reklama
najpierw zasnąć nie mogłam a później całą noc śniłam o moich prezentach w sortowni sądzicie, że by mi osobiście pozwolili znaleźć ?? ech ... mam jednak nadzieję, że fakt ujawnienia tego absurdu w Faktach trochę polepszy sprawę nadzieja matką głupich ;-) przykre, że prezent dla Antonka, który miał do pokonania 100km, będzie szedł miesiąc to jest właśnie POLSKA !! normalnie wściekam się jak dzika locha !!
ELFIKU tak dla wyjaśnienia ;-) mamy dwóch Maciusiów - duży Maciuś, czyli moja Maciejka i mały Maciuś, siostrzeniec szwagierki ;-) wszyscy razem spędzmy święta i stąd podział na duży i mały dla dużego mam już skromny prezent - do odbioru we Wrocławiu (fotokubek z fotkami Antonka i napisem - kubek mojego taty ;-))
no i dzisiaj moja Natalka (z Pszczyny) zostanie mamusią cudnego Kubusia wczoraj mi zazdrościła takiego dużego Antonka, a dzisiaj sama będzie miała takie słodkie stworzonko :-) będzie cięta niestety, na wszystkich USG wychodził trochę duży Kubuś ;-)
a wiecie, tak sobie wczoraj myślałam i myślałam, i doszłam do wniosku, że nasza koleżanka z forum e-Mama dała sobie na luz, bo nas tutaj podczytuje
ELFIKU tak dla wyjaśnienia ;-) mamy dwóch Maciusiów - duży Maciuś, czyli moja Maciejka i mały Maciuś, siostrzeniec szwagierki ;-) wszyscy razem spędzmy święta i stąd podział na duży i mały dla dużego mam już skromny prezent - do odbioru we Wrocławiu (fotokubek z fotkami Antonka i napisem - kubek mojego taty ;-))
no i dzisiaj moja Natalka (z Pszczyny) zostanie mamusią cudnego Kubusia wczoraj mi zazdrościła takiego dużego Antonka, a dzisiaj sama będzie miała takie słodkie stworzonko :-) będzie cięta niestety, na wszystkich USG wychodził trochę duży Kubuś ;-)
a wiecie, tak sobie wczoraj myślałam i myślałam, i doszłam do wniosku, że nasza koleżanka z forum e-Mama dała sobie na luz, bo nas tutaj podczytuje
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Efilo wszystkiego naj naj naj dla Zosienki:-):-):-):-)
mogłam zrobić jeszcze kubek z moimi fotkami i napisem KUBEK MOJEGO MĘŻA co by owa Patrycja wiedziała ;-)dla dużego mam już skromny prezent - do odbioru we Wrocławiu (fotokubek z fotkami Antonka i napisem - kubek mojego taty ;-))
E
efilo
Gość
Ginger - pomysł z kubkiem niezly A co do Maciusiów to nie wiedziałam. Bylam pewna że o Maciejce mowisz :-)
Pycia - super ze qpasy ok
Pycia - super ze qpasy ok
na allegro ;-) FOTOKUBEKGingeros fajowy pomysł, gdzie taki kubek się zamawia?
dobrze, że przynajmniej o Maciejce myślałaś ;-) a nie o czymś innymGinger - pomysł z kubkiem niezly A co do Maciusiów to nie wiedziałam. Bylam pewna że o Maciejce mowisz :-)
BUZIAKI I WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ, NAJ DLA ZOSIEŃKI !!!
Ja też nie mogłam sobie kawy odmówić na początku piłam zawsze po karmienu, wmawiając sobie, że do następnego karmienia się "rozpłynie" w organizmie
poza tym Staś z kawą, czy bez kawy i tak bardzo aktywny jest:-)
Dorotka myśl o miłym powrocie a rozłąka szybko minie:-)
Gingeros współczyję akcji z prezentami (bądź ich brakiem;-))
Blanes łelkam bek
Ja też nie mogłam sobie kawy odmówić na początku piłam zawsze po karmienu, wmawiając sobie, że do następnego karmienia się "rozpłynie" w organizmie
poza tym Staś z kawą, czy bez kawy i tak bardzo aktywny jest:-)
Dorotka myśl o miłym powrocie a rozłąka szybko minie:-)
Gingeros współczyję akcji z prezentami (bądź ich brakiem;-))
Blanes łelkam bek
reklama
oleola
Zaangażowana w BB
Witam
Sto lat dla Zosi i Alicji.
U mnie humor doskonaly - jutro wyjazd. Hurrra
Sto lat dla Zosi i Alicji.
U mnie humor doskonaly - jutro wyjazd. Hurrra