reklama
Dołączamy się :-)
mamy cos dla was: poczatki raczkow ali- przed sywestrem
YouTube - Alicja i chrupek
SZOPKA myśleliśmy już o tym ;-) ale on raz na jakiś czas takie numery robi porównuję to problemów z zaśnięciem ;-) czasami mam ja tak, że nie mogę za cholerę znaleźć sobie odpowiedniej pozycji i rzucam sie na wyrku ;-)
Gingeros jeśli Antonek ma taką naturę po tobie, to musisz te nocne wybryki po prostu przetrwać. Życzę ci oczywiście by Antonek szybko z tych wierceń wyrósł.
Szopka, moi przyjeżdzają w przyszłym tygodniu, bo teść ma urlop
Monika kondolencje ;-) U nas nie było źle, teść nawet mnie bardzo nie wkurzał, a teściowa bardzo się przydawała kiedy wychodziliśmy z małżem na kolację i do teatru. Czarek tak do nich przywykł że wyraźnie wydawał się smutny kiedy wyjechali - zaczynają być coraz bardziej kumate te nasze bąble.
Ryska - ale masz słodkiego raczka :-)
Dziś spędziliśmy z Czarkiem parę godzin na spacerach, dotleniłam się tak że aż mi się w głowie kręci
mamy cos dla was: poczatki raczkow ali- przed sywestrem
Alicja słodka i podobna do mamusi :-)
Buziaczki dla Madzi!!!
anni ależ miałaś noc... Współczuję - oby dzisiejsza była lepsza
toska szopka no powiem szczerze, mooocno średnio Na duchu podnosi mnie myśl, że ta metoda książkowa zadziała. Dzisiaj zaczynamy Trzymajcie kciuki!
Póki co, zmieniłam schemat jedzeniowy i jestem w szoku - Młody zjadł pół słoiczka obiadu (pewnie zjadłby więcej, gdyby matka na to wpadła...) + cały owocków Ja go chyba za często karmiłam... Teraz jest tak: śniadanie/cyc o 8, obiadek słoiczkowy + owocki o 12, sinlac z 3-4 łyżeczkami suszonych śliwek o 16 i cyc o 20. No plus noc...
szopka teściowie przeszkadzali Wam się wyspać? Co oni wyprawiali ;-)
ryska Ala jest świetna... :-):-):-)
Mimo pięknej pogody spacer w spacerówce nie wygladał lepiej niż w gondoli - po 30 min snu kwadrans kontemplacji wszechświata i kwękanie Nie mam w domu spacerowicza, oj nie ;-)
Maclaren dotarł - jest super! Leciutki, bardzo łatwy w obsłudze, świetnie się składa i jest bardzo wygodny - Piotruś jeździł w nim po domu z pół h
anni ależ miałaś noc... Współczuję - oby dzisiejsza była lepsza
toska szopka no powiem szczerze, mooocno średnio Na duchu podnosi mnie myśl, że ta metoda książkowa zadziała. Dzisiaj zaczynamy Trzymajcie kciuki!
Póki co, zmieniłam schemat jedzeniowy i jestem w szoku - Młody zjadł pół słoiczka obiadu (pewnie zjadłby więcej, gdyby matka na to wpadła...) + cały owocków Ja go chyba za często karmiłam... Teraz jest tak: śniadanie/cyc o 8, obiadek słoiczkowy + owocki o 12, sinlac z 3-4 łyżeczkami suszonych śliwek o 16 i cyc o 20. No plus noc...
szopka teściowie przeszkadzali Wam się wyspać? Co oni wyprawiali ;-)
ryska Ala jest świetna... :-):-):-)
Mimo pięknej pogody spacer w spacerówce nie wygladał lepiej niż w gondoli - po 30 min snu kwadrans kontemplacji wszechświata i kwękanie Nie mam w domu spacerowicza, oj nie ;-)
Maclaren dotarł - jest super! Leciutki, bardzo łatwy w obsłudze, świetnie się składa i jest bardzo wygodny - Piotruś jeździł w nim po domu z pół h
reklama
E
efilo
Gość
Tort pychasi. Wszystkiego naj dla Ciebie Madziu.
Esiu - trzymam kciuki.
Ala przesłodka. Nieźle pomyka. A to było prawie miesiąc temu!
Anni - współczuję. Wiem co przeżywasz bo ja tez zaliczyłam wspólną chorobę. Koszmar.
Esiu - trzymam kciuki.
Ala przesłodka. Nieźle pomyka. A to było prawie miesiąc temu!
Anni - współczuję. Wiem co przeżywasz bo ja tez zaliczyłam wspólną chorobę. Koszmar.