reklama
izka01
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
U nas bylo calkiem okey, bylam na malej domowej imprezce z dzieciaczkami. Ala byla grzeczna (nie wrzeszczala i nie stekala ze chce na rece), caly czas sie smiala i zaczepiala gosci :-) Potem poszla spac okolo 21 i przespala do 2:30 akurat jak sie zbieralismy takze naprawde dziecie mam imprezowe :-) A ja razem z innymi lyknelam prawdziwego szampana :-) :-) :-)
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
wszystkiego naj,naj,naj w Nowym Roku:-):-):-):-):-):-):-):-)
Najlepszego Laseczki!!!
My domowo i bez specjalnych rewelacji ;-) O północy grzmoty prawie obudziły Piotrusia, więc kwadransik spędziliśmy siedząc przy łóżeczku... i powiem Wam, to było TO - byliśmy tacy szczęśliwi patrząc na śpiącego Synka...
:-)
My domowo i bez specjalnych rewelacji ;-) O północy grzmoty prawie obudziły Piotrusia, więc kwadransik spędziliśmy siedząc przy łóżeczku... i powiem Wam, to było TO - byliśmy tacy szczęśliwi patrząc na śpiącego Synka...
:-)
anni
Fanka BB :)
No to my tez witamy w Nowym Roku! Wszystkiego NAJ Kochanym Mamusiom. Spelnienia Marzen i Radosc z Pociech.:-)
My podobnie jak ciocia Esia ;-) W domku spokojnie rozkoszowalismy sie malizna nasza
bylo bardzo milutko...
My podobnie jak ciocia Esia ;-) W domku spokojnie rozkoszowalismy sie malizna nasza

witamy w nowym roku 
nasz Sylwester - podobny jak większości ;-) trójeczka w domku
co prawda jeden nam odpadł o 20, ale jak byk była nas trójka
Antonka nie zbudziły petardy, pospał ładnie do 3:30 i później zrobił nam awanturę
nie wiem o co mu biegało, ale domagał się zabrania do łóżka
40 minut walczyłam i wywalczyłam spanie osobne ;-) ale momentami miałam ochotę drzeć się strasznie głośno
wczorajszy dzień iście leniwy ;-) byczyliśmy się za wszystkie czasu
a dzisiaj Maciejka w pracy, a my sami :-(
wczorajszy wieczór paskudny - Antonek ładnie odpadł już przy butli, ale po 30 minutach obudził się i w krzyk :-( nic nie pomagało
załadowałam mu tej maści na dziąsełka i po kilku chwilach zasnął, spał do 7:20
od 6 ze mną ;-)
EMILA flanela

mam nadzieję, że od dzisiaj moja Maciejka będzie podwożona do domku przez kolegę z pracy (wrócił z rocznej delegacji)
postanowienia noworoczne ??? schudnąć, schudnąć, schudnąć i znaleźć pracę
pocieszeniem nadwagi jest to, że w tym roku nie obiecywałam sobie walki z nałogiem tytoniowym 

nasz Sylwester - podobny jak większości ;-) trójeczka w domku

wczorajszy dzień iście leniwy ;-) byczyliśmy się za wszystkie czasu

wczorajszy wieczór paskudny - Antonek ładnie odpadł już przy butli, ale po 30 minutach obudził się i w krzyk :-( nic nie pomagało

EMILA flanela

mam nadzieję, że od dzisiaj moja Maciejka będzie podwożona do domku przez kolegę z pracy (wrócił z rocznej delegacji)
postanowienia noworoczne ??? schudnąć, schudnąć, schudnąć i znaleźć pracę

Witajcie!!
U nas dzisiaj piekna pogoda!! I mąż w domku...normalnie jak tak się nowy rok zaczął to będzie pięknie przez następne 364 dni
Jakubek po spacerku śpiocha... Zjadł obiadek i padł 
My myślimy nad planami wieczornymi...bo aż szkoda wspólnego wieczorku zmarnować...nie często się zdarza, żeby mąż był w domku
Pozdrawiam!
U nas dzisiaj piekna pogoda!! I mąż w domku...normalnie jak tak się nowy rok zaczął to będzie pięknie przez następne 364 dni
My myślimy nad planami wieczornymi...bo aż szkoda wspólnego wieczorku zmarnować...nie często się zdarza, żeby mąż był w domku
Pozdrawiam!
E
efilo
Gość
Hejka
Tomek właśnie wytropił na gazecie więc cytuję bo może kogos to zainteresuje :-)
Imiona, które najczęściej nadawano w 2007 r.
Julia, Zuzanna, a może Nelly? Sprawdź, jakie imiona były najpopularniejsze w minionym roku.
Szczęśliwi rodzice potomków płci męskiej najczęściej wybierają imiona Jakub, Kacper, Szymon i Mateusz. Te imiona od lat utrzymują się w ścisłej czołówce. Stopniowo powraca również moda na imiona typowo polskie i tradycyjne. Jest coraz więcej Stasiów, Jasiów i Franków. - Za to Jarosław zdecydowanie odchodzi do lamusa - mówił "Dziennikowi Polskiemu" Edmund Olczak z krakowskiego USC.
Dziewczynkom w minionym roku najczęściej nadawano imię Julia. Na dalszych miejscach uplasowały się Anny, Wiktorie, Zuzanny, Oliwie i Natalie. - W Krakowie dwóm nowo narodzonym dziewczynkom nadano imię Nelly - podawał "DzP". Co na to najsłynniejsza Nelly(i) w Polsce? Czy popularność tego imienia będzie rosła? - Gratuluję młodym rodziców wyboru. To piękne imię - skomentowała posłanka PiS.
Z kolei w USA największą popularnością cieszyły się imiona Sophia, Isabella i Emma. W pierwszej dziesiątce znalazły się też m.in. Madison, Ava, Addison i Emily. Wśród chłopców najwięcej jest Aidenów i Ethanów. Na kolejnych miejscach znaleźli się Jacob, Jayden i Caden. Informujemy, bo może Michał Wiśniewski się zainspiruje.
Tomek właśnie wytropił na gazecie więc cytuję bo może kogos to zainteresuje :-)
Imiona, które najczęściej nadawano w 2007 r.
Julia, Zuzanna, a może Nelly? Sprawdź, jakie imiona były najpopularniejsze w minionym roku.
Szczęśliwi rodzice potomków płci męskiej najczęściej wybierają imiona Jakub, Kacper, Szymon i Mateusz. Te imiona od lat utrzymują się w ścisłej czołówce. Stopniowo powraca również moda na imiona typowo polskie i tradycyjne. Jest coraz więcej Stasiów, Jasiów i Franków. - Za to Jarosław zdecydowanie odchodzi do lamusa - mówił "Dziennikowi Polskiemu" Edmund Olczak z krakowskiego USC.
Dziewczynkom w minionym roku najczęściej nadawano imię Julia. Na dalszych miejscach uplasowały się Anny, Wiktorie, Zuzanny, Oliwie i Natalie. - W Krakowie dwóm nowo narodzonym dziewczynkom nadano imię Nelly - podawał "DzP". Co na to najsłynniejsza Nelly(i) w Polsce? Czy popularność tego imienia będzie rosła? - Gratuluję młodym rodziców wyboru. To piękne imię - skomentowała posłanka PiS.
Z kolei w USA największą popularnością cieszyły się imiona Sophia, Isabella i Emma. W pierwszej dziesiątce znalazły się też m.in. Madison, Ava, Addison i Emily. Wśród chłopców najwięcej jest Aidenów i Ethanów. Na kolejnych miejscach znaleźli się Jacob, Jayden i Caden. Informujemy, bo może Michał Wiśniewski się zainspiruje.
fantazja
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
U nas Sylwester srednio, bo o 23.40 Misia dostala goraczki (38,2) i nawet nie odliczylismy do 12..Na szczescie dziecie juz ozdrowiale:-) choc mama przez katar 2 nocki ma zarwane.
A tak btw - ostrzyglam Misie na lyska
Bo po 1-sze nie dawalam rady juz z ciemieniuszka a po 2-gie i tak mialam takie plany, zeby wloski jej sie wzmocnily i rowno rosly...ale z bolem serca obcinalam....Wloski juz odrastaja:-)a po ciemieniuszce ledwo slad widac
(zdjecia na zamknietym - oczywiscie pieknej Misi a nie ciemieniuchy).
no i oczywiscie znow rude rosna..hehe..nigdy bym nie uwierzyla ze urodze rudzielca
A tak btw - ostrzyglam Misie na lyska

no i oczywiscie znow rude rosna..hehe..nigdy bym nie uwierzyla ze urodze rudzielca
reklama
E
efilo
Gość
Fantazja
Ty to masz ułańską fantazję
A co do włosków - podobno bardzo ładnie się zaczynają wzmacniać od momentu jak dziecko je żółtko.
Ty to masz ułańską fantazję

A co do włosków - podobno bardzo ładnie się zaczynają wzmacniać od momentu jak dziecko je żółtko.