reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
glitteryourway78f402a4qe7.gif
Dołączamy się :-)

SZOPKA myśleliśmy już o tym ;-) ale on raz na jakiś czas takie numery robi :happy2: porównuję to problemów z zaśnięciem ;-) czasami mam ja tak, że nie mogę za cholerę znaleźć sobie odpowiedniej pozycji i rzucam sie na wyrku ;-)

Gingeros jeśli Antonek ma taką naturę po tobie, to musisz te nocne wybryki po prostu przetrwać. :sorry2: Życzę ci oczywiście by Antonek szybko z tych wierceń wyrósł.

Szopka, moi przyjeżdzają w przyszłym tygodniu, bo teść ma urlop

Monika kondolencje ;-) U nas nie było źle, teść nawet mnie bardzo nie wkurzał, a teściowa bardzo się przydawała kiedy wychodziliśmy z małżem na kolację i do teatru. Czarek tak do nich przywykł że wyraźnie wydawał się smutny kiedy wyjechali - zaczynają być coraz bardziej kumate te nasze bąble.

Ryska - ale masz słodkiego raczka :-)

Dziś spędziliśmy z Czarkiem parę godzin na spacerach, dotleniłam się tak że aż mi się w głowie kręci :-D

Buziaczki dla Madzi!!!

anni ależ miałaś noc... Współczuję - oby dzisiejsza była lepsza :tak:

toska szopka no powiem szczerze, mooocno średnio :baffled: Na duchu podnosi mnie myśl, że ta metoda książkowa zadziała. Dzisiaj zaczynamy :tak: Trzymajcie kciuki!
Póki co, zmieniłam schemat jedzeniowy i jestem w szoku - Młody zjadł pół słoiczka obiadu (pewnie zjadłby więcej, gdyby matka na to wpadła...) + cały owocków :szok: Ja go chyba za często karmiłam... Teraz jest tak: śniadanie/cyc o 8, obiadek słoiczkowy + owocki o 12, sinlac z 3-4 łyżeczkami suszonych śliwek o 16 i cyc o 20. No plus noc... :dry:

szopka teściowie przeszkadzali Wam się wyspać? Co oni wyprawiali :confused: ;-)

ryska Ala jest świetna... :-):-):-)

Mimo pięknej pogody spacer w spacerówce nie wygladał lepiej niż w gondoli - po 30 min snu kwadrans kontemplacji wszechświata i kwękanie :dry: Nie mam w domu spacerowicza, oj nie ;-)
Maclaren dotarł - jest super! Leciutki, bardzo łatwy w obsłudze, świetnie się składa i jest bardzo wygodny - Piotruś jeździł w nim po domu z pół h :-D

reklama
Tort pychasi. Wszystkiego naj dla Ciebie Madziu.

Esiu - trzymam kciuki.

Ala przesłodka. Nieźle pomyka. A to było prawie miesiąc temu!

Anni - współczuję. Wiem co przeżywasz bo ja tez zaliczyłam wspólną chorobę. Koszmar. :dry:

Do góry