reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
siwucha

wg mnie nie ma co sobie tym glowy zawracac ;-)

ginger - ja też mam sentyment choć w sumie zaczynalam jednoczesnie na BB i tam (musiałabym popatrzeć po datach co pierwsze. jak pogrzebiesz tu w starociach to nawet znajdziesz watek jak dziewczyny zarzadzily poszukiwania bo sie na BB nie odzywałam i mnie znalazły na eM cała i zdrową, a one tak sie martwily. A tak na marginesie Siwucha to TY mnie tam wytropilas więc powinnaś wiedzieć co to za forum :-D

a swoją drogą ja Ci Ginger o BB pisałam. albo na priwa albo na gadu. i to daaawno temu. znaczy jak doszlam do wniosku że nic tam po mnie.

Tak czy siak - babeczki - jesteście kochane.

Witam wszystkie serdecznie jak sie za wami stesknilam
Ginerosku ty tutaj to ja Jaguta ,kozystam z neta znajomych ,wyjezdzam na swieta do meza do UK
Mocno całuje wszystkie dzieciaczki,slicznie rosna
Moja Livka juz duza panna siedzi sama ,ssie jeszcze cyca
Jeszcze tu zajze ,trzymajcie kciuki za moja wyprawe pa

Joleczko całuski dla WAS nawet niewiesz jak mi łyso bez forum niemoge nadrobic wszystkiego ale i tak sie ciesze ze tu zajzałam

Livka ok. zabki wychodza ale jeszcze nie ma strasznie sie slini,siedzi ładnie i odpycha sie w chodziku a ja strasznie tesknie za małzem, moze zobaczymy sie w swieta.
NARKA JESZCZE TU WRÓCE PA

Jaguta jakbys miala jakies pytania dotyczace UK to smialo pisz do mnie, moze cos bede mogla pomoc - troche juz tu siedzimy ;)

A ja zapraszam do mojej galerii - link w podpisie, na prawdo warto ;) , piekne fotki - chwalic moge, bo ja ich nie robie! To tata ma takie hobby.

ale może chciało mu się pić, i prześpi reszte nocy:tak: trzymam kciuki.
Nie przespał :no: Pobudka leciała już co 2h, a bliżej świtu co 1,5. Ostatecznie wstał o 7.45 i może dlatego czuję się całkiem nieźle wyspana :eek: No nic. Zobaczymy - też słyszałam o pobudzaniu soków trawiennych przez kaszkę, no ale znam dziecko, które właśnie po Sinlacu śpi min. 7h... Pogadam z pediatrą w środę, może coś sensownego powie.

więc pocieszmy się mamy karmiące w nocy, że w przyszłości nasze dzieciątka będą super grzeczniutkimi i bezproblemowymi bobaskami.
Buehehehehe... Jakąś nadzieję trzeba mieć :-D

Gośka no wszelki duch!!! :-) Wpadaj częściej!

Dziewczyny-migranki ja zanim znalazłam dla siebie odpowiednie miejsce przetestowałam chyba z 5 forów - no ale warto poszukać :tak: Z resztą, moją aktywność netową zapoczątkowałam właśnie na BB wieeeki temu w zupełnie innym podforum ;-)

reklama
Witam wszystkie nowe czerwcówki:-), ale nas się tu nazbierało;-).
Gosiu Tobie życzę udanego wyjazdu do mężulka i zaglądaj częściej:tak:.

Strasznie mi was dziewczyny brakowało, ale nareszcie wracam do rzeczywistości:-). Laura ma dobre wynki moczu (najpiękniejszy prezent mikołajkowy jaki dostałam:tak:), zaczeła pięknie przybierać na wadze więc nareszcie wszystko wróciło do normy. No z wyjątkiem karmienia bo niunia nadal nie chce ssać z piersi wiec dostaje moje mleczko z butelki. Za tydzien przyjeżdza mężuś i samego go już nie puścimy, zabiera nas ze sobą do Niemiec. Wiecie co cieszę się że od razu znalazłam to forum i to dzieki głupiemu "bólowi jajników":-D.

Do góry