Emaluszku galeria sliczna - Amelka urocza (jak i mamusia) i bardzo podoba mi sie ta sukienka w ktorej chodzilas jak bylas w ciazy - ja z tego okresu mam Grzeskowe t-shirty i spodnie od dresu
... no ...moze ze 2 ciazowe bluzeczki...
Nie pomoge Ci bo nie za bardzo wykumala moja lepetyna o co ci chodzi...Ale moze za chwile sie nad tym zastanowie i jak moje komory wydola - napisze odpowiedz.
Kachasku - a przypomnialo mi sie ...o jaka paczuszke ci chodzi??? Czyzby to co mysle
:-)
POMOCY! Co zrobic jak dziecko sie drze. Nie mowie o placzu -mowie o regularnym wlaczaniu syreny - czas start 5 rano. Ona gada, a w czasie gadanie sie drze...Uszy mi juz nie wyrabiaja - zwariuje - nie wiem co jej, ale jeszcze nie dawno tak slodko gaworzyla - teraz glownie sie poprostu drze...
nie mowiac o tym, ze sasiedzi to juz pewnie laleczki wudu nabyli
A dzis ogolnie humor mam jakis takis - scielam sie z G - on mnie poprostu wkurza.
Na sex dalej ni mam ochoty - zycie bez sexu jakby nie to samo (nie wiem jakim cudem ksieza nie popelniaja masowego harakiri), i ogolnie deszcz pada...
No i wyjec wyje...zastrzelic sie tylko..
Aaa no i nie dosc, ze grzyba to jeszcze mam mysz w kuchni
Razem z Suri to Zoo na calego - nic tylko bilety sprzedawac. Wejscie na swoje ryzyko (enter at your own risk ;-) tak?
co za dzien...
AAAa
Sorga -kochana dla mnie i tak jestes sadystka i tyle - hehehe.
Zartuje zartuje;-)
... wiem wiem - przeciez wiem. Powinnam wiedziec lepiej...rozumiem.