reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

coś z moją matmą jednak na bakier, chyba nie umiem dodawać i dzielić:szok: za każdym razem wychodziło co innego.
Kachasku o tą matmę mi chodziło ;-)

Piotruś był dzisiaj znowu na grzybach - i świetnie się spisał :-) Znalazł najwięcej prawdziwków i kilka podgrzybków (choć czas spędził w pozycji horyzontalnej w nosidle :-D).

reklama
:zawstydzona/y:tak też pomyślałam, ale po fakcie:sorry2:
widzę, że nosidełko się spisuje. fajnie. no i gratulacje dla Piotrusia:tak:
Misiek chyba właśnie padł po kąpaniu, bo go nie słychać. 3,5 godz nie spał:szok: tzn przekimał jakieś 5-10 min z pół otwartymi oczkami i przerwami na ryk

Monika np masz tu. My kupiliśmy w zwykłym sklepie w tej samej cenie.
Dzisiaj przetestowaliśmy opcję leżenia i jest świetna! Misiek był zachwycony, z pół h leżał i oglądał drzewa (w wózku by wył po 3 minutach), a potem zsnął i spał prawie godzinę. Super! :tak:

Piotruś dziś zasnął o 20 i tylko godzinę temu zrobił przerwę na płach i bąki - i znowu śpi. Jak cudnie... Dotlenił się w lesie :-)

Dzięki Esia:-)
Nosidełko jest super, ale ja chyba jednak zrezygnuję, bo cena dość wysoka, a moja Karolka ma już trochę ponad 4 miesiące - może coś tańszego jednak znajdę ...

Dzięki Dorotka, 10 minut grzebałam na allegro i właśnie przed chwilą na to nosidełko się zdecydowałam :-D;-):tak:, czyli nie najgorzej trafiłam, skoro Ty je polecasz;-).
A czy Malutka nie "zapada się" w tym nosidełku?
Ja kiedyś miałam dla Ady od siosrty nosidełko i bardzo źle je wspominam - Aduśki nie było z niego widać praktycznie a miała wtedy już ok. 5 miesięcy. Chciałabym, żeby Karolce wystawała głowa, żebny mogła obserwować otoczenie, bo ona taka ciekawska jest, że szok

reklama
Dzięki Dorotka, 10 minut grzebałam na allegro i właśnie przed chwilą na to nosidełko się zdecydowałam :-D;-):tak:, czyli nie najgorzej trafiłam, skoro Ty je polecasz;-).
A czy Malutka nie "zapada się" w tym nosidełku?
Ja kiedyś miałam dla Ady od siosrty nosidełko i bardzo źle je wspominam - Aduśki nie było z niego widać praktycznie a miała wtedy już ok. 5 miesięcy. Chciałabym, żeby Karolce wystawała głowa, żebny mogła obserwować otoczenie, bo ona taka ciekawska jest, że szok

wiesz moja ma dopiero niecale 3,5 miesiąca,w sumie to czubkiem glowy niewiele wystaje ponad gorną granice nosidla i narazie wsadzalam ją tylko przodem do siebie,ale to nosidlo tak jest skonstruowane ze mala ladnie opiera o nie glowke i sztywno ją trzyma,wiesz podejrzewam ze im wieksza bedzie tym bedzie lepiej
pozdrawiam

Do góry