reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

padam na twarz :-( nocka dla mnnie za któtka ;-) goście zawitali, siedzieliśmy do 1 w nocy :wściekła/y: wstałam już o 6, bo szwagier chciał się z moim dzieckiem pobawić i nie dał pospać Antonkowi :wściekła/y: w dodatku Antonek w nocy spał bardzo niespokojnie, często się budził, więc wstawałam kilka razy :wściekła/y: do tego ta pogoda, ciśnienie śmiertlenie niskie ;-) jutro odeśpię, dzisiaj nie mam na to czasu ;-)

co do nocy, Antonek przesypia całe noce od sierpnia. pod koniec lipca zaczął sobie wyrzucać karmienia nocne - tzn. najpierw wyrzucił karmienie o 1, a karmienie o 4 przesuwał sobie ;-) od sierpnia u nas wygląda tak, ze Antonek wcina kolacyjkę ok. 19:30 - 20:00 (w ostatnich tygodniach Antonka kładziemy spać po 19:30, bo oglądamy przyjaciół :zawstydzona/y:; wcześniej kapiel i kolacja zaczynała się po 19:00). Zasypia po beknięciu i śpi do 7 :-) zjada i śpi do 9:30 - 10:00. Sam tak się nauczył ;-)

Pytałam teściówki o kaszki jako kolacja. No więc po długim monologi, zawierającym dosyć fachowe określenia (w dniu dzisiejszym nie zrozumiałe dla mnie :-D) mogę napisać, że kaszka nie pobudza soków trawiennych i czegoś tam ;-) pod warunkiem, że nie jest za gęsta ;-) to tak w skrócie i po ludzku ;-)

dziękujemy za takie miłe przyjęcie :zawstydzona/y:

KOTEK :eek: ale masz wybychową okolice :errr: ... aaaa, teraz doczytałam - wybuchowa ta Gdynia ;-)

BLANES z tabelki Elfika wyczytałam, że nasze chłopaki są z tego samego dnia ;-) poza datą urodzenia, to wylko wzrost im się zgadzał ;-) mój klocek wazył tylko 4100 :-D

Szwagier może i wcześnie obudził Antonka, ale za to mój maluch nadla śpi, od 8 ;-)

reklama
zimno chłopakowi było, a Ty od razu o palpitacjach;-):-D
:-D:-D:-D

Blanes, a może by ci się przyśnił jakiś przystojny facet ;-):-D, bo wiesz mi się śni to co tobie ma się przyśnić :-D ( znaczy ta nieszczęsna czekolada)
A mój Małż może być? :sorry2:Ja to tyyylllkooo o nim mogę śnić :zawstydzona/y: :-p :laugh2:
Pytałam teściówki o kaszki jako kolacja. No więc po długim monologi, zawierającym dosyć fachowe określenia (w dniu dzisiejszym nie zrozumiałe dla mnie :-D) mogę napisać, że kaszka nie pobudza soków trawiennych i czegoś tam ;-) pod warunkiem, że nie jest za gęsta ;-) to tak w skrócie i po ludzku ;-)
No to moja się cieszyć, bo od poniedziałku ruszamy z kaszką po kąpieli. A tak baj de łej to teściówka jest dietetykiem?

dziękujemy za takie miłe przyjęcie :zawstydzona/y:
Prąciem Ciem ja bardzo, przecież pisałyśmy, że jesteśmy spuuuper ;-)

BLANES z tabelki Elfika wyczytałam, że nasze chłopaki są z tego samego dnia ;-) poza datą urodzenia, to wylko wzrost im się zgadzał ;-) mój klocek wazył tylko 4100 :-D
Super!!!! Wreszcie mamy prawdziwego bliźniaka :-D, ale oczywiście naszego Frania i Madzię kochamy równie mocno :-). Ile teraz twój Antek waży? Maks nieźle skoczył w górę, ale to przez schabowe, które mi z lodówki wyjada ;-)

Kochane dziewczynki, zmykam na kilka dni. Bawcie się dobrze, ale średnio produktywnie ;-), bo się nie wyrobię z czytaniem.

Buziaki od Mikołaja ;-)

... A tak baj de łej to teściówka jest dietetykiem?
nieee, tylko pediatrą ;-)

... Ile teraz twój Antek waży? Maks nieźle skoczył w górę, ale to przez schabowe, które mi z lodówki wyjada ;-)
miesiąc temu miał jakieś 8110 ;-) w środę idziemy na wizytę, więc będziemy się ważyć ;-)

a czy mój kuzyn nie ma czasem półroczku ;-) ?????

Faktycznie. Maksiu:
Wszystkiego naj, naj, dużo całusów od e-ciotki i e-kuzyna.

Gingeros, dobrze wiedzieć, że taką teściówkę mamy na forum;-). My się będziemy ważyć we wtorek, ale chyba jesteśmy grubsi. Miesiąc temu było 9kg......:dry:

a czy mój kuzyn nie ma czasem półroczku ;-) ?????

No własnie troszke nam się zapomniało:

Michasiowi (spóźnione), Zuzi i Maksiowi wszystkiego najlepszego naszym 6-o miesięczniakom!
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
k015.gif

Blanes a gdzie nam znikasz na te pare dni?:rofl2:

a kuku gingeros!!!! tez tu siedzimy;) a wlasciwie siedziałśmy i bedziemy siedziec... bo chwilowo nmnie nie ma na forum - koncze prace magisterską w hardkorowym tempie...

a to dla Was dziewczyny jakbym nie zdążyła tu wpaść przed świętami:

spełnienia marzeń dziubeczki czerwcóweczki!!!!

Dziękujemy za życzenia :-):tak:

Rozumiem, że chcecie mnie naciągnąć żebym szampona postawiła :-D:-D:-D

No niech stracę :-D:

n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif

n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif

I orkiestrę dam, żebyście nie mówiły, że niegościnna jestem ;-):-)

a080.gif

reklama
Do góry