reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Esiu długiej nocki:tak:
też zaraz uciekam
spytam tylko o jedno, nie wiem, czy pisałyście już o tym, a nie chce mi się grzebać, więc spytam tu: czy macie jakieś doświadczenia z magicznym ogródkiem z little tikes? bo zastanawiam się nad kupnem (Misiowi "pod choinkę" bo jego prezent oddaliśmy do sklepu)

Dziś mamy wielkie święto, więc od rana stawiamy szampana :-D
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif

n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif

n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif

Jolka, buziaki dla dużego facecika Jacka. Sto lat!!!

Dziewczyny litości, ale naskrobałyście, jak ja mam to wszystko nadrobić. Ostatnio mam jakiś neto-wstręt i gdyby nie nasze forum to chyba zrobiłabym sobie dłuższą przerwę. Ale cóż zrobić - tęsknota za Wami nie pozwala mi na to ;-):-D

Jolka buziaki dla Wielkiego Faceta!!! :-)

kachasek a czemu prezent Michała musieliście oddać do sklepu? Wygrał w kategorii nietrafionych :confused:

Ależ tu dzisiaj puchy...

Noc jak zwykle - pobudki co 1,5h. I jeszcze mam nawrót przeziębienia. Ledwo żyję...

Dziękujemy za życzenia :-)

Pokazałam Jackowi życzenia od dzagud i stwierdził, że mu się podobają, ale on niczyim zięciem nie jest :-D:-D:-D

Wogóle to kochany chłopak jest ;-) ja na jego miejscu bym zła była (zresztą jestem) a on się cieszy, że wszyscy dzwonią z życzeniami i o nim pamiętają:tak: (to pewnie za sprawą moich dyskretnych smsków ;-):zawstydzona/y:)

A ja jestem wściekła, bo jak Maksio miał imieniny, to zjechała się cała ferajna z rodziny mojego M, a teraz to nie przyjechał nikt :wściekła/y:

Ja mam ich gdzieś, ale jak nie chcą przyjeżdżać, to niech nie przyjeżdżają do żadnego wnuka, a nie jednego faworyzują, a drugiego pomijają :wściekła/y:

reklama
jolka bo to tak "miło poprzytulać się do małego dziecka" :baffled: Jakbym teściową widziała - zero pomysłu na zabawę, tylko noszenie, całowanie i przytulanie. Także zero innego zainteresowania. Jestem pewna, że kalka "fajnej" sytuacji z Twoimi Synkami też nas czeka :baffled: Współczuję...

Do góry