reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

ValentineCreddy_HappyValentinesDay_KMG-medium.jpg

reklama
Sorga - na naszym forum zdania sa podzielone. Ja ci powiem w jak ja dzialam ( u nas na szczescie ZAWSZE sie sprawdzilo) najpierw medycyna niekonwecjonalna jezeli to nie podziala (zawsze dzialalo;-)) wtedy chemia, latanie po lekarzach, swinstwa itp.,
No po pierwsze - ja jestem buddystka (jogita) ...i mam troche inne podescie do wielu rzeczy:-p

po drugie - nie wiem do jakiego stopnia w Polsce jest to rozwiniete - bo o ile wiem to nie trudno o jakis oszustow. W US jest to szczegolnie teraz bardzo popularne i regulowane przez rzad, wiec licencji nie dostanie byle kto. Nie wiem czy w Polsce energoterapelci sa licencjonowani. Poczytaj na ten temat i nie idz do kogos z ulicy.
Sluchaj, a jaki jest problem z ta krtania - bo chyba nie czytalam :zawstydzona/y: . Moze ci bede wstanie cos doradzic ;-)

poza tym - jak to mowia - jezeli nie pomoze to i nie zaszkodzi. :tak:;-)

Szkoda ze Eryczek jest taki malutki bo wiem ze akupunktora jest dobra rzecza w takim przypadku - jezeli to nie infekcja.

Poza tym jezeli bedziesz zainteresowana moge na priva podac ci baaardzo dobry kontakt. To jest mnich, ktory byl lekarzem Dali Lamy - bywa w Pl i jest kapitalny. Jak nic nie pomoze bardzo ci go polecam - jezeli bedziesz stosowac sie do jego polecen - recze za poprawe w 100%. ;-):tak:

Miłego dnia Laseczki!

Sorga ja mam dość ironiczno/cyniczne podejście do świata, niemniej uważam że bioenergoterapią warto się zainteresować - zwłaszcza gdy medycyna konwencjonalna jest mało skuteczna. Tak jak pisze anni - dobry specjalista na pewno w niczym nie zaszkodzi, a zawsze jest szansa, że pomoże :tak:

Sorga mi bioenergoterapeuta pomógł.
4 lata temu miałam guza w piersi, rok po pierwszej operacji zrobił mi się kolejny guz, lekarze chcieli mnie od razy kłaść na stół operacyjny. Znajomy polecił mi p. Marka i na własną odpowiedzialność (jak to stwierdzili lekarze) dałam sobie trzy miesiące na spróbowanie. Na kontroli lekarze nie wierzyli własnym oczom jak zobaczyli wyniki. Mój onkolog wziął namiary na tego pana.
Wcześniej nigdy nie wierzyłam w medycyne alternatywną, dość sceptycznie do tego podchodziłam i do dzisiaj nie do końca rozumiem jak to działa, ale jakoś działa, napewno nie zaszkodzi. Tylko - tak jak pisałą anni - trzeba znaleźć osobę która się naprawdę na tym zna. Tu w Warszawie mam taki kontakt, jakbys chciała moge przeslac ci tel do p.Marka i może bedzie mogl ci polecic kogos w Szczecinie.

buziaki dla wszystkich ośmio i dziewięciomiesięczniaków :-)

o tak:-):-):-):-):-)

Zosi i Alicji wszytskiego naj z okazji 8 miesięcy :-)
A Wam dziewczynki miłego dnia św. Walentego:-D
:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

sto lat:-):-):-):-):-):-):-)

ja tak sie opuscilam ze chyba nie starczy mi czasu na nadrobienie za Wami tego wątku:-D:-D:-D
julciak mase czasu pochlania i 5 goodz w pracy daje swoje,czasem wieczorem jak juz mala usnie to nie mam nawet sily odpalic kompka:rofl2::rofl2::rofl2:
caluski dla Was w ten slodki dzien:-):-):-)

reklama
Do góry