reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

kachasek a czemu prezent Michała musieliście oddać do sklepu? Wygrał w kategorii nietrafionych :confused:
był nietrafiony (to zaskoczyłam w domu po kupnie) i zepsuty:baffled: tzn nie wyłączała się
Jakbym teściową widziała - zero pomysłu na zabawę, tylko noszenie, całowanie i przytulanie.
moja też tak jakby pasuje do opisu:dry:

reklama
ciekawe czy ktoś mnie jeszcze pamięta ;-) melduję, że my wrócili już do Wrocławia :-D od ciszy w domu aż mi w uszach dzwoni :-D świąteczne tłoki już za nami ;-) uf!

widzę, że jak mnie nie było, to tutaj jakieś imprezki się odbywały ! ładnie, ładnie!! pewnie sie cieszyłyście, że Gingeroska nie ma :p

co u nas ?? hm, powiem wam, że na bank pierwszym słowem Antonka nie będzie mama ;-) od kilku dni jak najęty gada tata :confused: oczywiście nie świadomie, ale Maciejka dumna jak jasna cholera :tak: ciągle mam nadzieję, że mama będzie pierwszym słowem ;-) świadomym słowem ;-)

zębów nadal brak :wściekła/y: ale maruda nadal jest :wściekła/y: teściówka dała nam maść na zębole, super znieczulającą :-) wczoraj liznęłam jej dla smaku i mi jęzor znieczuliło (jak po zastrzyku u dentysty) :-D wnioskuję więc, że na bolące dziąsełka pomoże ;-) Maciejce też jęzor znieczuliło, bo też sobie liznął ;-)

kubek Maciejki - furora na maksa :D oczywiście Maciejka pić na razie z niego nie chce, bo nie daj Boże później mu kubek umyję i Antonek zejdzie :tak: w środę idzie z nim do pracy i będzie się lansował :-D mówi, że niby będą mu zazdrościć ;-) ta, ciekawam ja :-D

Antonek w czasie wyjazdu jadał zupki kupne (które dla mnie smakują jak paprykarz). Pierwsza zupka była w całości wypluta, a raz nawet wyhaftowana ;-) ogólnie zupki kupne źle mu podchodziły :-D jedynie deserki są super ;-) cieszę się, że moje dziecko kocha moje zupki ;) babcie dokarmiały mi Antonka :wściekła/y: galaretą (która jest bleee), serniczkiem i kompotem z suszu :wściekła/y: zostawić na sekundę dziecko bez opieki i proszę :wściekła/y:

wkleiłabym kilka fotek Antonka, ale mnie do galerii nie wpuszcza ;-) tak więc nic wam nie wkleję :p

Witajcie...
Ja znowu opóźniona...A juz mowię dlaczego..
Przestawiliśmy meble...mój slubny wziął się za komp...przestawianie rozplątywanie kabli... i co internet nie działa!! Buuuu!! wezwał serwis dzisiaj przyjechali...i mówią do slubnego... Nie w tą dziurkę pan włożył... Buhahahahahaha oczywiście chodziło o kabel!! I jest działa!! Ale z kilkudniową przerwą :)
U nas też marudek...a zęboli brak...chociaż coś wydaje mi sie że niedługo coś się pojawi...
Gingeros a co za znieczulice macie?? Jakaś z apteki??

Dziewczynki to my składamy Wam i Waszym pociechom
wszystkiego naj naj naj w Nowym Roku,
oby się pięknie rozwijały i w końcu przystosowały do życia w rodzinie
;-)

Lecę do roboty bo dzisiaj imprezka we trójkę
P.S. Martaja Gingeros welcome back

Emmila :*
A u nas imprezka na kilka par :) i trójkę dzieciaczków...wiec dość spokojnie :)
Blanes... A z tą wodą... Chyba nas już nic nie zdziwi... Co prawda ja małemy od "zawsze" podaję zwykłą przegotowaną kranówę... I taka chyba jest najzdrowsza ;)

Witamy córki marnotrawne :-p:-D

My mamy imprezkę na trzy pary :tak: i czwórkę dzieci :baffled: ciekawe co z tego wyjdzie ;-) Do tego trójka ma urodziny :happy2: będzie się działo ;-)

Oho Jolka to okazji macie wiele :)
Ja właśnie wysłaalm męża z Jakubem na spacer...a sama do roboty się biorę...
A dodoam, że mały od wczoraj jeździ w spacerówce...ale mamy taką z regulacją nie tylko oparcia ale całej spacerówy...więc jeździ w półleżącej spacerówce...bo gondola już za mała...

reklama
Do góry