Witaj kochana z Antolkiem swoim cudownym. Dziewczyny są tutaj super, podobnie jak ich dzieciaczki :-)Czuj się jak w domuha !!! a kogo to ja tutaj znalazłam ;-) witam wszystkie zaginione, zagubione i te ukryte ;-) każda wie, o kogo chodzi
ELFIK widzę, że twoja Zosieńka zdrowiusieńka ;-) a mamunia ... zapracowana ??? i także zdrowa ???
ISZATR droga lubuszanko, ucałowania dla Frania ;-) u was wsio ok ??
JOLA ciocia także tutaj nie dziwne, że u "nas" milczy
Ooooo, i nawet Ola tutaj ;-) Kogoś jeszcze tutaj znajdę ??
Nie dziwię się wam, dziewczynki, że tutaj jesteście. Sama bym zwiała od tamtych czerwcówek jakoś obco zaczęłam sie tam czuć, to już nie to samo i brak mi czasem fachowej, normalnej i rzeczowej rozmowy, a nie takie pindolenie o bezsensolach i udawanie, że to super zabawne :-(
pozdrowionka dla wszystkich czerwcowych bobasków ;-)
buziole śle moje Antonio ;-)
reklama
Emmila - stos prezentów nie może być zmartwieniem! Sanki mnie rozwaliły . Swoją droga dlaczego miałby na nie nie wsiąść jeszcze tej zimy? Wszystko przed Wami. Mojego Tomka tata wioząc sankami zgubił po drodze. Na szczęście załapał po jakimś czasie i się wrócił. Tomek grzecznie leżał w zaspie.
hehe, obśmiałam się jak norka
to też ja przezornie zamówiłam sobie sanki pchane ;-)
dziękujemy za powitanie ma nadzieję, że i reszta przyjmie nas tutaj równie gorąco ;-)Witaj kochana z Antolkiem swoim cudownym. Dziewczyny są tutaj super, podobnie jak ich dzieciaczki :-)Czuj się jak w domu
ELFIKU jak miło buziole dla Zosieńki twojej
nie mogłyście mi kiedyś jakiegoś PW wysłać i zwerbować ;-) a nie tak same sobie poszły, nic nie mówiąc ;-) Jedynie Danusia coś tak mi napisała, ale słówkiem nie wspomniała, że sie gdzieś przeniosła
A tak swoją drogą, "tamte czerwcówki" są mi także drogie, z wyjątkami oczywiście ;-) Danusia wi o co mi chodzi ;-)
Miałam wyjść na spacer, to mi wlazł fachman ze spółdzielni i wymienia wodomierze a tak pogoda fajna ;-) Antonek już objedzony mamusiowym mleczem i czeka na wyprawę i wytłumacz tu dziecku, że musi poczekać
jolka111
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
Gingeros tutaj są same fajne dziewczyny :-) teraz jest spokojnie, ale jak wejdziesz wieczorem, to zobaczysz co się tu dzieje ;-)
Prowadzimy ożywione dyskusje :-) nie zawsze na temat, który jest w tytule
Prowadzimy ożywione dyskusje :-) nie zawsze na temat, który jest w tytule
JOLU ależ ja nie twierdzę, że tutaj są złe dziewczyny ;-) dyskusje - jestem jak zawsze najbardziej za ;-) ... mam do ciebie małą sprawę, ale z tym to PW uderzę ;-) nie dziś, ale w najbliższych dniach ;-)
no, teraz możemy iść wodomierze wymienione, Antonek ubrany, matka też jakoś ubrana (wiązanie butów pozostawiam na windę i parter ;-)). Połazimy sobie po wałach, co by Antonek załapał jesiennego słoneczka i ciszy ;-) popołudniem wpadną goście, więc dzisiejszym wieczorkiem mnie raczej nie będzie
no, teraz możemy iść wodomierze wymienione, Antonek ubrany, matka też jakoś ubrana (wiązanie butów pozostawiam na windę i parter ;-)). Połazimy sobie po wałach, co by Antonek załapał jesiennego słoneczka i ciszy ;-) popołudniem wpadną goście, więc dzisiejszym wieczorkiem mnie raczej nie będzie
Witaj Gingeros!
Esia ja też miałam wczoraj pomysł by śmignąć na zakupy ale zrezygnowałam kiedy skojarzyłam że w centrach będą tłumy szukające w ostatniej chwili mikołajkowych prezentów Pamiętam że rok temu tego dnia chciałam kupić coś dla męża w H&M i stałam w kolejce liczącej ponad 40 osób - z nudów policzyłam..
Już parę razy wydawało mi się że moje dziecko ząbkuje, ale od wczoraj mi się nie wydaje - Czarek kwiczy jak mały prosiak, a moje plecy buntują się kiedy chcę go ponosić
Esia ja też miałam wczoraj pomysł by śmignąć na zakupy ale zrezygnowałam kiedy skojarzyłam że w centrach będą tłumy szukające w ostatniej chwili mikołajkowych prezentów Pamiętam że rok temu tego dnia chciałam kupić coś dla męża w H&M i stałam w kolejce liczącej ponad 40 osób - z nudów policzyłam..
Już parę razy wydawało mi się że moje dziecko ząbkuje, ale od wczoraj mi się nie wydaje - Czarek kwiczy jak mały prosiak, a moje plecy buntują się kiedy chcę go ponosić
oleola
Zaangażowana w BB
Gingeros witam
jak to bywa na forum fachowe informacje mieszja sie z przyjemnym rozmowami - ta o Mikolaju w szafie jest super Wchodze do szafy - a tam Mikolaj
No coz, czasem trzeba "ciezka" atmosfere rozladowac glupota, bo inaczej nie da rady. A jak to z dziecmi na kazdy temat sa skrajne opinie i to my, mamy, mamy podjac decyzje co jest najlepsze dla naszych pociech.
P.S. My chrupek tez narazie nie jemy
jak to bywa na forum fachowe informacje mieszja sie z przyjemnym rozmowami - ta o Mikolaju w szafie jest super Wchodze do szafy - a tam Mikolaj
No coz, czasem trzeba "ciezka" atmosfere rozladowac glupota, bo inaczej nie da rady. A jak to z dziecmi na kazdy temat sa skrajne opinie i to my, mamy, mamy podjac decyzje co jest najlepsze dla naszych pociech.
P.S. My chrupek tez narazie nie jemy
OLU ja na prawdę nic nie mam do naszego forum ;-) mam pewien sentyment do niego (tam rozpoczęłam starania o mojego Antonka ;-)) tak jak wczoraj napisałam, ostatnio zaczęłam tam czuc się bardzo nieswojo, obco od pewnego czasu łapałam się na tym, że nie czytałam wszystkich postów, tylko szukałam bezpośredniego odwołania do mnie według mnie jakość została pokonana przez ilość ;-) nie mam nic przeciwko żartom itp. ;-) ja uwielbiam żartować
no i znalazłam Mikołaja dla mojej Maciejki ;-) dobrze, że on jest łatwy i prawie ze wszystkiego cieszy się ;-) gorzej to on ma ze mną ;-) mnie coś kupić, to głowa mała no, ale to nie moje zmartwienie ;-)
ELFIKU ja mam do ciebie prośbę, orientujesz się może jak wypada w testach fotelik CONECO ZENITH ?? próbowałam znaleźć jakąś fachową opinię, ale bez ciebie jak bez ręki ;-)
A może któraś z was wie coś na temat tego fotelika ?? będę wdzieczna za opinie ;-)
Antonek od wczoraj ma niekapka i wiecie, pije z niego jak stary ;-) a słyszałam, że z tymi niekapkami ciężko idzie małym. co prawda zdarza się, że zamiast ciągnąć, dmucha, ale ma czas się jeszcze nauczyć ;-) kiedyś będzie to odpowiednie, ale nie teraz ... Po wyżej roku przejdziemy na butle z rurą ;-)
uciekam do kuchni, najpierw karmienie Antonka zupką brokułową (jego ulubioną), a później szykowanko obiadku dla mojego wspaniałego dużego faceta ;-)
DANUSIU a powiem ci, że Antonkowi czuprynka odrasta
no i znalazłam Mikołaja dla mojej Maciejki ;-) dobrze, że on jest łatwy i prawie ze wszystkiego cieszy się ;-) gorzej to on ma ze mną ;-) mnie coś kupić, to głowa mała no, ale to nie moje zmartwienie ;-)
ELFIKU ja mam do ciebie prośbę, orientujesz się może jak wypada w testach fotelik CONECO ZENITH ?? próbowałam znaleźć jakąś fachową opinię, ale bez ciebie jak bez ręki ;-)
A może któraś z was wie coś na temat tego fotelika ?? będę wdzieczna za opinie ;-)
Antonek od wczoraj ma niekapka i wiecie, pije z niego jak stary ;-) a słyszałam, że z tymi niekapkami ciężko idzie małym. co prawda zdarza się, że zamiast ciągnąć, dmucha, ale ma czas się jeszcze nauczyć ;-) kiedyś będzie to odpowiednie, ale nie teraz ... Po wyżej roku przejdziemy na butle z rurą ;-)
uciekam do kuchni, najpierw karmienie Antonka zupką brokułową (jego ulubioną), a później szykowanko obiadku dla mojego wspaniałego dużego faceta ;-)
DANUSIU a powiem ci, że Antonkowi czuprynka odrasta
reklama