reklama
fantazja
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
wlasnie jak mantre sobie powtarzam..co ma byc to bedzie no i jeszcze sie pomylilam w obliczeniach, bo dzis to juz 3 dzien sie mi okres spoznia a nie drugi...no ale jeszcze mam czas - bo powinien byc do 7 dni przy przerwie w tabsach...nic to, jak do poniedzialku nie dostane to zrobie test
tj mam teraz 3ci dzien 7-dniowej przerwy wiec jeszcze cztery zostaly na pojawienie sie okresu..tak rozumiem z ulotki. choc w oprzednim cyklu mialam okres jak w zegarku-pierwszy dzien odstawienia
tj mam teraz 3ci dzien 7-dniowej przerwy wiec jeszcze cztery zostaly na pojawienie sie okresu..tak rozumiem z ulotki. choc w oprzednim cyklu mialam okres jak w zegarku-pierwszy dzien odstawienia
A
agik25
Gość
Ahhh Fantazja. Sama nie wiem za co trzymać kciuki w Twojej sprawie. Bo jakby się coś "zalęgło" to też by było fajnie;-) Ja wciąż się waham i w kółko powtarzam, że na razie to za żadne skarby świata, ale jakby coś było na rzeczy to...sama nie wiem, może i bym się ucieszyła;-) Jakoś szczególnie nie planuję powiększania rodziny w tej chwili, ale tabletek nie biorę, a i mąż chyba by nie miał nic przeciwko. Tylko jak sobie pomyślę o tym słoniu to...
fantazja
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
No wlasnie agik ten slon...ja jeszcze mam z niego po poprzedniej ciazy troche, wiec przy nastepnej..to bym pewnie do setki dobila
my planowalismy wyjazd na stale do australii za kilka m-cy....tu po doktoracie z moja specjalizacja lipa..a tam....raj...
ale...jakby sie okazalo, ze jestem...no nie wiem...wlosow z glowy nie bede wyrywac...choc...
my planowalismy wyjazd na stale do australii za kilka m-cy....tu po doktoracie z moja specjalizacja lipa..a tam....raj...
ale...jakby sie okazalo, ze jestem...no nie wiem...wlosow z glowy nie bede wyrywac...choc...
Ja bardzo miło wspominam bycie w ciąży.Był to dla mnie naprawdę piękny czas. Nic mi nie dolegało, czułam się wyśmienicie i nawet nie czułam się jak słoń, mimo, że wyglądałam na pewno. Nawet poród miałam lekki i bezstresowy. Dla samego bycia w ciąży tak, ale przeraża mnie brak czasu i nieprzespane nocki. Małe mieszkanie i finanse.
Dla mnie to zdecydowanie jeszcze za wcześnie na takie decyzje.
Dla mnie to zdecydowanie jeszcze za wcześnie na takie decyzje.
Fantazja przyszła mi na myśl pewna rzecz. Otóż moja znajoma też na pigułach, któregoś razu nie dostała @. Oczywiście była PEWNA ze jest w ciązy i takie tam historie. W końcu po negatywnej ocenie gina wybrała sie na USG dróg rodnych i okazło sie, że jej jajnik przestał pracować. Jajnik nie pracuje to nie ma @ - proste. Brała na to jakieś leki ale dalej nie miała @ i w końcu nie wiem jak ta historia sie skonczyła. W każdym badź razie nie zawsze brak @ oznacza ciążę.
USZY DO GóRY ;-)
ŻYCZONKA 8 MIESIĘCZNIAKOM
USZY DO GóRY ;-)
ŻYCZONKA 8 MIESIĘCZNIAKOM
A
agik25
Gość
anielap, wysłałam Ci pw. ślubowaliśmy dzień po Was. Dzisiaj to dopiero zobaczyłam na Twoim suwaczku
Fantazja, nie wiem czego Ci życzyć w takiej sytuacji - rozwiązania na tak czy na nie? Niech będzie tak co dla Ciebie najlepsze.
A czy Ty ten czas dostania @ liczysz jako dni cyklu czy jako któryś dzień po odstawieniu tabletki? Może po prostu pierwszy cykl był inny, bo pierwszy, a teraz będzie inaczej? Przecież powinien być co ok. 28 dni. Ja @ mam w każdy piątek, tabletki biorę przez 3 tygodnie od poniedziałku (czyli zaczynam brać 4 dnia cyklu) do niedzieli (czyli razem już jest 24 dni), no i następna @ w piątek czyli po kolejnych 4 dniach. Mój cykl trwa więc łącznie 28 dni jak w zegarze. Może policz sobie dni i przestaniesz się martwić?;-)
A czy Ty ten czas dostania @ liczysz jako dni cyklu czy jako któryś dzień po odstawieniu tabletki? Może po prostu pierwszy cykl był inny, bo pierwszy, a teraz będzie inaczej? Przecież powinien być co ok. 28 dni. Ja @ mam w każdy piątek, tabletki biorę przez 3 tygodnie od poniedziałku (czyli zaczynam brać 4 dnia cyklu) do niedzieli (czyli razem już jest 24 dni), no i następna @ w piątek czyli po kolejnych 4 dniach. Mój cykl trwa więc łącznie 28 dni jak w zegarze. Może policz sobie dni i przestaniesz się martwić?;-)
anielap, wysłałam Ci pw. ślubowaliśmy dzień po Was. Dzisiaj to dopiero zobaczyłam na Twoim suwaczku
To super!!! Gratuluję!! Ciekawe co jeszcze nas łączy
reklama