reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
U nas bylo calkiem okey, bylam na malej domowej imprezce z dzieciaczkami. Ala byla grzeczna (nie wrzeszczala i nie stekala ze chce na rece), caly czas sie smiala i zaczepiala gosci :-) Potem poszla spac okolo 21 i przespala do 2:30 akurat jak sie zbieralismy takze naprawde dziecie mam imprezowe :-) A ja razem z innymi lyknelam prawdziwego szampana :-) :-) :-)

Najlepszego Laseczki!!!

My domowo i bez specjalnych rewelacji ;-) O północy grzmoty prawie obudziły Piotrusia, więc kwadransik spędziliśmy siedząc przy łóżeczku... i powiem Wam, to było TO - byliśmy tacy szczęśliwi patrząc na śpiącego Synka...
:-)

No to my tez witamy w Nowym Roku! Wszystkiego NAJ Kochanym Mamusiom. Spelnienia Marzen i Radosc z Pociech.:-)

My podobnie jak ciocia Esia ;-) W domku spokojnie rozkoszowalismy sie malizna nasza:-D bylo bardzo milutko...

witamy w nowym roku :-D

nasz Sylwester - podobny jak większości ;-) trójeczka w domku :-D co prawda jeden nam odpadł o 20, ale jak byk była nas trójka :tak: Antonka nie zbudziły petardy, pospał ładnie do 3:30 i później zrobił nam awanturę :wściekła/y: nie wiem o co mu biegało, ale domagał się zabrania do łóżka :wściekła/y: 40 minut walczyłam i wywalczyłam spanie osobne ;-) ale momentami miałam ochotę drzeć się strasznie głośno :tak:

wczorajszy dzień iście leniwy ;-) byczyliśmy się za wszystkie czasu :-D a dzisiaj Maciejka w pracy, a my sami :-(

wczorajszy wieczór paskudny - Antonek ładnie odpadł już przy butli, ale po 30 minutach obudził się i w krzyk :-( nic nie pomagało :confused: załadowałam mu tej maści na dziąsełka i po kilku chwilach zasnął, spał do 7:20 :confused: od 6 ze mną ;-)

EMILA flanela :laugh2: :rofl:

mam nadzieję, że od dzisiaj moja Maciejka będzie podwożona do domku przez kolegę z pracy (wrócił z rocznej delegacji)

postanowienia noworoczne ??? schudnąć, schudnąć, schudnąć i znaleźć pracę :-D pocieszeniem nadwagi jest to, że w tym roku nie obiecywałam sobie walki z nałogiem tytoniowym :-D

Witajcie!!
U nas dzisiaj piekna pogoda!! I mąż w domku...normalnie jak tak się nowy rok zaczął to będzie pięknie przez następne 364 dni :) Jakubek po spacerku śpiocha... Zjadł obiadek i padł :)
My myślimy nad planami wieczornymi...bo aż szkoda wspólnego wieczorku zmarnować...nie często się zdarza, żeby mąż był w domku :)
Pozdrawiam!

Hejka

Tomek właśnie wytropił na gazecie więc cytuję bo może kogos to zainteresuje :-)

Imiona, które najczęściej nadawano w 2007 r.

Julia, Zuzanna, a może Nelly? Sprawdź, jakie imiona były najpopularniejsze w minionym roku.

Szczęśliwi rodzice potomków płci męskiej najczęściej wybierają imiona Jakub, Kacper, Szymon i Mateusz. Te imiona od lat utrzymują się w ścisłej czołówce. Stopniowo powraca również moda na imiona typowo polskie i tradycyjne. Jest coraz więcej Stasiów, Jasiów i Franków. - Za to Jarosław zdecydowanie odchodzi do lamusa - mówił "Dziennikowi Polskiemu" Edmund Olczak z krakowskiego USC.

Dziewczynkom w minionym roku najczęściej nadawano imię Julia. Na dalszych miejscach uplasowały się Anny, Wiktorie, Zuzanny, Oliwie i Natalie. - W Krakowie dwóm nowo narodzonym dziewczynkom nadano imię Nelly - podawał "DzP". Co na to najsłynniejsza Nelly(i) w Polsce? Czy popularność tego imienia będzie rosła? - Gratuluję młodym rodziców wyboru. To piękne imię - skomentowała posłanka PiS.

Z kolei w USA największą popularnością cieszyły się imiona Sophia, Isabella i Emma. W pierwszej dziesiątce znalazły się też m.in. Madison, Ava, Addison i Emily. Wśród chłopców najwięcej jest Aidenów i Ethanów. Na kolejnych miejscach znaleźli się Jacob, Jayden i Caden. Informujemy, bo może Michał Wiśniewski się zainspiruje.

U nas Sylwester srednio, bo o 23.40 Misia dostala goraczki (38,2) i nawet nie odliczylismy do 12..Na szczescie dziecie juz ozdrowiale:-) choc mama przez katar 2 nocki ma zarwane.
A tak btw - ostrzyglam Misie na lyska:no:Bo po 1-sze nie dawalam rady juz z ciemieniuszka a po 2-gie i tak mialam takie plany, zeby wloski jej sie wzmocnily i rowno rosly...ale z bolem serca obcinalam....Wloski juz odrastaja:-)a po ciemieniuszce ledwo slad widac:-D (zdjecia na zamknietym - oczywiscie pieknej Misi a nie ciemieniuchy).

no i oczywiscie znow rude rosna..hehe..nigdy bym nie uwierzyla ze urodze rudzielca

reklama
Fantazja
Ty to masz ułańską fantazję :-D

A co do włosków - podobno bardzo ładnie się zaczynają wzmacniać od momentu jak dziecko je żółtko.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry