reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Esia, Gingeros wreszcie udało wam się naprowadzić chłopaków na dobrą drogę jeśli chodzi o spanie, oby było już tylko lepiej!

Efilo
jak się miewa Zosieńka, czy biegunka przeszła?

My chyba jutro zmykamy do teściów, żal mi nerwów dziecka, dziś znów od 7:30 wiercenie i pobudka z krzykiem i tak cały dzień, a wieczorem zielona, luźna qpka wydaje mi się że w reakcji na całodzienny stres :baffled:

Agik wszystkiego najlepszego z okazji imienin!

reklama
szopka dzięki :-)

Myślę że wyniesienie się z hałasów remontowych to dobry pomysł :tak: Dzieci potrafią przeróżnie reagować na stres - włącznie z pochorowaniem się (odpukać!).

Agik najlepszego!

Ojojojojoj!!! Zapominalskie z nas, ale jak widziałam w ostatni weekend żadnej z nas nie chciało się pisać na BB. :zawstydzona/y::-(

Za to teraz niniejszym nadrabiam!

Piotrusiu,
ja też się przyłączam do życzeń!!!

Co do Zosi - lepiej ale niestety jeszcze nie dobrze. Kupki nadal luźne zielone i ze śluzem, choć na szczęście mniej luźne, mniej zielone i mniej śluzowate :-). Na dodatek jedna na dobę więc Zosia już nie musi pić tych wstrętnych elektrolitów.

Dziękuję za życzenia. To bardzo miłe. :-)
Właśnie wróciłam z "dołu" bo świętowałyśmy z teściową dzień babci:tak:
Idę spać, jeszcze raz dzięki za pamięć. Pa.

glitteryourway-812d378f.gif

glitteryourway-21f54acc.gif

Esia, Gingeros, gratuluję nocek. U nas dzisiaj nocka do bani, i Karolka ma gorączkę 38,1. Ciekawe, czy to ząbki czy jakaś paskudna infekcja. A my dziś jesteśmy umówieni do alergolog. Poproszę, żeby ją zbadała od razu:-(

Efilo, zdrówka dla Zosi. Precz z biegunką:tak:

Ech, nocki... To u nas naprawdę słaby punkt :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Stasiek budzi się baaardzo często i musi possać cyca. Jak się tak często budzi i ssie to później go pobolewa brzuszek i się wierci, kręci, wije... :-( Czasem się zdarza, że budzi się "tylko" 2-3 razy w nocy, ale to rzadkość:baffled:
Już codziennie śpi z nami bo zwyczajnie nie chce mi się za każdą pobudką wyjmować go z łóżeczka, rozbudzać przy tym, karmić na siedząco i odstawiać. A próbowałam ostatnio to zmienić i nie wytrwałam :zawstydzona/y: Być może część pobudek nawet my powodujemy bo też się wiercimy w nocy...nie wiem. Myślałam, że już w tym wieku będzie lepiej spał, a tu nic. Co robić? :confused::confused:

reklama
Ech, nocki... To u nas naprawdę słaby punkt :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Stasiek budzi się baaardzo często i musi possać cyca. Jak się tak często budzi i ssie to później go pobolewa brzuszek i się wierci, kręci, wije... :-( Czasem się zdarza, że budzi się "tylko" 2-3 razy w nocy, ale to rzadkość:baffled:
Już codziennie śpi z nami bo zwyczajnie nie chce mi się za każdą pobudką wyjmować go z łóżeczka, rozbudzać przy tym, karmić na siedząco i odstawiać. A próbowałam ostatnio to zmienić i nie wytrwałam :zawstydzona/y: Być może część pobudek nawet my powodujemy bo też się wiercimy w nocy...nie wiem. Myślałam, że już w tym wieku będzie lepiej spał, a tu nic. Co robić? :confused::confused:

Isia czy to czasem nie ja napisałam tego posta??? hehe
A serio to u mnie sytuacja jest identiko i tez nie wiem co z tym robić. Bo w nocy marzę jedynie o tym żeby spać i nie mam sił uskuteczniać żadnych metod. Więc po cichu liczę, ze kiedyś młody z tego wyrosnie ;-)

Do góry