reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

No tak, wychodzi na to że polityka i seks ściśle się łączą.;-):-D:-p
czyli co? za 9 m-cy będzie w Polsce nagły wyż demograficzny????:szok::-D
A teraz znowu najchetniej zapadłabym w zimowy sen i obudziła dopiero na wiosnę jak juz będzie ciepełko. Jak ja nie cierpię zimy!!!!
oj, jak mi się marzy co roku przespać zimę:tak:

reklama
heyka! pozdrowienia z Australii! u nas zaczyna sie lato wiec zapraszam :))) ale przygotujcie sie ze prawie nonstop ponad 30st ale juz teraz bywaja dni ze jest 30st a to dopiero wiosna uffff. nie probuje nawet czytac wszystkiego (tylko ostatnie posty) bo nie mam szans nadrobic... mam nadzieje ze pamietacie mnie jeszcze tak wogole... popisze wiecej w przyszlym tygodniu bo przyjezdzaja z Polski tescie i jak wezma maluchy na spacerek to bede miec czas@@@@ WOW!!!!!!!!!!!!!!! to narka!!! potem fotki tez wkleje :)

Asylan witaj! Już myślałam że się przeprowadziłaś gdzieś na pustynię i internetu nie masz.. :-);-) Co u twoich szkrabów?

Gosia pijemy zdrówko Livci!

A pić nam się chce okrutnie. Właśnie wróciliśmy z wyprawy do lasu, póki słonko chce nam jeszcze świecić trzeba korzystać i się naenergetyzować na zapas. :cool: Czarek przez cały spacer gapił się na drzewa z miną jakby widział najfajniesze w życiu zabawki.

Asylan, NARESZCIE!!!!

Jak mogłas nas tak porzucic bez wiesci na cztery miesiace???????

Gosiu, zdrówko Livki! A Zosia dopiero za czworke stawiała, a tu już piąteczki...

Asylan witaaaaaaaaaaaj! i pisz co u was
Gosia pijemy zdrówko Livci!
my też:tak:
A pić nam się chce okrutnie. Właśnie wróciliśmy z wyprawy do lasu, póki słonko chce nam jeszcze świecić trzeba korzystać i się naenergetyzować na zapas. :cool: Czarek przez cały spacer gapił się na drzewa z miną jakby widział najfajniesze w życiu zabawki.
ja też chcę słonko, u nas od kilku dni nie ma:no:

reklama
zrobię sobie tutaj podsumowanie dnia:
spanie: wczoraj połozyłam Michała ok 19:30 po kąpaniu, po 20 się przebudził i nie bardzo chciał już spać, ale daliśmy radę - spał dalej. no i spał tak sobie do północy, nakarmiłam go, poszłam spać i obudził mnie o 5:30. po jedzonku i przewijanku (mały bunt na łóżeczko ale w nim został) od 6 pospał jeszcze do 8:tak:
jedzonko: Michaś zjadł dzisiaj jabłuszko (fotki z posiłku wrzucę na zamknięty)
wyczyny: zaczął obracać się z brzucha na plecy (w zasadzie to wyszło przypadkowo - chciał się dostać na brzuszku do miśka pluszowego, wystawił rączkę na bok, odepchnął się nóżką i za chwilę był na pleckach; no i załapał, że tak można, więc później zabawę na brzuchu szybko kończył na pleckach i tak w kółko - ja go na brzuszek, a on myk z powrotem)
zdrówko: trafiliśmy w przychodni na szczepienia, umówiłam się na przyszłą środę - ale wczorajsze badanie u nefrologa potwierdziło, że wszystko jest w porządku

no to się rozpisałam, ale nie chciało mi się rozrzucać wszędzie (mam nadzieję, że wybaczycie:-)) Michaś słodko śpi od pół godz, a ja nie mam na nic ochoty, totalny leń mnie ogarnął:eek:

Do góry