reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

A ja nie mam dostępu :( Więc wklejam tutaj...moje arcydzieło :)
kopia200225oq7.jpg

kopiafotografierozzdjecgr0.jpg

kopiamargaretka158rf4.jpg

kopiarozamakrozdjecie60yo6.jpg

kopiazoom19lp1.jpg

Życzymy obecnym 7 i 8 miesięczniakom i tym, których miesięcznicę przegapiliśmy wszystkiego naj!!

reklama
idę szukać Was na naszej klasie :cool:

na razie znalazłam dzagud, jolkę i blanes:tak::ninja2::-)
(wysłałam Wam zaproszenie, przyjmiecie?????;-))

Toska, jak znajdziesz Kachaska, to znajdziesz większość z naszych forumowiczek u niej ;-):-):-D (to taka mała podpowiedź ;-))

..

kachaska nie mogę nigdzie znaleźć:no::wściekła/y:

martaja, zdjęcia słodkie:tak:
esia, kuruj się kochana i wracaj do nas:tak:
Może umówimy się znowu na kafffkę?????
(zaproszenie dotyczy oczywiście was wszystkie, zapraszam do Warszawy:tak:)

olla jak podróż?, (chyba nie pisałaś)

agik, rozumiem, że zaserwowałaś Wojtusiowi pieczonego kurczaka;-) smakowało mu????:laugh2:

toska szukaj u mnie :-D

A wogóle to jak mnie dodajecie, to odezwijcie się kto jesteście, bo zdarza mi się, ż nie wiem kto mnie zaprosił...

Olla, dzięki, już znalazłam dziewczyny na NK :tak::tak::tak:. Mnie tam nie ma bo jakoś trochę działa mi ta NK, na nerwy( ale to wszystko przez M, bo on tylko siedzi i siedzi i przegląda, i mnie wkurza po prostu i mam uraz:dry::rofl2:. A teraz sama wlazłam na jego profil i Was szukam :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Tera to już na pewno od kompa nie odejdę, a przecież w niedzielę egzamin...:zawstydzona/y:

A ja muszę się wam pochwalić, że jadę jutro z Maksiem do kina :-) Wsiadamy rano w pociąg i do kina :tak: Już jesteśmy umówione z ciotkami z forum regionalnego :-D

Hmmm.... Ja równiez planowałam na jutro taki wypad z koleżankami. Całodzienne ploteczki i kawusia, zakupy...
A tu mój super małżonek zabiera mi auto akurat jutro:wściekła/y: Akurat jutro:wściekła/y: Ok! Nie chodzi o to, spokojnie moge jechac autobusem, ale on to chyba specjalnie, normalnie. Zazwyczaj do pracy jeździł z kolegą, autko stało. A jak ja, do koleżanek, na miasto, to już autko mu potrzebne.
Mam wrazenie, że wolałby żebym tylko siedziała w domu!!!:angry:

reklama
Wiecie co, dziewczyny...
Ja dośc rzadko piszę o swoich emocjach...
Podczytuję WAs już od miesiąca codziennie.
Czuję do Was ogromną sympatię, tak jakbym Was znała od lat. Czytam i rano i w południe i po nocach....
O swoich emocjach piszę niewiele, bo jakoś nie potrafie. Ale teraz cholerka jakoś samo poszło. Czuje się jak przedszkolak...

I sorki, że Wam tak mędzę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry