Emmila wejdź i kliknij na "tutaj" https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-czerwcu-2007-f125/dzial-zamkniety-9259/
reklama
dwie kolejne noce boskie !! wczoraj Antonek ciągiem spał od 20 (zasnął później - byli goście i chciał to wykorzystać ;-)) do 5:55 a dzisiaj do 6 tyle, że dzisiaj raz musiałam wstać, bo przewrócił sie na brzuch i przez zaspanie nie wiedział co jest grane - więc foczkował z zamkniętymi oczkami :-) mam nadzieję, że takich nocy będzie więcej
EMMILA ja Antonkową jedyneczką chciałam się ;-) tak mnie to ucieszyło ale tak jakoś głupio było mi sie cieczyć
BLANES jesteś Bogiem tego forum
EMMILA ja Antonkową jedyneczką chciałam się ;-) tak mnie to ucieszyło ale tak jakoś głupio było mi sie cieczyć
BLANES jesteś Bogiem tego forum
A
agik25
Gość
Po co ja właziłam na te zdjęcia Majeczki.... (znowu wyję:-()
A
agik25
Gość
Sorry, nie powinnam już chyba do tego wracać....
isia_83
Fanka BB :)
Ech Agik, ja też ciągle wracam... Nie mogę o tym już myśleć, a myślę...
anni
I jeszcze ten komunikat na gorze:-( - prosze zdejmijcie go - bo az sie boje na forum wlazic...w depresje jakas wpadne....No straszliwie smutna sprawa.
Monika77 7 czerwiec
masz rację Anni, ja dziś wchodziłam kilka razy na forum, ale za każdym razem rzucał mi się w oczy ten komunikat, i nie miałam już ochoty nic pisać ...:-(
E
efilo
Gość
U mnie to samo
A jeszcze na dodatek Zosia ma ostatnio jakieś schizy przy zasypianiu. Budzi sie z placzem po kilka razy co 20 minut. To chyba zabek sie przebija bo na dole wielki guzek.
Wczoraj wymiękliśmy i Zosia dostała panadol.
Wolałabym dać Viburcol no ale w aktualnej sytuacji odpada
Ginger - Super!!
A jeszcze na dodatek Zosia ma ostatnio jakieś schizy przy zasypianiu. Budzi sie z placzem po kilka razy co 20 minut. To chyba zabek sie przebija bo na dole wielki guzek.
Wczoraj wymiękliśmy i Zosia dostała panadol.
Wolałabym dać Viburcol no ale w aktualnej sytuacji odpada
Ginger - Super!!
reklama
efilo a jak Zosia? Lepiej się czuje? Jak ta biegunka?
Gingeros gratulacje ząbka!
U nas noce dobre - z jedną pobudką - ale wciąż pracujemy nad zasypianiem (wieczornym, bo dzienne drzemki świetnie - długie i spokojne) oraz pobudką, bo Młody domaga się jedzenia już nawet od 6, a zupełnie nie o to nam chodzi, by wracać do wielokrotnego nocnego karmienia...
Gingeros gratulacje ząbka!
U nas noce dobre - z jedną pobudką - ale wciąż pracujemy nad zasypianiem (wieczornym, bo dzienne drzemki świetnie - długie i spokojne) oraz pobudką, bo Młody domaga się jedzenia już nawet od 6, a zupełnie nie o to nam chodzi, by wracać do wielokrotnego nocnego karmienia...