reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Kachasek gratulujemy wyczynu no przede wszystkim Miskowi.Kiedy mnie spotka jakis nocniczek,mama czy zjedzony obiadek..Ja tez juz bym chciala:-(.Amelka ma wszystko głęboko w poważaniu.

reklama
Emaluszku galeria sliczna - Amelka urocza (jak i mamusia) i bardzo podoba mi sie ta sukienka w ktorej chodzilas jak bylas w ciazy - ja z tego okresu mam Grzeskowe t-shirty i spodnie od dresu :-D... no ...moze ze 2 ciazowe bluzeczki...
Nie pomoge Ci bo nie za bardzo wykumala moja lepetyna o co ci chodzi...Ale moze za chwile sie nad tym zastanowie i jak moje komory wydola - napisze odpowiedz.

Kachasku - a przypomnialo mi sie ...o jaka paczuszke ci chodzi??? Czyzby to co mysle:-p:-)

POMOCY! Co zrobic jak dziecko sie drze. Nie mowie o placzu -mowie o regularnym wlaczaniu syreny - czas start 5 rano. Ona gada, a w czasie gadanie sie drze...Uszy mi juz nie wyrabiaja - zwariuje - nie wiem co jej, ale jeszcze nie dawno tak slodko gaworzyla - teraz glownie sie poprostu drze...:baffled::sorry2:

nie mowiac o tym, ze sasiedzi to juz pewnie laleczki wudu nabyli:-p

A dzis ogolnie humor mam jakis takis - scielam sie z G - on mnie poprostu wkurza.
Na sex dalej ni mam ochoty - zycie bez sexu jakby nie to samo (nie wiem jakim cudem ksieza nie popelniaja masowego harakiri), i ogolnie deszcz pada...
No i wyjec wyje...zastrzelic sie tylko..
Aaa no i nie dosc, ze grzyba to jeszcze mam mysz w kuchni:angry: Razem z Suri to Zoo na calego - nic tylko bilety sprzedawac. Wejscie na swoje ryzyko (enter at your own risk ;-) tak?

co za dzien...:sorry2:

AAAa Sorga -kochana dla mnie i tak jestes sadystka i tyle - hehehe.
Zartuje zartuje;-):-D... wiem wiem - przeciez wiem. Powinnam wiedziec lepiej...rozumiem.

A u nas powtórka z rozrywki,Livcia chce sama chodzic,mozna zwariowac bo ciagle gleba i ryk na chwile do chodzika to nie chce no chyba ze cos zuje -koszmar idziemy dada ,bo ładna pogoda

Anni no nie wiem co ci doradzić.. może kup knebelek dla małej albo stopery do uszu dla siebie i sąsiadów ;-):-D
Mój młody po okresie milczenia z powodu chorego gardła teraz nadrabia, ale na szczęście zaczyna dzień i trele o bardziej ludzkiej porze 7-8.

Dzagud bidulo, wracaj szybko do sił!

Elamaluszek
słodka babeczka wyrosła z twojej kruszynki, :tak::-) wygląda na to że sobie poradziłaś z umieszczeniem linka do galerii w podpisie?

Kachasek zapraszam cię do mnie, kupię nocnik i może mojemu synkowi też tak skutecznie wytłumaczysz do czego służy.. ;-) Wielkie gratki dla Misia zdolniachy i jego mamy! :tak::tak::tak:

Martitka tylko ciocią..? ;-):-)

No wlasnie nie zabardzo sobie poradzilam on jest wklejony tylko w poscie i nie bedzie wyskakiwal za kazdym razem i nie wiem jak to zrobic zeby jak u was galeria wyskakiwala zawsze nad suwaczkiem

Elamaluszek wybierz na pasku opcje Ustawienia, potem Edytuj podpis i w okienku z podpisem pod lub nad suwaczkiem wklej link do waszej galerii i zapisz zmiany.

reklama
Szopka --dzieki wielkie no chyba juz zdjełane.W koncu nie jestesmy incognito.

Anni_ja tez śmigalam w Bartka koszulkach a te bluzki na zdjeciach to laski nosily jako sukienki hahaha tylko na mnie to wygladalo jak bluzka ale nieszkodzi bo pod spodem ktos tam fikolki w brzuchu robil

Do góry