reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Do życzeń się dołączamy oczywiście :tak::tak: :-)
Monika, dzięki. A jeśli bułgarskie morze to masz jakieś konkretne miejsce na oku czy tylko tak na razie sobie myślisz? Bo już dawno chciałam do Bułgarii na wakacje, ale jakoś nie wyszło. Szczerze mówiąc trochę się obawiam wakacji za granicą z takim małym dzieckiem, ale...w sumie co za różnica czy u nas nad morzem czy tam.I tu i tu daleko :-) Różnica pogody na pewno, znając moje szczęście to u nas przez tydzień będziemy w pokoju siedzieć albo starać się wystać na plaży 5 minut na wietrze obserwując sztorm na morzu :-D:-D
Dzagud, wygląda to super, ale termin, terrrmin... Wątpię czy się wtedy uda... Od wielu czynników to u nas zależy, ale podsunę mężowi i kto wie, kto wie :-D:-D
Gingeros, może obłóż poduszkami szczebelki to się nie uderzy... ale to przed przekręceniem nie uchroni :no: Fajnie, że kolejny ząbek macie i chociaż przyczyna niespania jest znana...
U nas normalne spanie było przez ok. tydzień jak Stasiek miał jakieś 3 miesiące - od 21 do 5 spał...wspominam ten czas z rozrzewnieniem...:tak::tak:

Isia, no właśnie planów co do miejsca nie mamy. Ja pamiętam z dzieciństwa troszkę Warnę i Słoneczny Brzeg, Złote Piaski. Bardzo fajnie wspominam wczasy w Bułgarii z rodzicami. Ciepłe morze, piękna pogoda, tanio w miarę. Teraz też jeszcze jest chyba w miarę tanio i mam nadzieję, że pogodę dobrze zapamiętałam ;-).
Na początku myśleliśmy o Chorwacji, ale te kamieniste plaże z małym dzieckiem, które zaczyna chodzić ...... :no::no::no::no:.
My nad morze nasze mamy prawie 800 km, dołożymy troszkę i będziemy w Bułgarii.

No my wlasnie chcemy jechac do Chorwacji o Splitu tam sa piaczczyste plaze, mnie martwi tylko termin chcemy jechac w maju znajomi mowia ze w maju jest tam ciepla ale sama nie wiem. Była któras z Was moze w maju w chorwacji.

Wiesz MOnika ja tez nie ale odlagam rozne stronki i tam jest opisane ile do czego metrow badz km i sa zdjecia i opisy plaz(kamienista zwirowa piaszczysta) a z tego co sie orientuje to piaszcztste plaze sa przy hotelach jak cos to bede placic pare groszy i chodzic na te plaze. Moj brat byl w Split i mowilz ze mozna znalezc plaze z mysla o maluchach. zobaczymy

Hello
WSZYSTKIEGO NAJ DLA ŚWIĘTUJĄCYCH DZISIAJ MIESIĘCZNICĘ!!
Dzagud może i my na weekend się wybierzemy do Chłapowa w terminie kiedy i wy bedziecie?? Zobaczymy...
Ja nie mam źle do morza godzinka jazdy i już... :tak:
Zaczęły si tematy urlopów... My też mamy w maju więc Pycia nie przejmuj się bo w Chorwacji napewno będzie cieplej niż u nas :)
A ja dalej główkuję gdzie... Już sobie nowy trop obrałam więc myślę nad Litwa, Obwodem Kaliningradzkim a powrót do domu wybrzeżem...tzn Krynica Morska i Stegna... A już prawie w domku zajechać do Malborka na zamek, bo Jakubek jeszcze tam nie był...
Macie rację teraz nad morzem katastrofa jest z kwaterami w sezonie... Ale za to w maju i we wrześniu można jechać i szukać kwatery na miejscu zawsze się coś znajdzie :)
Idę Jakub właśnie zrobił qpe a teraz grzebie w szufladzie z moją bielizną... Oooo złapał stringi...uciekam :-D:-D:-D

martaja, :-D:-D:-D widać, że chłopak wie czego szukać :-D:-D:-D:-D
Świetny plan wakacyjny! Ach urlop urlop... Muszę koniecznie przycisnąć męża, żeby się wypowiedział na ten temat. Superowo mieć godzinkę jazdy nad morze...To tak jak od nas do dziadków, i prawie co weekend jeździmy:-)
My zaraz do lekarza po raz drugi - kupa za kupą i wszystkie wsiąkają w pieluchy:baffled::baffled::baffled:

reklama
No dziewczynki trzymajcie za nas kciuki bo my jutro jedziemy do katowic do okulisty (kontrola) ostatnio było prawie dobrze mialo sie poprawic ale zobaczym(wiem ze bedzie dobrze)ale trzeba to jade.

Do góry