziłyśmy w głowę co z Tobą. Czy Maksio złapał rotawirusa? Bidulek, to się wymęczy.:-(Dużo zdrówka dla Prosiaczka i dla Ciebie wreszcie czasu na wypoczynek. Buziaki i trzymajcie się.

Kotek czasem nie ma to jak Święta z dala od upierdliwców ;-)

Blanes no wielkie uff... Przykro mi, że Maksio ma problemy ze zdrówkiem. Mam nadzieję, że szybko miną - włącznie z tą nietolerancją pokarmową :tak:
I strasznie Ci współczuję takiego trybu życia/pracy. Nie da się z tym nic zrobić? (w sensie - zmienić pracę...)

Hej Blanesiku fajnie że się pokazałaś choć na chwilkę. No to cieszę sie że jednak nie masz alergika w domu, a wirusik niech szybko zostanie pokonany. Buziaki dla was, a Ty przystopuj troszkę bo się wykończysz dziewczyno :-).
Ale tu dziś przepych normalnie nie nadążam z pisaniem :-D
457.gif

BUZIAKI DLA WOJTUSIA I KRZYSIA:tak::tak::tak:

Blanes, buziaczki dla Maksia, bidulek, niech szybko wraca do zdrowia.

Dzagud, Madzie przeurocza:tak: nie dziwię się , że Was wten sposób przekupuje:-)

reklama
Efilku zgapilam od Ciebie zdjecie ''gwiazdeczkowe''-wybaczysz?:zawstydzona/y:;-)

Zdrowka dla wszystkich chorowitkow:tak:!!!!!!!

Do góry