reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Ojojoj Dziewczyny, ależ wy jesteście niepoprawne politycznie. Kacze tematy dalej przy władzy, tylko że za dwie kaczki dostaliśmy kaczora..... chwała losowi... :tak:

Ja nigdy przedtem nie interesowałam się tyle polityką co teraz. W dzień wyborów czekałam aż ogłoszą wyniki, a potem darłam się jak opętana z radości.:-D:-D:-D Mój Mąż stwierdził że już mi kompletnie odbiło. Trudno, ale powinien się cieszyć, bo z tej radości mu to sowicie wynagrodziłam mimo bardzo późnej pory ;-)(położyliśmy się dopiero koło drugiej). No tak, wychodzi na to że polityka i seks ściśle się łączą.;-):-D:-p

Kotek, Ty się tu nie kryguj.:-D My po prostu wiedziałyśmy że nic Ci nie jest, bo zażywasz rozkoszy w czułych objęciach Męża.:-p:-D;-)

Kotek nie było co się dopytywać - wszak mąż przyjechał i wszystko jasne ;-)
Fajnie że już jesteś - niefajnie, że musisz tęsknić.

No tak, wychodzi na to że polityka i seks ściśle się łączą.;-):-D:-p
Niewątpliwie - sporo narodu od dwóch lat po wiadomościach politycznych wzdychało "ja pie...lę" :-D

reklama
Kotek, Ty się tu nie kryguj.:-D My po prostu wiedziałyśmy że nic Ci nie jest, bo zażywasz rozkoszy w czułych objęciach Męża.:-p:-D;-)
Odsypiałam........ ale żeby nie było ........ sobotnie wesele:-D:tak:. Mężuś wyjechał w niedzielę, nawet nie zapłakałam bo taka śpiąca byłam. A teraz znowu najchetniej zapadłabym w zimowy sen i obudziła dopiero na wiosnę jak juz będzie ciepełko. Jak ja nie cierpię zimy!!!!

Do góry